E3 2011 | Most Anticipated Games of E3 2011

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
E3-logo.png

2011​

خوب داریم به e3 می رسیم و دوباره بحث شیرین حدس هایی که 90 درصدش اشتباه در میاد :d

یه لیست 10 تایی از عناوینی که از همه بیشتر منتظر معرفی برای اولین بار ، تایید وجودشون یا نمایششون و ... هستید تهیه کنید و به اشتراک بگذارید :d

لیست من : اوج تخیل ! :d

* : بازی های بلیزارد رو به خاطر Blizzcon توی این نمیارم ، Doom هم که احتمالا توی Quakecon معرفی شه پس هیچی :d

1. Half life 2 Episode 3 یا Half life 3 :d ( عمرا ! :d ) بزرگترین آرزوی زندگی من ...

2. Bioshock Infinite لیواین سازندس ، انتظار دیگه ای دارید ؟؟؟

3. UT 4 تو مایه های عمرا :d

4. Syndicate خیلی خاص خواهد بود ! البته اگه وجود داشته باشه :ی

5. Maxpayne 3 از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است :d

6. Mass Effect 3 مطمئنا عالی خواهد بود !

7.Modern Warfare 3 بازیش میکنم هر کی هر چی میخواهد بگوید :d

8. S.T.A.L.K.E.R 2

9. Batman: Arkham City

10 . Grand Theft Auto V

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Trunks
  1. Metal Gear Solid: RISING - خیلی دوست دارم یه ویدئو از گیم پلی بازی نشون بدن. و همچنین تاریخ عرضه. شدید منتظرشم.
  2. Final Fantasy Versus XIII - روی 360 عرضه شه که هیچی. نشد هم مشکلی نیست. البته من خودم خیلی مشتاق بازی نیستم و به نظرم متاش بیشتر از 85 نمیشه. زیادی جو دادن. فقط میخوام ببینم تکلیف بازی آخر چی میشه!
  3. Batman Arkham City - اینم مثل اولی یه اجرا عالی براش خیلی خواستنیه! خصوصا اگه یه چیزایی از داستان نشون بدن.
  4. Tekken Tag Torunament 2 - بشدت منتظرشم و شک ندارم که میتونه بهترین فایتینگ 3 بعدی این نسل تا به اینجا بشه.
  5. Kojima's Project - در صورتی که مربوط به Zone of the Enders باشه ته ِ استقبال رو به عمل میاریم :دی!
  6. Platinum Games - میخوام ببینم به غیر از Anarchy Reing، دیگه چه شاهکاری برای سال دیگه در نظر گرفتن. شاید بیونتا 2 یا شایدم یه اثر جدید از بهترین بازیسازان دنیا.
  7. Darksiders 2 - خیلی وقته ساختش تایید شده اما خدا کنه اینجا به صورت رسمی تاییدش کنن.
  8. DmC - هیچ علاقه ای به این آشغال و اون دانته معتادش ندارم. فقط دوست دارم ببینم Ninja Theory چه شاهکاری میخواد سره گیم پلیش بزنه. یا شایدم ته دلم میگه میتونه بازی کنسل شه... نمیدونم!
  9. Halo Remake - از یه لحاظ خوبه، از یه لحاظ ناجور بد! خوبیش اینه که خب هیلو است و فلان! بدیش هم اینه که همینطوری ملت با بازی کردن ریچ میگن ما تــــه ِ هیلو بازیم! این بیاد دیگه میشن ناموس هیلو!
  10. Modern Warfare 3 & Battlefield 3 - جفتشون مطمئنم فوق العاده میشن. و میتونن رقابت سرسختی با هم داشته باشن و امیدوارم BF برنده باشه. ولی خب به هر حال هیجانم رو سره تایید MW3 نمیتونم پنهان کنم!
:دی

لیست من بیشتر شبیه آرزو هست:دی

Diablo III بسیار علاقه مند هستیم این ابر بازی این نسل تاریخ انتشار بخوره و البته تاریخش برای همین سال باشه! تاریخ انتشار DIII برای امسال بهترین خبر E3 برای من خواهد بود!

