E3 2011 | بهترین های E3 از نگاه Game Critics Awards

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

هر ساله بعد از E3 سایت ها و مجلات مختلف اقدام به انتخاب بهترین ها میکنند، در میان تمام این منتقدان انتخاب های Game Critics Awards که توسط بیش از 30 رسانه معتبر امریکایی که شامل معتبرترین منتقدهای صنعت بازی از جمله ، GameSpy ،IGN ، GameSpot ،Game Informer و ... هستند انتخاب میشوند. و عملا به معتبرترین انتخاب های مربوط به E3 به حساب می ایند.
ترتیب نامزدها بر اساس حرف الفباست.

Best of Show
Batman: Arkham City
BioShock Infinite
The Elder Scrolls V: Skyrim
Tomb Raider
Uncharted 3: Drake's Deception

Best Original Game
Bastion
BioShock Infinite
From Dust
Journey
Sound Shapes

Best Console Game
Mass Effect 3
Tomb Raider

Best Handheld/Mobile Game
Contre Jour
Mario Kart
Sound Shapes
Super Mario
Uncharted: Golden Abyss

Best PC Game
Battlefield 3
BioShock Infinite
End of Nations
Star Wars: The Old Republic
Torchlight 2

Best Hardware
PlayStation Vita
Rocksmith
Sony 3D Display
Wii U
Zoom for Kinect

Best Action Game
Battlefield 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Gears of War 3
Prey 2
Rage

Best Action/Adventure Game
Assassin's Creed: Revelations
BioShock infinite
Tomb Raider

Best Role Playing Game
Dark Souls
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Mass Effect 3

Best Racing Game
Driver: San Francisco
Forza 4
Mario Kart
Need for Speed:The Run
Wipeout 2048

Best Fighting Game
Skullgirls (
Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition
Street Fighter X Tekken
Soul Calibur V
Tekken Tag Tournament 2
WWE 12

Best Sports Game
FIFA Soccer 12
Madden NFL 12
NBA 2K12
SSX
UFC Undisputed 3

Best Strategy Game
Age of Empires Online
End of Nations
From Dust
Skulls of the Shogun
Trenched

Best Social/Casual Game
Dance Central 2
Disneyland Adventures
Rocksmith
Rhythm Heaven
Sound Shapes

Best Motion Simulation Game
Dance Central 2
Fruit Ninja Kinect
Sesame Street: Once Upon a Monster
The Gunstringer
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best Online Multiplayer Game
Battlefield 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Gears of War 3

Best Downloadable Game
Bastion
From Dust
Insanely Twisted Shadow Planet
Journey
Papo & Yo

آخرین ویرایش:
دقیقا لیسته خیلی خوبیه ! من اصلا کاری با بازیه bf3 ندارم که بازی خوبی هست یا نیست یا بهتر از بازی x هست و یا نیست . ولی جدا چی نمایش دادند که اینهمه کف کردید ؟! اینجا فقط مبحث گرافیک نیست ولی واقعا چی نشون دادند که بخواد تو Best of Show قرار بگیره ؟
اصلا فرخ! نمایش MW3 بهتر بود کف کردیم ... و همینطور میبینی که همه جا دارن انتخابش میکنن لیست امسال ترکیده از بس همه جا حضور داره !!
کلا چیزی نمایش ندادن ! :d ولی MW3 خیلی پیشرفت کرده مثلا چهارتا علف بیشتر و 2 تا هواپیما بیشتر حضور داره! و اونم بخاطر Optimize کردن انجین اختصاصیشونه !!

این انتخاب شدنها از طرف سایت ها هم بیشترش Hype و رشوه و اینچیزاست ... مثل همون جریان گیم اسپاته تو توی تاپیک بقلی ...

ضمنا،BF3 مشکل تکسچر هم داره.(که میدونم Cod اصلا اینچیزا تو کتش نمیره!) یه توضیح هم میدادی بد نبود ... :d

اصلا فرخ! نمایش MW3 بهتر بود کف کردیم ... و همینطور میبینی که همه جا دارن انتخابش میکنن لیست امسال ترکیده از بس همه جا حضور داره !!
کلا چیزی نمایش ندادن ! :d ولی MW3 خیلی پیشرفت کرده مثلا چهارتا علف بیشتر و 2 تا هواپیما بیشتر حضور داره! و اونم بخاطر Optimize کردن انجین اختصاصیشونه !!

این انتخاب شدنها از طرف سایت ها هم بیشترش Hype و رشوه و اینچیزاست ... مثل همون جریان گیم اسپاته تو توی تاپیک بقلی ...

