E3 2011 | تآیید کالکشن های Metal Gear Solid و Zone of the Enders |ویدئوی خبری کونامی

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
در جریان کنفرانس Konami در E3 2011 , دو تا کالکشن از دو سری محبوب این شرکت معرفی شدند !

83417356695353219594.png

یکی از اون ها Metal Gear Solid Collection هست که شامل MGS2 , MGS3 , Peace Walker میشه.
اون یکی هم Zone of the Enders Collection هست که هر دو بازی این سری رو شامل میشه.
نکته جالب در مورد این کالکشن ها این هست که علاوه بر PS3 , برای X360 هم عرضه میشن !
از جمله تغییرات اون ها میشه به رابط کاربری جدید , پشتیبانی از Achievements/Trophies , استفاده از آنالوگ راست و ویبره و همین طور صدای بهبود یافته اشاره کرد. HD بودنشون هم که مشخصه !
MGS Collection نوامبر امسال و ZoE Collection هم سال 2012 عرضه میشن.

js8kd0bb835xwsvk29lf.jpg

- MGS Peace Walker هم رسما تایید شد. همچنین شما قابلیت این رو دارید که سیو هاتون رو بین PSP و PS3 رد و بدل کنید و ادامه بدید بازیتون رو.

- تیکه معرفی کالکشن های برای 360 آخر خنده بود... در ابتدای مینویسه برای PS3 . بعد یه نفر رو نشون میده که از کاغذ برای خودش دوربین دید در شب سم فیشر رو درست کرده و نشسته رو مبل و باخودش حرف میزنه که خیلی حیف شد و ناامید کننده است این حرکت (با ناراحتی تمام). کالکشن فقط برای PS3 میاد و من یه کاربر 360 هستم. یهو یه جادوگره میپره وسط صحنه و بازی برای 360 هم تایید میشه :دی

- در مورد MGS Rising سوال میشه و اینکه آیا در E3 چیزی نشون داده میشه یا نه. جواب کوجیما منفیست و میگه که تصمیم گرفتیم فعلا چیزی نشون ندیم. و اینکه پرسیده میشه آیا در سال 2011 منتشر میشه؟ و باز هم جواب منفیست و کوجیما میگه با انیکه شایعات روی نت زیاده اما باید بگم که از خیلی وقت پیش هم ریلیز این بازی برای سال 2012 در نظر گرفته شده.

mqh0pupq9tno0t664nnx.jpg

تصویری که در کنار کوجیما در حال اجراست موتور ساخته شده توسط Kojima Porduction هست و در حال ساخته بازی ای با این موتور هستش.. متاسفانه کوجیما اطلاعاتی در مورد نام و دیگر موارد بازی در اختیار نذاشت اما بیان کرد این موتور در کار های آینده او کمک شایانی خواهد کرد و کوجیما سعی میکنه که اونو به بهترین موتور در دنیا تبدیل کنه..
این موتور مولتی پلتفرم طراحی شده اما ... کوجیما تصمیم گرفت روی 360 کارایی اونو نشون بده. و در پایان هم تایید کرد که این بازی یه بازی مولتی پلفترم خواهد بود و از قابلیت Transfiring نیز بهره خواهد برد.

g7e59duvyc9dgyppz13.jpg

کوجیما از اینکه نتونست خودش رو به E3 امسال برسونه از همه عذر خواهی کردو قول یک E3 رو برای سال 2012 داد.

Last edited by a moderator:
جالبش برای من عرضه MGS3 و MGS Peace Walker بود که حکم متال گیر 5 رو داشت برای کوجیما... حالا متال گیر 4 چرا نیست این وسط نمیدونم :biggrin1:
شاید اون رو گذاشتن تو کنفرانس مایکروسافت معرفی کنند :دی.

آریا به آرزوش نصفه و نیمه رسیده :دی.
ولی کاش MGS1 هم بود فکر کردم هست :دی، بیشتر از MGS PW دلم میخواد یه بار دیگه بازیش کنم.
فقط ببینم این HD که می گید یعنی همون بازی هست فقط رزولیشن بیشتر شده یا تغییرایت هم دادن؟

فقط خدا کنه دوربین بازی رو مثل نسخه ی سه کرده باشن، خیلی دوربین در یک و دو رو اعصاب بود :دی.

يعني مايكرو تو اين تو تا كنفرانس
CDPR
Konami
يه حال اساسي به ما 360 بازا داد.من كه ديگه9 هيچي از كنفرانس مايكرو نميخوام حتي از خير نسخه جديد AW هم گذشت!عمري بود منتظر همچين اتفاقي بودم كه خدا رو شكر اونم رخ داد!فقط جاي دو تا نسخه خاليه:MGS4,MGS1!!!
بايد به جاي Peace Walker نسخه اول يا حداقل چهارم رو قرار ميدن!ولي اشكال نداره!MGS رو 360 همهجوره استقبال ميشه!
راستي كسي نميدونه اين كالكشن ها رو ديسك هستن يا ديجيتالي منتشر ميشن؟!؟!