Star Craft 2: Heart of Swarm خو این بازی هم همینطور! امیدوارم یه نمایش کوچولو داشته باشه! این مورد خاص رو به یک CG یه ثانیه ای هم راضی هستیم!:دی

Final Fantasy Versus XIII منتظر حضور تتسویا نومورا تو کنفرانس مایکروسافت هستم!:دی

Kingdom Hearts 3 من الان یه نسله تو هر E3 و نمایشگاه دیگه ای منتظر این بازی هستم!

New Metal Gear Solid بدون شرح!

Jack & Daxter IV این هم بدون شرح!

Sly 4 این هم تایید شده و بی صبرانه منتظر اولین نمایشش هستیم!:دی

Conqer خدا مایکروسافت رو لعنت کنه! آخر مارو دق میده!

Final Fantas XIII-2 این رو هم خیلی دوست دارم ببینم چه آشغالی میشه!:دی

Halo از هیلو که همه جوره استقبال میشه اما خیلی مشتاقم ببینم تیم جدید چیکار میخوان بکنن! آخه من فکر میکنم تصمیم میگیرن تغییراتی رو توی سری ایجاد کنن!

البته لیست من ترتیبی نداره و فقط بازی هایی رو توش آوردم که منتظر اولین نمایش درست و حسابی و یا اصلا تاییدشون هستم! وگرنه من بیشتر از همه منتظرم The Last Guardian رو ببینم!:دی

Metal Gear Solid: RISING - خیلی دوست دارم یه ویدئو از گیم پلی بازی نشون بدن. و همچنین تاریخ عرضه. شدید منتظرشم.
پارسال تو کنفرانس ماکروسافت نشون دادن.
تیتر کاملا انگلیسی برای ترد خلاف قانونه.

آخرین ویرایش:
پارسال تو کنفرانس ماکروسافت نشون دادن.
منظورم اینه که قشنگ بیان بازی کنن یه چیز 5 دقیقه درست حسابی :دی! اون بیشتر یه تریلر ساده بودش :دی! همه چیز معلوم نبود :دی!

MGS 5 کاراکترش هم The boss باشه.
Re 3 nemesis remake
bayonetta 2
ادامه نیافتن God of war
خبر نداشتن برنامه برای کنسولهای نسل بعد حداقل تا 2 سال دیگر

پ.ن: به یکیش هم راضیم.:d

اول 5 تا بازی اعلام نشده که امیدوارم معرفی بشن:
1- Mortal Kombat Shaolin Monks 2 (به امید اینکه دانلودی نباشه)
2- Killer Instinct 3 (البته به شرط درجه M و بدون کار کردن با Kinect)
3- Alan Wake 2
4- Psychonauts 2
5- یه بازی جدید از کامیا

دوم بازی های معرفی شده:
1- Batman Arkham City
2- Tomb Raider 9
3- Serious Same 3
4- Ninja Gaiden 3
5- Dark Souls

اعلام موجودیت GT6 یا حداقل یه DLC ای چیزی که Event به GT5 اضافه کنه !
خبر ساخت Halo: Combat Evolved HD که البته روی دیسک هم بیاد !
معرفی HL3 (یا Episode 3 یا هرچی ! :دی)
یه بازی درست حسابی از Rare (ترجیحآ Conker یا Banjoـی واقعی نه ریسینگ و این حرفا)
معرفی بازی جدید Santa Monica (فرقی نمیکنه GoW باشه یا چیز جدید)
یک عدد MGS به سبک MGS های قبلی !
معرفی Alan Wake 2
قیمت مناسب برای NGP

بقیه چیزا هم نیازی به گفتنش نیست چون واضح هستن ! مثل معرفی یدونه Halo یا بازی جدید Bungie و ... :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or