E3 2011 | دعوت نامه عجیب مایکروسافت برای E3

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
مایکروسافت برای اهل رسانه و منتقدین و ... دعوت نامه کنفرانس E3 رو فرستاده که البته با همه دعوت نامه هایی که تا پیش از این دیدیم متفاوت هست. این دعوت نامه به دو بخش تقسیم شده. یک صفحه که جاهای خالی ای مثل وسیله دلخواه , قهرمان مورد علاقه و ... داره و یک صفحه دیگه که با اسامی و عکس های جالبی پُر شده. شرکت کننده ها باید عکس ها و اسامی و ... رو از صفحه دوم جدا کنن (حالت عکس برگردون داره) و به محل مورد نظر در صفحه اول بچسبونن. احتمالآ این کار برای این انجام شده که مایکروسافت بیشتر با سلیقه شرکت کننده ها آشنا باشه.

15486905324537380397.jpg

از نکات جالب در این دعوت نامه میشه به این اسامی اشاره کرد (در مقابل هر کدوم احتمالات رو مینویسم که البته جایی تآیید نشده و بیشتر نظر شخصی بر پایه شواهد هست !)
Lara Croft : مسلمآ نمایشی از Tomb Raider جدید خواهد بود.
GlaDOS : احتمالآ یک DLC برای Portal 2
Luke Skywalker : به احتمال 99% همون بازی Kinect Star Wars
Batman: مشخصه که Batman: Arkham City هست. شاید هم یه content انحصاری از این بازی
Marcus Fenix : نیازی به توضیح اضافه هست ؟! :دی Gears of War 3 !
Master Chief & Cortana : جالب ترین قسمت دعوت نامه که به یک عنوان Halo اشاره میکنه ولی باز هم معلوم نیست این عنوان Remake ای از Combat Evolved هست یا Halo 4 یا یه عنوان دیگه از Halo با پسوندی غیر از 4 !

بالای این اسامی هم تصاویری وجود داره (از سمت چپ به راست)

علامت رعد
شاید Metal Gear Solid: Rising

Energy Sword
شمشیر معروف سری Halo

Xbox Live
عناوین و برنامه های مختلف برای Live

Kinect
بازی های کینکتی

گیتار
احتمالآ Rocksmith و شاید هم یک نسخه جدید از Rock Band

Lancer
اسلحه معروف سری Gears of War

Xbox 360
:دی

نانچیکو !!!
این رو هرچی فکر کردم به جایی نرسیدم ! :دی یکی نوشته بود Soul Calibur 5

هواپیما !
اینم به جز Ace Combat نمیدونم چی میتونه باشه ! شاید یه Flight Simulator جدید ولی مایکروسافت اخیرآ توی کنفرانس هاش بازی PC نشون نمیده. شایدم برای 360 داره میسازه ! :دی
به جز این ها یکی حدس زده Modern Warfare 3 باشه که البته حدسش به نظرم خیلی درسته !

ماشین !
Forza Motorsport 4

Lightsaber
شمشیرهای محبوب Star Wars که احتمالآ باز هم به Kinect Star Wars اشاره میکنه.

تبر
The Elder Scrolls V: Skyrim میتونه حدس خوبی باشه !

شمشیر
احتمالآ Codename Kingdoms
یه نفر هم حدس زده بود Too Human 2 که بعید نیست همین طور باشه !

البته به جز این ها صفحه ای هم هست که روش شعارها و جملات معروفی نوشته شده و حاضرین باید یکی از این ها رو هم روی صفحه اولی بچسبونن !
جملاتی مثل :
Spartans Unite
You Are the Controller
Game Over
Achievement Unlocked !
و ...

در مجموع جالب ترین بخش این دعوت نامه حضور Halo در قسمت های مختلف اون هست. اسم Master Chief و Cortana در کنار شکل Energy Sword و عبارت Spartans Unite ! شاید با بیش از یک Halo طرف باشیم ! :دی

موفق باشین

آخرین ویرایش:
اگه هیلو 4 رو بخوان معرفی کنن، باید بگذارن آخر کنفرانس. یه نمایش کوتاه از مسترچیف توی Legendary Planet کافیه تا تمام بازی های E3 زیر سایه اش قرار بگیرند.

اگه هیلو 4 رو بخوان معرفی کنن، باید بگذارن آخر کنفرانس. یه نمایش کوتاه از مسترچیف توی Legendary Planet کافیه تا تمام بازی های E3 زیر سایه اش قرار بگیرند.

من هم دنبال زمان معرفیش هستم اول فکر کردم اولین بازی که معرفی کنه هیلو 4 هست ولی الان با حرفی که زدی فهمیدم اگه هیلو 4 را اول معرفی کنند دیگه کسی به کنفرانس توجه نمیکنه و بیشتر تو جو هیلو و بازگشت و مسترچیف میرند اگه آخرین بازی که میخواد معرفی کنه بهتره هم برای خود ماکروسافت بهتره و هم جون ما به لب میرسه هم بقیه E3 را تو جو هیلو میبره فقط موندم وقتی نشون میده من چه حسی بهم دست میده :d

امیدوارم خبری از halo wars 2 بشه نمیدونم چرا مایکرو همچین عنوانی رو بیخیال شده ؟!
احتمالش هست خود اوکانر بهش اشاره داشته و حتی گفته این بازی میشه با کینکت بازی کرد ولی گفت هدف اصلی ما خط اصلی داستان هست فکر کنم 343 تمام عنوان ها متعلق به هیلو زیر دست گرفته کلا احتمال زیادی هم داره Halo Wars 2 معرفی کنه با فروش خوبی که کرد مگه میشه ماکرو بیخیالش بشه:d

من هم دنبال زمان معرفیش هستم اول فکر کردم اولین بازی که معرفی کنه هیلو 4 هست ولی الان با حرفی که زدی فهمیدم اگه هیلو 4 را اول معرفی کنند دیگه کسی به کنفرانس توجه نمیکنه و بیشتر تو جو هیلو و بازگشت و مسترچیف میرند اگه آخرین بازی که میخواد معرفی کنه بهتره هم برای خود ماکروسافت بهتره و هم جون ما به لب میرسه هم بقیه E3 را تو جو هیلو میبره فقط موندم وقتی نشون میده من چه حسی بهم دست میده :d

احتمالش هست خود اوکانر بهش اشاره داشته و حتی گفته این بازی میشه با کینکت بازی کرد ولی گفت هدف اصلی ما خط اصلی داستان هست فکر کنم 343 تمام عنوان ها متعلق به هیلو زیر دست گرفته کلا احتمال زیادی هم داره Halo Wars 2 معرفی کنه با فروش خوبی که کرد مگه میشه ماکرو بیخیالش بشه:d

خداکنه همونجور که شما میگی باشه چون خیلی دلم برای halo wars تنگ شده

Game over
این شما را یاد چی می اندازد ؟ می دانم می دانم همه مثل تو بوده اند ....! NG III ? درست حدس زدید ...!
شما چی فکر می کنید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or