ضمنا،BF3 مشکل تکسچر هم داره.(که میدونم Cod اصلا اینچیزا تو کتش نمیره!) یه توضیح هم میدادی بد نبود ... :d

عجب بدبختی گیر کردیم ها :دی من هرجور دارم توضیح میدم تو بلافاصله ربطش میدی به mw3 ! بابا اصلا گور بابای mw3 نمایشش اصلا افتضاح !
من میگم در کل bf3 حقیقتا به جزء گرافیک چی نشون داد ؟! یعنی یه تانک سواری چی بود که مثلا بخواد تو best of show قرار بگیره ؟!

خدا را خیلی شکر Game Critics Awards هم جمع بندیه تمام سایتهای معتبره ! پس یعنی نمایشی که شما مد نظر دارید نداشته که تو Best of Show قرارش ندادند !دیگه از این واضح تر ؟:دی
یعنی حرفه منو ثابت میکنه :دی

در ضمن بله bf3 نسخه کنسولی مشکل تکسچر داره :دی شدید هم داره ! اگه باور نداری با عکس بیام خدمتت :دی خودت هم میدونی من بدون دلیل حرف نمیزنم :دی
حالا سر عرضه حلش کنن که امیدوارم حلش کنن و میدونم که میتون حلش کنن خودم دوباره میام نظر میدم :دی

من همون اول هم گفتم اگه من ببینم واقعا bf3 عالی عمل کرده میام به جناه شما :دی خودم میشم طرفدارش ! خودم میشم دشمن mw3 :دی
علی جون . گل و قلاب از این دیگه بهتر ؟:دی دیگه چی میخوای برات بگم ؟:دی

عجب بدبختی گیر کردیم ها :دی من هرجور دارم توضیح میدم تو بلافاصله ربطش میدی به mw3 ! بابا اصلا گور بابای mw3 نمایشش اصلا افتضاح !
من میگم در کل bf3 حقیقتا به جزء گرافیک چی نشون داد ؟! یعنی یه تانک سواری چی بود که مثلا بخواد تو best of show قرار بگیره ؟!

خدا را خیلی شکر Game Critics Awards هم جمع بندیه تمام سایتهای معتبره ! پس یعنی نمایشی که شما مد نظر دارید نداشته که تو Best of Show قرارش ندادند !دیگه از این واضح تر ؟:دی
یعنی حرفه منو ثابت میکنه :دی

در ضمن بله bf3 نسخه کنسولی مشکل تکسچر داره :دی شدید هم داره ! اگه باور نداری با عکس بیام خدمتت :دی خودت هم میدونی من بدون دلیل حرف نمیزنم :دی
حالا سر عرضه حلش کنن که امیدوارم حلش کنن و میدونم که میتون حلش کنن خودم دوباره میام نظر میدم :دی

من همون اول هم گفتم اگه من ببینم واقعا bf3 عالی عمل کرده میام به جناه شما :دی خودم میشم طرفدارش ! خودم میشم دشمن mw3 :دی
علی جون . گل و قلاب از این دیگه بهتر ؟:دی دیگه چی میخوای برات بگم ؟:دی
صبر کن بازی عرضه بشه بعد بیا ایراد بگیر ! عجله نکن :d هنوز داره روش کار میشه.البته اگه نفوذ کنی به استادیوی Dice و یه تریلر یا عکس از مرحله ای که ساختش نیمه تمامه بزاری خیلی بهتره ...:d

آره مثلا MW3 با اون قسمت نمایش ترکوندنی قسمت زیر آب باید انتخاب میشد دیگه ؟ حالا خودت مقایسه کن :d

فرخ تو الان داری با همه میجنگی! خودت نمیدونی! دلیلش هم بصورت واضح مشخصه که از انتخاب نشدن MW3 کینه و دشمنی داری باهاش! مثلا کسی درخواست ازت داشته که بیایی طرف این بازی؟:d همون اخر سال هم میتونی راه الانت ادامه بدی :d خوشبختانه اینقدر طرفدار پیدا کرده که نیازی به یه شخص خاص نداره.از طرف کلی سایت انتخاب شده،از همه مهمتر سابقه ی خود Dice هست!،آمار و ارقاماش تو جاهای دیگه هم بماند ...

