E3 2012 | بحث و گفتگو پیرامون اخبار و حواشی E3

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
در پی خصوصی سازی تایپک قبلی ( :دی ) این تاپیک رو ایجاد کردم که هر چی بحث و حرف و حدیث در مورد اخباری که اونجا زده میشه داشتید رو اینجا مطرح کنید تا تو اون تاپیک فقط اخبار زده بشه.

متن از VG247
Splinter Cell: Blacklist, as expected, was confirmed with a trailer.
A group of nations has created a blacklist, which amounts to kicking US troops out. A section on the Iran-Iraq border was shown, with Sam Fisher killing, climbing and “taking out targets quickly and fluidly”.
دوستان بازی رو ممنوع شده بدونید.از همین الان تاپیک های زد SC:B رو توی بیداری اندیشه می بینم:دی

کلا نمایشها به جز RE و DS راضی کننده بودن تا حالا!!!
اویل که اون صحنه تو هواپیما که تو تریلرش نشون میده کامل از کال آف تقلید کردن!!!
ماشالا توش سوار انواع وسایل نقلیه هم که شدن!!:|

آخرین ویرایش:
اگه لایو بلاگ بازی سنتر رو میخوندین فکر کنم متوجه شدین با چه چیزی روبرو بودیم. نمیتونستم دیگه توضیح بدم. نمیتونم بگم این بازی در چه حدی بود. فقط برید ببینید.

با تشکر از پوریا بابت لینک ، اولین ویدئوی این صفحه رو حتمآ ببینین !! بعدی ها رو خودم هنوز ندیدم ولی اولی یه چیزی فراتر از این نسل هست. احتمالآ نسخه PC هست. دقیقآ چیزی که از چند سال پیش برای یه بازی Star Wars توی ذهنم داشتم.

واقعا؟! حیف شد. :(
خب جدا چه تفاوتی داشت با SC: C؟
آخه من تریلر هاش رو دانلود کردم اینقدر هایپ کردید موقع پخش گفتم یه چیزی در حد PT شده.
بقیه رو نمیدونم. ولی من از SC اسلوموشن شدن صحنه و مارک کردن رو نمی خوام. از SC یه محیط تاریک و مخفی کاری انتظار دارم.

کلا چیزی که توی این e3 خیلی جلب توجه میکنه پیشرفت بازی ها از نظر گرافیکی و motion capture هستش .beyond ,tomb rider ,last of us و از همه مهمتر watch dogs بی نظیر بودن .
از نظر من هم نکته مایوس کننده عناوین جدید کمی بود که برای ویتا اعلام شد به شخصه انتظار داشتم سونی از این کنسول تازش بیشتر حمایت کنه:(

این رو SquareEnix تحت عنوان Final Fantasy Realtime Tech Demo گذاشته ولی یه چیزی در سطح بهترین CG های تاریخ هست ! :دی نمیدونم چرا نوشتن Realtime ! :|

خوب اون کات سین هیلو4 تو e3 که میگن ریل تایم هست . اگه اون ریل تایم باشه اینم ریل تایم هست دیگه . ولی در کل من فک نمیکنم اینا از جنس گیمپلی بازی باشه .

خوب اون کات سین هیلو4 تو e3 که میگن ریل تایم هست . اگه اون ریل تایم باشه اینم ریل تایم هست دیگه . ولی در کل من فک نمیکنم اینا از جنس گیمپلی بازی باشه .
آخه مرد مومن ، اون ربطی به این داره ؟! :دی اون با انجین بازی ساخته شده ولی اصلآ انجین بازی ای تا حالا دیدیم که بتونه کله اون یارو توی عکس اول رو بسازه ؟! :دی

این رو SquareEnix تحت عنوان Final Fantasy Realtime Tech Demo گذاشته ولی یه چیزی در سطح بهترین CG های تاریخ هست ! :biggrin1: نمیدونم چرا نوشتن Realtime ! :|

یا خدا...واقعا"....؟ریل تایم؟بوی نسل بعد میده....

راستی...ign توقسمت زمانبندی شو ها و کنفرانس ها،قبل از ای 3 ،7 تا secret game تو لیستش داشت...الان 4 تاش مشخص شدن....ولی سه تا موندن:
؟؟؟؟؟
Thursday, June 7
10:00am Day 4 Begins!
11:00am Tekken Tag Tournament 2
11:20am LEGO Batman 2
11:40am Persona 4 Arena
12:00pm DmC (Devil May Cry)
12:20pm Lost Planet 3
12:40pm Medal of Honor: Warfighter
2:00pm World of Warplanes
2:20pm Quantum Conundrum
2:40pm Metro: Last Light