E3 2011 | تآیید کالکشن های Metal Gear Solid و Zone of the Enders |ویدئوی خبری کونامی

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
در جریان کنفرانس Konami در E3 2011 , دو تا کالکشن از دو سری محبوب این شرکت معرفی شدند !

83417356695353219594.png


یکی از اون ها Metal Gear Solid Collection هست که شامل MGS2 , MGS3 , Peace Walker میشه.
اون یکی هم Zone of the Enders Collection هست که هر دو بازی این سری رو شامل میشه.
نکته جالب در مورد این کالکشن ها این هست که علاوه بر PS3 , برای X360 هم عرضه میشن !
از جمله تغییرات اون ها میشه به رابط کاربری جدید , پشتیبانی از Achievements/Trophies , استفاده از آنالوگ راست و ویبره و همین طور صدای بهبود یافته اشاره کرد. HD بودنشون هم که مشخصه !
MGS Collection نوامبر امسال و ZoE Collection هم سال 2012 عرضه میشن.


js8kd0bb835xwsvk29lf.jpg


- MGS Peace Walker هم رسما تایید شد. همچنین شما قابلیت این رو دارید که سیو هاتون رو بین PSP و PS3 رد و بدل کنید و ادامه بدید بازیتون رو.

- تیکه معرفی کالکشن های برای 360 آخر خنده بود... در ابتدای مینویسه برای PS3 . بعد یه نفر رو نشون میده که از کاغذ برای خودش دوربین دید در شب سم فیشر رو درست کرده و نشسته رو مبل و باخودش حرف میزنه که خیلی حیف شد و ناامید کننده است این حرکت (با ناراحتی تمام). کالکشن فقط برای PS3 میاد و من یه کاربر 360 هستم. یهو یه جادوگره میپره وسط صحنه و بازی برای 360 هم تایید میشه :دی

- در مورد MGS Rising سوال میشه و اینکه آیا در E3 چیزی نشون داده میشه یا نه. جواب کوجیما منفیست و میگه که تصمیم گرفتیم فعلا چیزی نشون ندیم. و اینکه پرسیده میشه آیا در سال 2011 منتشر میشه؟ و باز هم جواب منفیست و کوجیما میگه با انیکه شایعات روی نت زیاده اما باید بگم که از خیلی وقت پیش هم ریلیز این بازی برای سال 2012 در نظر گرفته شده.

mqh0pupq9tno0t664nnx.jpg


تصویری که در کنار کوجیما در حال اجراست موتور ساخته شده توسط Kojima Porduction هست و در حال ساخته بازی ای با این موتور هستش.. متاسفانه کوجیما اطلاعاتی در مورد نام و دیگر موارد بازی در اختیار نذاشت اما بیان کرد این موتور در کار های آینده او کمک شایانی خواهد کرد و کوجیما سعی میکنه که اونو به بهترین موتور در دنیا تبدیل کنه..
این موتور مولتی پلتفرم طراحی شده اما ... کوجیما تصمیم گرفت روی 360 کارایی اونو نشون بده. و در پایان هم تایید کرد که این بازی یه بازی مولتی پلفترم خواهد بود و از قابلیت Transfiring نیز بهره خواهد برد.

g7e59duvyc9dgyppz13.jpg



کوجیما از اینکه نتونست خودش رو به E3 امسال برسونه از همه عذر خواهی کردو قول یک E3 رو برای سال 2012 داد.
 
Last edited by a moderator:
من عاشق اون Cut-Scene ـه متـال 2 هستم که یک تیر خلاص ( اسنیک بود فکر کنم یا رایدن ؟ ) میزنه وسط مغز ومپ !

ولی همه چی یه طرف ؛ شماره اولش یه طرف ... کلمات نمیتونه توصیفش کنه !

پ.ن: هیچ وقت یادم نمیره تو MGS4 اسنیک برگشت به OH ... اصلا نمیتونستم حرف بزنم ...
 
تا قبل از E3 همش داشتم به مایکروسافت فحش میدادم ولی هنوز E3 شروع نشده یه دفعه این خبرای چند وقته اخیر ... تایید Witcher 2 برای 360 و الان هم که کالکشن MGS ... به قول کیوان باید برم یه آب قند بزنم :دی
-----------------------------------
خب آب قند خوردم الان حالم سرجاش اومد :دی

الان خیلی خوشحالم همیشه از این که MGS 3 رو تموم نکردم ناراحت بودم ولی الان ...