توی Best Show هم قرارش ندادن چون بازیهای از این بهتر "از نظر نمایش" خیلی بود.مثلا نمایش Bioshock , U3 خیلی فوق الاده بود حتی Hitman که من تو تاپیک گیم اسپات هم توضیح دادم و دلیلش هم همونی که انتخابش کرده! ولی BF3 از GCA تو بخش Best PC Game و Best Action Game انتخاب شده و این حرف خود سازنده هاشه ! تمرکز اصلی این بازی هم روی نمایشش تو E3 نیست! هدف اصلی کنار زدن یه بازی قرون وسطایی (MW3) و جایگیزین شدن اون توسط یه عنوان پیشرفته و فوق الادست ...

آره مثلا MW3 با اون قسمت نمایش ترکوندنی قسمت زیر آب باید انتخاب میشد دیگه ؟ حالا خودت مقایسه کن :d

فرخ تو الان داری با همه میجنگی! خودت نمیدونی! دلیلش هم بصورت واضح مشخصه که از انتخاب نشدن MW3 کینه و دشمنی داری باهاش! مثلا کسی درخواست ازت داشته که بیایی طرف این بازی؟:d

:lol:
علی گرفتی منو ها :دی
تو اصلا قبل این انتخابات همون نمایش e3 دیدی من بیام بگم omg این mw3 عحب نمایشی داشت ترکوند و ....؟!

تو به من توضیح بده واقعا bf3 چی داشت تو نمایشگاه ؟!این جوی هم که بوجود اومده همش سر تبلیغات وحشتناک EA هست ! الان هر سایتی میرم بودن شک یه تبلیغ تو جلو صفحه سایتها تلب شده ! اخبارش سر به فلک میکشه سازندها هر روز یه خبر از بازی میدن که بازی ما فلان و بهمان . سایتی مثل N4G هر روز حداقل 5 تا خبر که براش شامل بشه میزاره ! اینا بنظرت هایپ نیست .
یعنی کرگدن هم باشه فکر میکنه بازی خداست :دی

بازی به RAGE میگن که سال پیش بدون کوچکترین تبلیغات وارد نمایشگاه شد ! حتی کسی خبر نداشت که rage تو نمایشگاه نمایش داره ! حتی کسی مثل من که این همه خبرش را دنبال میکنم از وجودش تو نمایشگاه سال پیش خبر نداشتم :دی
با این شرایط از تمام سایتها جوایزها را درو کرد ! بهترین بازی شوتر بهترین بازی کنسول بهترین گرافیک! و............را صاحب شد ! این نشون میده سایتها تحت تاثیر چیزی قرار نگرفتن !

یه بازی باید بدون ریا وارد نمایشگاه بشه :دی

:lol:
علی گرفتی منو ها :دی
تو اصلا قبل این انتخابات همون نمایش e3 دیدی من بیام بگم omg این mw3 عحب نمایشی داشت ترکوند و ....؟!

تو به من توضیح بده واقعا bf3 چی داشت تو نمایشاه ؟!این جوی هم که بوجود اومده همش سر تبلیغات وحشتناک EA هست ! الان هر سایتی میرم بودن شک یه تبلیغ تو جلو صفح سایتها تلب شده ! اخبارش سر به فلک میکشه سازندها هر روز یه خبر از بازی میدن که بازی ما فلان و بهمان . سایتی مثل N4G هر روز حداقل 5 تا خبر که براش شامل بشه میزاره ! اینا بنظرت هایپ نیست .
یعنی کرگدن هم باشه فکر میکنه بازی خداست :دی

بازی به RAGE میگن که سال پیش بدون کوچکترین تبلیغات وارد نمایشگاه شد ! حتی کسی خبر نداشت که rage تو نمایشگاه نمایش داره ! حتی کسی مثل من که این همه خبرش را دنبال میکنم از وجودش تو نمیشاه سال پیش خبر نداشتم :دی
با این شرایط از تمام سایتها جوایزها را درو کرد ! بهترین بازی شوتر بهترین بازی کنسول بهترین گرافیک! و............را صاحب شد !

یه بازی باید بدون ریا وارد نمایشگاه بشه :دی
ببین از Rage حرف نزن چون خودم طرفدارشم! یعنی چی یه بازی باید بدون ریا وارد نمایشگاه بشه؟:lol:

EA سرو صدا میکنه چون واقا BF3 برازندشه ... و از همه مهمتر تبلیغات حرف اول و اخر میزنه.اکتی مگه روزهای اول کم سر Cod (مخصوصا MW) تبلیغات و سروصدا کرد دیگه همه میدونستن سازندگان Moh دارن میسازنش.تو یادت نیست.از اسم Moh و موفقیت این بازی تکرار نشدنی به نفع خودشون استفاده کردن.

حالا هی بیا بگو نباید تبلیغات باشه اصلا دلیلش چیه ؟! :d اگه Cod تا سال قبل توی لیست بود دلیلش نبود BF3 بوده!:d که الان کاملا مشخصه بدجور داره رنج میبره!

