E3 2011 | تآیید کالکشن های Metal Gear Solid و Zone of the Enders |ویدئوی خبری کونامی

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
در جریان کنفرانس Konami در E3 2011 , دو تا کالکشن از دو سری محبوب این شرکت معرفی شدند !

83417356695353219594.png

یکی از اون ها Metal Gear Solid Collection هست که شامل MGS2 , MGS3 , Peace Walker میشه.
اون یکی هم Zone of the Enders Collection هست که هر دو بازی این سری رو شامل میشه.
نکته جالب در مورد این کالکشن ها این هست که علاوه بر PS3 , برای X360 هم عرضه میشن !
از جمله تغییرات اون ها میشه به رابط کاربری جدید , پشتیبانی از Achievements/Trophies , استفاده از آنالوگ راست و ویبره و همین طور صدای بهبود یافته اشاره کرد. HD بودنشون هم که مشخصه !
MGS Collection نوامبر امسال و ZoE Collection هم سال 2012 عرضه میشن.

js8kd0bb835xwsvk29lf.jpg

- MGS Peace Walker هم رسما تایید شد. همچنین شما قابلیت این رو دارید که سیو هاتون رو بین PSP و PS3 رد و بدل کنید و ادامه بدید بازیتون رو.

- تیکه معرفی کالکشن های برای 360 آخر خنده بود... در ابتدای مینویسه برای PS3 . بعد یه نفر رو نشون میده که از کاغذ برای خودش دوربین دید در شب سم فیشر رو درست کرده و نشسته رو مبل و باخودش حرف میزنه که خیلی حیف شد و ناامید کننده است این حرکت (با ناراحتی تمام). کالکشن فقط برای PS3 میاد و من یه کاربر 360 هستم. یهو یه جادوگره میپره وسط صحنه و بازی برای 360 هم تایید میشه :دی

- در مورد MGS Rising سوال میشه و اینکه آیا در E3 چیزی نشون داده میشه یا نه. جواب کوجیما منفیست و میگه که تصمیم گرفتیم فعلا چیزی نشون ندیم. و اینکه پرسیده میشه آیا در سال 2011 منتشر میشه؟ و باز هم جواب منفیست و کوجیما میگه با انیکه شایعات روی نت زیاده اما باید بگم که از خیلی وقت پیش هم ریلیز این بازی برای سال 2012 در نظر گرفته شده.

mqh0pupq9tno0t664nnx.jpg

تصویری که در کنار کوجیما در حال اجراست موتور ساخته شده توسط Kojima Porduction هست و در حال ساخته بازی ای با این موتور هستش.. متاسفانه کوجیما اطلاعاتی در مورد نام و دیگر موارد بازی در اختیار نذاشت اما بیان کرد این موتور در کار های آینده او کمک شایانی خواهد کرد و کوجیما سعی میکنه که اونو به بهترین موتور در دنیا تبدیل کنه..
این موتور مولتی پلتفرم طراحی شده اما ... کوجیما تصمیم گرفت روی 360 کارایی اونو نشون بده. و در پایان هم تایید کرد که این بازی یه بازی مولتی پلفترم خواهد بود و از قابلیت Transfiring نیز بهره خواهد برد.

g7e59duvyc9dgyppz13.jpg

کوجیما از اینکه نتونست خودش رو به E3 امسال برسونه از همه عذر خواهی کردو قول یک E3 رو برای سال 2012 داد.

Last edited by a moderator:
خبر واقعا عالی بود صبحی اما من تا دلم امد به کونامی برای اون ویدیو از قبل ضبط شده فوش دادم اما یکم مقدار زیادی هم برای MGS کالکشن عشق ورزیدم .:d

امید وارم کسایی که تا الان این بازی ها رو بازی نکرده بودن به دلیل سنشون الان دیگه بتونن از این شاهکار های کوجیما لذت ببرن فقط کارش MGS1 هم بود دیگه کیفمون تکمیل تکمیل بود اون وقت .

