نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Ubisoft Press Conference

Quantic Dream

کاربر سایت
خب 25 دقیقه دیگه بیشتر بشروع کنفرانس یوبیسافت نمونده و شما میتونید اونو بصورت مستقیم از GS یا GTTV ببینید که البته من خودم دومی رو بهتون پیشنهاد میکنم!
این تاپیک هم برای بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقاتی هست که توی این کنفرانس قراره اتفاق بیافته.

کل کنفرانس Ubi یه طرف و Rayman Origins یه طرف ! تا همین دیروز شک داشتم که گیم پلی عین اون عکس های محشرش باشه ولی شک ـم برطرف شد دیگه ! :دی اگه روی دیسک نمی اومد رسمآ اولین بازی آرکیدی بود که مطمئنم براش پول خرج میکردم ! lol

خداییش نمایش Far Cry 3 جالب و با کیفیت بود ، مطمئنا بازی خیلی بهتر از Farcry2 خواهد بود .
بابا کجا نمایش FC3 خوب بود:دی یه تقلید درجه دو(حالا نه تا این حد) از Crysis 1 بود!جنگلش رو هم اگه فاکتور بگیریم که تو FC هم بود,اون قابلیت تکل رفتنش که از C2 بود!اصلا اون سکانسی که با کُلت Silencer دارش اومده بود بالای تپه پشت تخته سنگه,کپی برابر اصل همین سکانس تو Crysis 1 بود اون موقعی که اولین بار روز میشه و آفتاب دیده میشه لبه ساحل و اون کلبه ها پایین تپه!!کلا من که خوشم نیومد!

بابا کجا نمایش FC3 خوب بود:دی یه تقلید درجه دو(حالا نه تا این حد) از Crysis 1 بود!جنگلش رو هم اگه فاکتور بگیریم که تو FC هم بود,اون قابلیت تکل رفتنش که از C2 بود!اصلا اون سکانسی که با کُلت Silencer دارش اومده بود بالای تپه پشت تخته سنگه,کپی برابر اصل همین سکانس تو Crysis 1 بود اون موقعی که اولین بار روز میشه و آفتاب دیده میشه لبه ساحل و اون کلبه ها پایین تپه!!کلا من که خوشم نیومد!

چه ربطی داره بیشتر شبیه FC1 بود....

دوستان یک مقدار از Brother in arms برای من دیال آپی تعریف کنین ببینیم چه شده
بازی اصلا اون چیزی نیست که فکرشو میکنید داستان یه گروه چهارنفره هست که با تمام وجود از همدیگه حمایت میکنن و مثل چهازتا برادر واقعی با هم رفتار میکنن، توی تریلر وارد یه کافه که پر از سرباز های مزدور هست میشن و با همکاری هم تمام آدم هایی که اونجا هست ر قتل عام میکنن و تریلر تموم میشه همین.

دوستان لینک مستقیم کنفرانس رو لطف کنن . یه لینک با پدر و مادر باشه !
تا 2 گیگ هم هرکی از سایتهای اشتراکی لینک بده من تو رپیدباز مستقیم میکنم میذارم همه حالشو ببرن :d

فقط نمایش این سه تا Rayman و AC و Raving Rabbids Alive & Kicking عالی بود، به نظر من کاش ماکروسافت تو کنفرانس خودش Raving Rabbids Alive & Kicking هم نشون میداد تا عالی تر میشد >:d<
جای Sonic Generations خالی:(

خيلي بيخود بود.بيشتر توقع داشتم
GR كه به نظرم افتضاح بود.گرافيك كه هيچي.حالا شايد هنوز كار داره تا عرضه بازي
AC خوب بود ولي ديگه زيادي اكشن شده بود.ولي دموي سينمايي كه از بازي نشون دادن واقعا خوف بود
اون بازي دوبعدي كه اول نشون دادن(اسمش يادم نمياد) فكر كنم بهترين نمايش يوبي بود.واقعا جذاب و سرگرم كننده بود
FARCRY هم خيلي سرد و بيخود بود.ولي توقع بيشتر از اين هم نداشتم.كلا به قول يه بنده خدايي خود قرص خوابه:d
و در اخر دوست داشتم از ريمان بيشتر ببينم كه اين ارزو هم براورده نشد
كلا به نظرم نمايش يوبي زير متوسط بود!

پ.ن:يادم رفت بگم.حالا ميگم........رسما ر ي د ن به حيكل brother in arms!!!!

آخرین ویرایش:
بازی اصلا اون چیزی نیست که فکرشو میکنید داستان یه گروه چهارنفره هست که با تمام وجود از همدیگه حمایت میکنن و مثل چهازتا برادر واقعی با هم رفتار میکنن، توی تریلر وارد یه کافه که پر از سرباز های مزدور هست میشن و با همکاری هم تمام آدم هایی که اونجا هست ر قتل عام میکنن و تریلر تموم میشه همین.
یعنی جنگ جهانی و بیکر اینا هیچی..........................
واقعا خاک بر سرشون کنم با این BiA این بی شعورها مدف... صفت فقط بلدن Assassins Creed بسازن اونم دیگه خز کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or