ببین از Rage حرف نزن چون خودم طرفدارشم! یعنی چی یه بازی باید بدون ریا وارد نمایشگاه بشه؟:lol:

EA سرو صدا میکنه چون واقا BF3 برازندشه ... و از همه مهمتر تبلیغات حرف اول و اخر میزنه.اکتی مگه روزهای اول کم سر Cod (مخصوصا MW) تبلیغات و سروصدا کرد دیگه همه میدونستن سازندگان Moh دارن میسازنش.تو یادت نیست.از اسم Moh و موفقیت این بازی تکرار نشدنی به نفع خودشون استفاده کردن.

حالا هی بیا بگو نباید تبلیغات باشه اصلا دلیلش چیه ؟! :d اگه Cod تا سال قبل توی لیست بود دلیلش نبود BF3 بوده!:d که الان کاملا مشخصه بدجور داره رنج میبره!

RAGE را مثال زدم که بدونی یه بازی باید اینطوری اروم وارد بشه بدون هیچگونه ادعا در موردش ! یعنی هیچ کسی نمیتونه بامبول در بیاره که چرا RAGE را سال پیش انتخاب کردند ! به خاطر اینکه id خیلی مظلوم وارد صحنه شد :دی

خیلی جالبه تا دیروز که MW اینهمه مورد توجه بود قشنگ میگفتید هایپ و تبلیعات و.....! بعد هم میشه حقیقت ! کاری هم نداری که هم mw1 و هم mw2 ماینگینه امتیازاتش 94 هست ! چیزی که DICE تو خوابش هم ندیده ! الان که EA داره این کار را میکنه میگی چون برازندش هست ؟! یعنی تو مطمئنی که BF3 ماینگین امتیازاتش میره بالای 9 دیگه ؟! هرچند ممکنه بشه !

والا MW تبلیغات داشت ولی من دیگه این مدلیش را ندیده بودم که EA داره تبلیغ میکنه ! خوبه خودشون هم گفتن که ما وحشتناک تبلیغ میکنم و بالای 100 میلیون دالار هزینه تبلیغش میکنیم !

RAGE را مثال زدم که بدونی یه بازی باید اینطوری اروم وارد بشه بدون هیچگونه ادعا در موردش ! یعنی هیچ کسی نمیتونه بامبول در بیاره که چرا RAGE را سال پیش انتخاب کردند ! به خاطر اینکه id خیلی مظلوم وارد صحنه شد :دی

خیلی جالبه تا دیروز که MW اینهمه مورد توجه بود قشنگ میگفتید هایپ و تبلیعات و.....! بعد هم میشه حقیقت ! کاری هم نداری که هم mw1 و هم mw2 ماینگینه امتیازاتش 94 هست ! چیزی که DICE تو خوابش هم ندیده ! الان که EA داره این کار را میکنه میگی چون برازندش هست ؟! یعنی تو مطمئنی که BF3 ماینگین امتیازاتش میره بالای 9 دیگه ؟! هرچند ممکنه بشه !

والا MW تبلیغات داشت ولی من دیگه این مدلیش را ندیده بودم که EA داره تبلیغ میکنه ! خوبه خودشون هم گفتن که ما وحشتناک تبلیغ میکنم و بالای 100 میلیون دالار هزینه تبلیغش میکنیم !
سر خیلی از بازیها تبلیغات بوده تو این نسل من نمیدونم حالا چه گیری دادی به BF3? ایراد دیگه ای بهش وارد نشد،نه؟:dنمونش GTA IV که اصلا نیاز به تبلیغات نداره بنظرم،یا الان مثلا Skyrim.خب EA بدجشون زیاده میخوان 100 میلیون خرج کنن ایرادی داره ؟ حقشه حتما هر چند میگم Cod هم روزهای اول هایپ و تبلیغاتش خیلی بیشتر از الان BF3 بود ...

بهر حال نمیدونستم تبلیغات زیاد باعث زیر سوال رفتن یا در آینده باعث کسر امتیازش میشه!

میانگین امتیاز هم هرچقدر میخواد باشه همین BF2 که نسل قبل اومده و فقط هم PC-Ex میانگینش 9.1 هست.

قبلا گفتم،الان هم میگم،اگه EA و Moh و اون دو سازنده ی معروف نبودن چیزی به اسم Cod الان وجود نداشت ...

هر چند میگم Cod هم روزهای اول هایپ و تبلیغاتش خیلی بیشتر از الان BF3 بود ...