اما نمیدونم چرا احساس میکنم میخوام MGS5 ببینم یا MGS1 ریمیک.:d

چه خبره امسال !!! به حق امسال رو باید به نام سال "بازگشت گیمی" نامگذاری میکردن ؛ MGS ، SH ، RE ، Carmagedon و ... واقعا بچه ها ترکوندن با این حرکات گلوبول نوستالژی خون آدم میره بالا :baby:
یادش بخیر من اون موقع که MGS 2 اومده بود خودم پلی2 نداشتم و پسر عموم که داشت پیشش به نظاره این بازی میشستم وقتی هم که خودم پلی2 گرفتم یه نسخه ازش گرفتم نمیدونم کدومش بود اولش تو یه جنگل بود و تمساح داشت و ... اونم به دلیل سن کم نتونستم بازی کنم :d ولی دیگه خدا خواست که الان که چشو گوشم باز شده اینو بازی کنم کوجیما خدا پدرت رو غریق رحمت کنه ;;)

راستی این لینک دانلود کنفرانس رو بزارید ممنون میشم .

یعنی احتمال داره MGS4 تو کنفرانس ـه مایکرو اونم توسط دان ماتریک در حالی که یه دستش تو جیبشه و موهاشو یه وری شونه کرده تایید بشه ؟!!:x

ولی اگه بشه به احتمال زیاد با توجه به این کالکشن ها و نکته ی منفیه ی اصلیه ی MGS4 یعنی کات سین ها ی خواب آور و گیم پلی کوتاه و محدودیت حجمیه 360 , حجم کات سین های اضافی {به خصوص Reminder هاش} کم بشه در عوض با بهبود انجین و پیشرفت گرافیکی شاهد افزایش گیم پلی تو نسخه ی 360 باشیم !:d

MGS4 رو ايكس باكس بايد يه حجمي معادل 4تا DVD9 داشته باشه!!!!!
اولا فایلهای بازی متال گیر 4 فشرده نشده بود و دوما کلی فیلم چرت و پرت تبلیغاتی full hd درش بود که نیازی نیست باشه و سوما الان دیگه با آپدیت 1 گیگ بیشتر تو هر dvd 9 استفاده میشه
خیلی زور بزنه 2 یا نهایت 3 تا dvd میشه

یعنی احتمال داره MGS4 تو کنفرانس ـه مایکرو اونم توسط دان ماتریک در حالی که یه دستش تو جیبشه و موهاشو یه وری شونه کرده تایید بشه ؟!!:x

ولی اگه بشه به احتمال زیاد با توجه به این کالکشن ها و نکته ی منفیه ی اصلیه ی MGS4 یعنی کات سین ها ی خواب آور و گیم پلی کوتاه و محدودیت حجمیه 360 , حجم کات سین های اضافی {به خصوص Reminder هاش} کم بشه در عوض با بهبود انجین و پیشرفت گرافیکی شاهد افزایش گیم پلی تو نسخه ی 360 باشیم !:d
چه تخیلاتی تو اینجا موج میزنه......‏‎

یا خدا!!به آرزوم رسیدم!بازی با اسنیک رو 360!!
فعلا که حرفی از اسنیک زده نشده.

دیگه چطوری باید حرفی از اسنیک بزنن ؟
اینجوری که MGS1 و MGS4 که کاراکتر اصلیش اسنیک هست بیاد روی 360.

آخرین ویرایش:
خب دیگه رسما قوی ترین آرشیو بازیهای ویدیویی رو الان ‏PS3‏ جمع کرده و از داداش بزرگترش جلو افتاد....
دیگه دلیلی برای داشتن ‏PS2‏ تو خونه نمیبینم!
PS3 داره هنوز از آخور PS2 میخوره اونوقت شما به آرشیو PS3 افتخار میکنی

فقط خدا کنه دوربین بازی رو مثل نسخه ی سه کرده باشن، خیلی دوربین در یک و دو رو اعصاب بود :biggrin1:.

سبک شماره 2 اصلا طوریه که نمیشه مث MGS3 دوربینو آزاد گذاشت ... گیم پلی برای اونجوری دوربین تنظیم شده

الآن تریلر MGS3 3DS رو دیدم اشکم در اومد ! :(( خاطرات زمان PS2 و تریلرهای MGS3 (پریدن Big Boss از هواپیما و درآوردن ماسک و ...) اومد جلوی چشمام !
cry2.gif

با اینکه Peace Walker رو بازی نکردم ولی اول میخوام برم سراغ MGS3 !!

شوخی میکنی دیگه؟ :دی من دارم له له میزنم برا MG3 معلومه که اول اونو بازی میکنم یک نکته مشخص، تا نوامبر من یکی 200 دفته میمیرم و زنده میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or