خداییش صبر کردن تا نوامبر خیلی سخته ( ولی ارزشش رو داره )

کونامی رسما ترکوند ( من الان تریلر Silent Hill جدیده رو دیدم خیلی باحال بود )
 
آخرین ویرایش:
okbsrytsihlc6cvckp3f.jpg

فعلا که حرفی از اسنیک زده نشده.
دیگه چطوری باید حرفی از اسنیک بزنن ؟
PS3 داره هنوز از آخور PS2 میخوره اونوقت شما به آرشیو PS3 افتخار میکنی
تایید میشه . من اگر قرار بود بازیهای قدیمی رو بازی کنم که دیگه ps3 نمیگرفتم . من منتظر تایید mgs5 میمونم تا این عقبگردها .!
چه تخیلاتی تو اینجا موج میزنه......‏

والا یه زمانی حرف از متال گیر برای x360 خودش هم تخیل بود هم توهم
حالا اگرم تخیل باشه خیلی به واقعیت نزدیکه ( البته ژست یارو رو نمیگما ) تایید mgs4 برای x360 میگم .
البته من کلا از سری متال گیر با شماره یکش حال کردم الان دیگه بیشتر کات های سینمایی میبینی تا بازی
والا همچین خبر شاخی نبود که اینقدر خوشحالین دیگه داره حالم بهم میخوره از این عقب گردهای کشکی و تایید این کالکشن های قدیمی . بابا چند تا چیز جدید رو کنید
تا قبل از E3 همش داشتم به مایکروسافت فحش میدادم ولی هنوز E3 شروع نشده یه دفعه این خبرای چند وقته اخیر ... تایید WItcher 2 برای 360 و الان هم که کالکشن MGS ... به قول کیوان باید برم یه آب قند بزنم
WItcher 2 هم جدیده هم واسه این نسله ولی MGS .!? بازیهای خاطره انگیز منو کشته
cry :angry::wallbash::gunner::smoke1:
کاربر ایکس باکس:بالاخره این شاه کارها از انحصار در اومدند و این هم قابله توجیه کاربرای ایکس باکس دوبرابر پلی 3 هستن و کونامی اینجا سود ترجیح دادن تا طرف دار های mgs واقعا کار قابله ستایشی بود از طرف کونامی بسوزم که ps3 دارم.

برای شما که تا حالا mgs رو بازی نکردی یا ازش سر در نمی یاری شاید ولی باید بدونی خیلی ها با این بازی ها خاطرات خیلی خوبی داشتند و حاضرن به هر قیمتی اونا رو دوباره تجربه کنند
این فقط نظر شخصیه مگر نه در خوب بودن سری mgs شکی نیست .
من همشو بازی کردم مخصوصا شماره 1 رو 6 یا 7 باری تموم کردم بقیش هر کدوم یکی دوبار به زور بازی کردم ( شماره 3 رو دو بار تموم کردم ) ولی از برگشت به عقب خوشم نمیاد و دوست دارم مثل یه خاطره تو ذهنم بمونه تا دوباره یک نسل به عقب برگردم .( نظر شخصیه )
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: aliatlas
خیلی عالی شد
کاربر ایکس باکس:بالاخره این شاه کارها از انحصار در اومدند و این هم قابله توجیه کاربرای ایکس باکس دوبرابر پلی 3 هستن و کونامی اینجا سود ترجیح داده تا طرف دار های mgs واقعا کار قابله ستایشی بود از طرف کونامی بسوزم که ps3 دارم.

فن MGS انحصاری:خیلی مسخرست کونامی هر وقت دید halo رو ps3 اومده این خیانتو می کرد عجب خیانت کاری هستش حالا 100% رو ps3 گرافیگش 2 برابر ایکس باکسشه.

کاربر هر دو کنسول :خوب بالاخره این بازی های بزرگ hd شدند و باید قبول کرد بیشتر بازی های نسله قبل از ان ps2 بودند و ایکس باکس چیزی برای گفتن نداشت که حالا برای تمامی کاربرای قابل دسترس شده قابل قدر دانی هست که همه بتونند استفاده ببرند.
والا همچین خبر شاخی نبود که اینقدر خوشحالین دیگه داره حالم بهم میخوره از این عقب گردهای کشکی و تایید این کالکشن های قدیمی . بابا چند تا چیز جدید رو کنید
برای شما که تا حالا mgs رو بازی نکردی یا ازش سر در نمی یاری شاید ولی باید بدونی خیلی ها با این بازی ها خاطرات خیلی خوبی داشتند و حاضرن به هر قیمتی اونا رو دوباره تجربه کنند
متال گیر روند زندگی منو تغییر داد برادر من.
اینو ببینید از طرف کونامی:http://forum.bazicenter.com/picture.php?albumid=1446&pictureid=8554
 
