Q Quantic Dream کاربر سایت Jun 7, 2011 #1 خب 25 دقیقه دیگه بیشتر بشروع کنفرانس یوبیسافت نمونده و شما میتونید اونو بصورت مستقیم از GS یا GTTV ببینید که البته من خودم دومی رو بهتون پیشنهاد میکنم! این تاپیک هم برای بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقاتی هست که توی این کنفرانس قراره اتفاق بیافته.
خب 25 دقیقه دیگه بیشتر بشروع کنفرانس یوبیسافت نمونده و شما میتونید اونو بصورت مستقیم از GS یا GTTV ببینید که البته من خودم دومی رو بهتون پیشنهاد میکنم! این تاپیک هم برای بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقاتی هست که توی این کنفرانس قراره اتفاق بیافته.
TOP Game کاربر سایت Jun 7, 2011 #20 نوشته شده توسط Madridista: امیدوارم این SC6 را همون اولش نشون بدن تا زود بریم بخوابیم بیشتر... آره باو خوابم میاد شدید در حد تیم ملی ! نوشته شده توسط sdr: پس سونی چی ؟ بیشتر... اون هیچی اصلا تو آمار نیست! Spoiler الان فن بوی های سونی نریزم سرم... نوشته شده توسط FaRd!N: SC6 تایید بشه شرینی داری میدم بیشتر... نخیر من اول شیرینی میدم!
نوشته شده توسط Madridista: امیدوارم این SC6 را همون اولش نشون بدن تا زود بریم بخوابیم بیشتر... آره باو خوابم میاد شدید در حد تیم ملی ! نوشته شده توسط sdr: پس سونی چی ؟ بیشتر... اون هیچی اصلا تو آمار نیست! Spoiler الان فن بوی های سونی نریزم سرم... نوشته شده توسط FaRd!N: SC6 تایید بشه شرینی داری میدم بیشتر... نخیر من اول شیرینی میدم!
sdr کاربر سایت Jun 7, 2011 #23 نوشته شده توسط terova: الان داره چی نشون میده .؟ میخوام هماهنگ کنم.. بیشتر... درایور...........
Ooops کاربر سایت Jun 7, 2011 #30 یه بازی جنگ جهانی جدید از گیرباکس سازنده BIA FURIOUST 4 بازی خاصی به نظر میرسه!