E3 2011 | حضور The Stig در کنفرانس میکروسافت!!!

Top Gear Stig

کاربر سایت
به نام خدا!
در سال 2002 جرمی کلارکسون (مجری برنامه ی TopGear) ایده ای داشت که آن را عملی کرد و آن ایده هم این بود که فردی به نام استیگ یا Stig که کلاه کاسکت ریسینگ بر سر داشت و لباس مخصوص اتومبیل رانی (ضد حریق) به رنگ مشکی پوشیده بود.او هیچوقت و به هیچ وجه کلاهش را در نمی آورد و صحبت نمیکرد و اسم واقعی اش را هم نمیگفت که کی هستش تا اینکه استیگ اول یا همون استیگ سیاه پوش بعد از پخش دو فصل از برنامه هویتش فاش شد و نتونست هویت خودش رو خوب مخفی کنه!مجلات و روزنامه ها هم متوجه شدند که او یک راننده ی مسابقات انگلیسی است!پس گروه TopGear تصمیم گرفتند یک استیگ جدید بیارند که لباس و کلاهش مشکی نبود!سفید بود!بله استیگ جدید هم رانندگی بهتری داشت هم حرفه ای تر بود تا اینکه در سال 2009 یک عکس با فلاش نور بالا از او گرفته شد و چشم ها و بینی اش از زیر کلاه معلوم شدند!با تحقیقات بی وقفه ی مجلات , آن ها متوجه شدند او بن کالینز راننده ی معروف ااگلیسی است!او در رشته های فورمولا وان و رالی و مسابقات تورین کار و غیره مهارت داشت که همچنین دارای رکورد بیشترین زمان در دنیا برای رانندگی روی دو چرخ ماشین را نیز داشت و اسمش در کتاب گینس ثبت شده بود!!!استیگ دوم توانست 7 سال هویت خود را مخفی نگه دارد ولی با یک عکس همه چیز برملا شد!بعد از سال 2009 و سری 16 برنامه TopGear استیگ جدید با همان لباس سفید معرفی شد که هنوز خدارا شکر هویت آن مخفی هست...امکان دارد مایکل شوماخر باشد یا لوییس همیلتون یا جنسون باتن یا...:-/
امیدوارم مطلبم مفید بوده باشه!ببخشید مطلبم زیاد شد ولی سعی کردم خلاصش کنم.
من فکر کنم استیگ تو نمایشگاه بخواد این کارو کنه:
استیگ رو بیارن بگن با کینکت یک بار دور پیست TopGear یه با یه ماشین بزنه و زمانش رو بگیرن تو بازی و بعد با زمان واقعیش تو پیست TopGear با همون ماشین مقایسش کنن که بگن مثلا اینقدر بازی به واقعیت نزدیکه!!!:-o
امیدوارم اینطوری باشه!من که از آواتارم مشخصه چقدر استیگ و برنامه ی TopGear رو دوست دارم!:p:x:x

این استیگ خو وقتی میارنش یعنی Jeremy Clarckson و Co هستن تو کنفرانسش :دی چون کار ِ صدا زدن استیگ رو بر عهده دارن و به علاوه شو من های خیلی خوبین :دی

احتمال اینکه حتی تو برنامشون هم نشون بدن خیلی خیلی زیاده به نظرم!ولی احتمالا فقط جرمی میاد چون میگن هنگامی که مشخصات ماشین رو از کینکت میخواید صدای جرمی کلارکسون اونو میخونه!

احتمال اینکه حتی تو برنامشون هم نشون بدن خیلی خیلی زیاده به نظرم!ولی احتمالا فقط جرمی میاد چون میگن هنگامی که مشخصات ماشین رو از کینکت میخواید صدای جرمی کلارکسون اونو میخونه!

وای خدای مــن..

Wow
منظورم world of warcraft نیستا.

هی خبرهای هیجان انگیز تر داره از e3 مشخص میشه8-}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or