آخرین ویرایش:
WItcher 2 هم جدیده هم واسه این نسله ولی MGS .!? بازیهای خاطره انگیز منو کشته
cry :angry::wallbash::gunner::smoke1:

دوست عزیز بعضی بازی های شاهکار و قدیمی ارزش هزارتا بازی جدید رو دارن

سری MGS از اون بازی های شاهکاریه که نمیشه با هیچ بازی جدیدی عوضش کرد
 
سبک شماره 2 اصلا طوریه که نمیشه مث MGS3 دوربینو آزاد گذاشت ... گیم پلی برای اونجوری دوربین تنظیم شده
آخه یادمه یه نسخه از MGS3 هم فکر میکنم گرفتم دوربینش دقیقا همون طوری بود که گذاشتم کنار بازی نکردم تا نسخه ی دیگه ای از MGS3 اومد ...
سر MGS2 اشک من در اومد :دی.

================
آقا من عاشق سه بخش توی MGS3 بودم دیدم همتون اشکتون در اومده گفتم بگم، یکی اون جایی که توی دشت با Boss بحثمون میشد :دی یکی آخر بازی که میره مدال میگیره و با رئیس جمهور بود کی بود؟ دست نداد خیلی حال کردم، یکی هم یه جا تو ذهنم هست الان نمیدونم چه طوری بگم :دی.
فقط نبرد با اون پیر مرده که روی صندلی چرخ دار بود و اون یارو که نامرئی بود به من خیلی چسبید یادمه باید با اون کلت خواب آلوده کننده میکشتیش تا لباسش رو بگیری آی چقدر دهنم سرویس شد :دی. میدونید چرا بهم چسبید؟ چون اون دوربین حرارت سنجیه چیه؟ اون رو که مرحله قبلش از توی گاوصندق باید ورمیداشتیم رو نمیدونستم و با چشم غیر مسلح اون رو گیرش انداختم آی چه دهنی ازم سرویس شد :دی.

آهان یه مرحله هم بود روح های سرباز هایی که کشتیم میومدن سراغمون، مال من خیلی طول کشید تا رسیدم آخرش :دی
من عاشق اون Cut-Scene ـه متـال 2 هستم که یک تیر خلاص ( اسنیک بود فکر کنم یا رایدن ؟ ) میزنه وسط مغز ومپ !

ولی همه چی یه طرف ؛ شماره اولش یه طرف ... کلمات نمیتونه توصیفش کنه !

پ.ن: هیچ وقت یادم نمیره تو MGS4 اسنیک برگشت به OH ... اصلا نمیتونستم حرف بزنم ...
چهار رو اسپویلر نکن من هنوز بازی نکردم :-w.

رایدن بود تیر خلاصی زد ولی ومپ نمرد تا جایی که یادمه :دی نه همون نمرد :دی.
========
هی یادم میره این هارو بگم خب ...
دیشب پیش خودم فکر میکردم گفتم این نسل یه MGS3 واقعا کم داشت :دی، اصلا من وقتی PS2 ام رو فروختم داشتم دوباره MGS3 میرفتم اینقدر ناراحت شدم که حد و حساب نداشت.

توف توف تو این نسل یه بازی مثل MGS3 من انجام ندادم :(.
 
آخرین ویرایش:
خبر بسیار بسیار خوشحال کننده ای بود.
هر چه قدر تا اینجا این نسل از نظر بازیای مخفی کاری فقیر بود,خوشبختانه با تائید شدن SC و MGS کالکشن داره یه رونقی میگیره.واقعا نسل قبل از نظر Stealth Action قابل مقایسه با این نسل نبود.MGS 2 و MGS3 و SC 1 و 2 و 3.
واقعا خوشحال شدم.خوب هم شد که دوربین MGS 3 آزاده.حداقل اینو اون جوری که کلا عادت دارم بازی میکنم.بقیه رو هم یه کاریش میکنیم!:دی
 
PS3 داره هنوز از آخور PS2 میخوره اونوقت شما به آرشیو PS3 افتخار میکنی ‏

موضوع اینه خود ‏PS3‏ کوهی بازیه شاخ داره که شما مثل اینکه یادت رفته!‏
اونارو بزار بقل بازیای ‏PS2‏ که داره براش میاد ببین جمعش چی میشه.....!
 