رو دیسک عرضه میشند! :d
بله دیگه منم احتمال میدم MGS4 تو کنفرانس مایکرو معرفی بشه ! :d
سال 2012 هم کوجیما بازیش رو دوباره تو کنفرانس مایکرو معرفی میکنه :d :d :d

ظاهرا انتشار کالکشن واسه 360 باعث ناراحتی هـم شده ! دی:

Nooo! Not the X Box. Why can't PS3 having good t anything good to itself. Why do we (PS3 users) have to share Metal Gear Solid. If X Box users want to play MGS they can buy a PS3. I'm crying a little bit...

• Like
Reactions: TOP Game
میگن کوجیما از ترس این که ترورش نکنن رفته تو غار پنهان شده..!

فقط ببینم این HD که می گید یعنی همون بازی هست فقط رزولیشن بیشتر شده یا تغییرایت هم دادن؟

گفتن یک تغییراتی هم میدیم..

گزینه سوم توضیحات رو نوشته،رزولوشن بیشتر و افکت و فونت و اینجور چیزا رو تغییر میدن،مثل GOW دیگه.
پیشرفت گرافیکی که نداره (به اون صورت)صرفا برای اینکه توی تلویزیون های HD نمایش بهتری داشته باشه و کلا یه انگیزه ای برای بازی کردنش باشه این کارا انجام میشه
js8kd0bb835xwsvk29lf.jpg

• Like
Reactions: TOP Game
من رفتم NG ببینم اتفاق خاصی نیفتاده، بعد اخبار کنفرانس کونامی رو که خوندم طاقت نیاوردم. خداییش هنوز E3 شروع نشده ، کونامی تبدیلش کرد به یکی از دلنشین ترین E3 های چند سال اخیر. حداقل برای من. دمش گرم.
جالبه که کسی به کالکشن Silent Hil 2 و 3 که تایید شد اشاره نکرد. این ویدئو رو ببینید، به غیر از کالکشن نسخه های 2 و 3 ، دو یا سه تا سایلنت هیل جدید هم معرفی شدن.

کالکشن SH ، ZOE و MGS . کونامی یه شبه خاطرات یه نسلو آورد جلو چشممون. بازم دمش گرم. هر چقدر که این نسل این ژاپنی ها گند زدن اصلا مهم نیست، فقط کافیه هی این کالکشن بازیهای نسل قبلشونو بدن بیرون :دی

مولتی پلتفرم شدن MGS 5 هم که قبلا بارها پیش بینیش کرده بودیم، دیگه الان واضحه، با مولتی شدن این کالکشن. حالا MGS 2 و 3 بماند، اومدن PW روی 360 واقعا دور از انتظار بود!
به احتمال زیاد، در صورتی که کالکشن ZOE هم خوب بفروشه (که امیدوارم) شاید سال بعد تو E3 نسخه سومش یعنی ZOE 3 تایید بشه.
MGS هم روی PSN در دسترسه، بعلاوه بازیهای PS2 رو تو این کالکشن ها میارن، نه بازیهای PS .

• Like
Reactions: Wander
عرضه این کالکشن برای من خبر بسیار خوشحال کننده ای بود!:x
و از اون طرف هم نمیتونم ناراحتیم رو واسه اینکه MGS ها رو 360 میاند رو هم پنهان کنم، یه حقیقته! حقیقت تلخ.:d

• Like
Reactions: Akiba and SHePArd
به درك ناراحت باشن!:d
ما از 2005 تا حالا داريم گريه ميكنيم حالا اينا هم يه بار گريه كنن.چي ميشه مگه؟!:d
PS3 اين همه شاهكار داره بس نيست؟!مجموعه انچارتد,مجموعه كيلزون,مجموعه LBP و ....
چندين كالكشن توپ هم كه داره براشون مياد!:ICO Collection,DMC Collection و خيلي كالكشن هاي ديگه كه يادم نمياد!:d

کلیه اخبار مربوط به کنفرانس
[LTR]
[/LTR]

برای من که بهترین هاشون تایید Silent Hill Collection و Silent Hill: Book of Memorieshttp://g4tv.com/thefeed/blog/post/7...t-hill-2-and-3-in-high-horror-definition.html واسه NGP بود. مثل اینکه تریلر Silent Hill: Downpour بدجوری کنفرانس رو لرزونده.
به نظر کنفرانس خیلی عالی بوده نسبت به اون کنفرانس واقعا داغون و خنده داری که پارسال داشتن. با اون وضعی که پارسال درست کردن مجبور شدن که از قبل ضبط کنن

ممنون خبره خوبی بود اریا جان
بالاخره تاییدش کرد اخیش اینم از متال گیر که خلی انتظارش کشیدیم
من فقط موندمه که بخش انلاین هم دارند یا نه:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or