درود بر همه گیمرها
همانطوری که از اسم تاپیک پیداست شما بیشتر منتظر کدام بازی هستیدکه در E3امسال به نمایش در بیاید و اون ببینید
و دلیلش را هم اگه دوست دارید ذکر کنید
ممنون بابت تاپیک .
حواسم نبود فکر کردم فقط یک بازی رو باید انتخاب کرد برای همین U3 رو انتخاب کردم وگرنه همه-ی بازیها بجز MAX PAYNE 3 و DIABLO ( نزنید کلا نمیتونم علاقه-ای به این سبک داشته باشم وگرنه تو محبوبیتش شکی ندارم ) رو انتخاب میکردم
البته جای FORZA 4 و MGS : RISING هم خیلی خالیه
بدون شک منتظر OBLIVION : SKYRIM , BATTLEFIELD و BATMAN ARKHAM CITY هستم .
البته BATTLEFIELD مقدم تره
با تشکر از حسین جان بابت این تاپیک .
میدونم که خیلی جلو خواهد رفت این تاپیک:d
MW3 تو کنفرانس مایکروسافت ! هر سال COD تو E3 خوش درخشیده و اینبارم مطمئنم بین تمام بازیا بهترین نمایش رو خواهد داشت . منظورم این که بهترین بازی باشه نیست بلکه نمایشش هست . مثلا بدون شک برا بچه های EA میان یه دموی چند ثانیه های از ME3 میذارن و میگن ایشالا باقیشو وقتی بازی اومد ببینید ...
من به این لیست اعتراض دارم پس DmC کجاست ؟ علاوه بر اون AC:R هم که نیست
من شدیدا منتظر Resident Evil OPR هستم :d
توی این لیست بالایی چون نمیدونستم میشه به چند تا گزینه رای داد فقط زدم GeoW 3 البته خیلی منتظر نمایش ME 3 هستم و این وسط یه کوچولو هم منتظرم Shenmue III معرفی بشه ببینم چیه کیوان این همه عاشقشه
حسین جان اگه می تونی نظر سنجی رو کامل تر کن !!!:d
من خیلی منتظر New Halo و ّForza 4 و MGS : Rising و Gears Of War 3 و همچنین ME3 هستم :d
دیلیشم علاقه وافر به این بازیاس :d
منم بیشتر از همه منتظر kingdoms ـم.این که چوات گفته بود فرق تکنیکال این بازی و Crysis2 مثل فرق شب و روزه کنجکاویم رو بد جور تحریک کرده ! واقعا نمی تونم گرافیکشو تصور کنم.الآن بحث اصلی شده مقایسه ی U3 و Geow 3 !در حالی که دوستان یادشون رفته که اون شاه که به صد... چی گفتم؟!:d...متاسفانه خیلی ها هنوز جمله ی بالا رو درک نکردن ؟
می دونم امکانش ولی بیشتری آرزوم اینه که یه pop جدید با حضور فرح و پرنس و درست و حسابی هم باشه!
همچنین یه معرفی از Halo 4.یه Halo کالکشن هم خوبه!و از بازی های قبلا معرفی شده هم منتظر AC:R هستم