آمار داری که روی MW2 چقدر تبلیغ شده ؟! منکه میگم نمیتونه 100 میلیون دلار باشه !
قبلا گفتم،الان هم میگم،اگه EA و Moh و اون دو سازنده ی معروف نبودن چیزی به اسم Cod الان وجود نداشت ...
چه ربطی داره ؟! اگه اون دو نفر نبودند خوب قبول الان COD وجود نداشت ! ولی الان چی را ثابت میکنه ؟ که COD بازی بدیه ؟! کسی نمیتونه منکر این بشه که COD2 چقدر عالی بود ! کسی نمیتونه انکار کنه که MW1 چقدر تاثیر گذار بود و معنی واقعی جنگ مدرن را دوباره تعریف کرد !

چه ربطی داره ؟! اگه اون دو نفر نبودند خوب قبول الان COD وجود نداشت ! ولی الان چی را ثابت میکنه ؟ که COD بازی بدیه ؟! کسی نمیتونه منکر این بشه که COD2 چقدر عالی بود ! کسی نمیتونه انکار کنه که MW1 چقدر تاثیر گذار بود و معنی واقعی جنگ مدرن را دوباره تعریف کرد !
اون 100 میلیونی که EA گفته یه عدده.شاید خیلی بیشتر از اینام خرج کنه چون واسه کنار زدن رقیبشه و هم بودجشو داره.اهمیتی هم واسه من نداره که بفهمم روی یه بازی چقدر تبلیغات شده چون اصلا بحث چیز دیگه ای و تبلیغات رو یه نکته منفی میدونی ... اگه واست اهمیت داره ربطی به من نداره.

اون سازند ها هم دست و بالشون بسته بود کلافه شده بودن زودتر از دست اکتی فرار کنن و به یه انجین درست حسابی پناه ببرن!

اگه یخوام از بین قسمت های کال انتخاب کنم قطعا Cod2ـه! بعدش هم MW1.تمام.
بقیش قاطی باقالیا ...

یه زمانی شایعه بود mw2 بالای 200 میلیون و نزدیک 300 میلیون خرج تبلیغاتش شده

اگه یخوام از بین قسمت های کال انتخاب کنم قطعا Cod2ـه! بعدش هم MW1.تمام.
بقیش قاطی باقالیا ...

خب منم دقیقا با cod هایی سر کار دارم که اون دو نفر ساختن :دی با بقیشون کاری ندارم !
این mw3 هم چون یه تیم جدید روش اضافه شده میگم شاید یه چیزهایی برای خودشون داشته باشند !

یه زمانی شایعه بود mw2 بالای 200 میلیون و نزدیک 300 میلیون خرج تبلیغاتش شده

خودت میگی شایعه وگرنه چند تا از سایتها دیدم که پر هزینه ترین بازی های تاریخ را نام بردند اونم همراه با تبلیعات و..که چیزی حدود 120 تا 130 میلیون بود و gt4 هم که جزو تاپ ها بوده که میگن دوربرای 100 میلیون دلار میشد .

کلا امار رسمی نیست که mw چقدر هزینه کرده ولی EA خودش گفته فقط ما 100 میلیون دلار هزینه تبلیغ میکنیم ! با اماری که خودشون به صورت رسمی دادند میشه گفتن به راحتی پرهزینه ترین یا جزو پهزینه ترین است طبق امار رسمی !

آخرین ویرایش:

فقط میشه گفت لول.پس BF3 کجاست؟کل دنیا رو ترکوند با اون نمایشش بعد اینجا نیست.اونوقت یعنی نمایش گیرز از tomb ضعیف تر بوده که اینجا نیست؟!
خیلی جالبه،اگر بایوشاک تو بهترین نمایش کاندید شده،پس چرا تو بهترین کنسولها نیست؟!اون از گیم اسپات که سیریش کرد به هیتمن اینم از اینکه گیر داده به tomb.

در کل به جز این 2 تا به نظر من باقیش خوب بود.فقط بهترین گرافیک کو؟!:-/

بیخیال :d
دیگه هر جا روق قبول نکنیم اینو باید قبول کرد :d مثل اسکاره همه منتقد ها توش نظر میدن تا به اینجا میرسه :d

بیخیال :d
دیگه هر جا روق قبول نکنیم اینو باید قبول کرد :d مثل اسکاره همه منتقد ها توش نظر میدن تا به اینجا میرسه :d

اه جونه خودت :دی تو منتقد ها را قبول داری ؟!
اگه داری پس MW2 امتیازاش شدن 94 . پس .............. شو بشین سر جات :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or