150px-Mgs3_the_end.jpg

کشتن این پدرسوخته رو که همه یادشونه :دی The End ، که اتفاقا سر کشتنش یه باگ خیلی بد باعث شد بازی رو از Save قبلی اجرا کنم . این بشر وقتی زیاد از دید اول شخص و با اسنایپر دنبالش میگشتیم ، وقتی دید اول شخص رو غیر فعال میکردی ، میدیدیم که پشت سرمون وایستاده و با یه حرکت خفن میندازتت رو زمین :دی من تو همین لحظه ، قبل اینکه اون کاری کنه ، خیلی خیلی خیلی سریع برگشتم و Grab ـش کردم که از دستم در رفت ، اما متاسفانه [The End] خشکش زد و هرچی گلوله هم روش خالی میکردم اثر نداشت :|:|امیدوارم همچین سوتیهایی دیگه نداشته باشیم .
 
رایدن بود تیر خلاصی زد ولی ومپ نمرد تا جایی که یادمه :biggrin1: نه همون نمرد :biggrin1:.

اون اتاقی که توش بودیم پله میخورد .. فکر کنم اسنیک از پله ه اومد پایین و حواس ومپ پرت شد که رایدن از پشت اون کاور اومد بیرون و زد تو مُخ ومپ :d!

نمیدونم دارم درست میگم یا نه ، واسه خیلی وقت پیش بوده به هر حال :d.
 
150px-Mgs3_the_end.jpg

کشتن این پدرسوخته رو که همه یادشونه :دی The End ، که اتفاقا سر کشتنش یه باگ خیلی بد باعث شد بازی رو از Save قبلی اجرا کنم . این بشر وقتی زیاد از دید اول شخص و با اسنایپر دنبالش میگشتیم ، وقتی دید اول شخص رو غیر فعال میکردی ، میدیدیم که پشت سرمون وایستاده و با یه حرکت خفن میندازتت رو زمین :دی من تو همین لحظه ، قبل اینکه اون کاری کنه ، خیلی خیلی خیلی سریع برگشتم و Grab ـش کردم که از دستم در رفت ، اما متاسفانه [The End] خشکش زد و هرچی گلوله هم روش خالی میکردم اثر نداشت :|:|امیدوارم همچین سوتیهایی دیگه نداشته باشیم .
یکی از بهترین مبارزهای بازی بود این بابا بزرگ اصلا قصد نابودی هیچ موجودی رو نداشت
ولی حیف که عمرش تموم شد جز بهترین باس ها بود.
 
Last edited by a moderator:
[/QUOTE]

150px-Mgs3_the_end.jpg

کشتن این پدرسوخته رو که همه یادشونه :دی The End ، که اتفاقا سر کشتنش یه باگ خیلی بد باعث شد بازی رو از Save قبلی اجرا کنم . این بشر وقتی زیاد از دید اول شخص و با اسنایپر دنبالش میگشتیم ، وقتی دید اول شخص رو غیر فعال میکردی ، میدیدیم که پشت سرمون وایستاده و با یه حرکت خفن میندازتت رو زمین :دی من تو همین لحظه ، قبل اینکه اون کاری کنه ، خیلی خیلی خیلی سریع برگشتم و Grab ـش کردم که از دستم در رفت ، اما متاسفانه [The End] خشکش زد و هرچی گلوله هم روش خالی میکردم اثر نداشت :|:|امیدوارم همچین سوتیهایی دیگه نداشته باشیم .

دوستان اين همونه كه خورشيد ميخورد به دوربين اسنايپر بعد اونجوري جاشو ميفهميديم؟!اگر اونه كه بايد بگم از همين الان پيشبيني ميكنم در رد كردن اين مرحله حدود يه فصلي گير ميكنم!
من همون موقع به ايده سازنده ها افرين گفتم البته با اينكه طفل بودم ولي كوجيما در طراحي اين باس سنگ تموم گذاشته بود!
 
واقعا خبر خوشحال كننده اي بود.

فكر كنم تا يك مدت هرچي بازي توپ نسل قبل بود رو كنسولهاي اين نسل عرضه بشه.

البته من به خاطر SH بال در اوردم الان او بالا بالا هام:d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or