E3 2011 | بهترین تریلر از نظر شما

Best trailer

• Assassin's Creed Revelations

رای‌ها: 50 19.8%
  • Prey 2

رای‌ها: 1 0.4%
  • Tomb Raider

رای‌ها: 29 11.5%
  • Uncharted 3: Drake's Deception

رای‌ها: 61 24.1%
  • Twisted Metal

• Saints Row: The Third

رای‌ها: 2 0.8%
  • Halo 4

رای‌ها: 23 9.1%
  • RE : Operation Raccoon city

• Deus EX Human Revolution

• Hitman Absolution

رای‌ها: 10 4.0%
  • Gears of War 3

• Mass Effect 3

• Resistance 3

رای‌ها: 0 0.0%
  • BioShock Infinite

رای‌ها: 5 2.0%
  • Forza Motorsports 4

• Sly Cooper: Thieves In Time

• Ghost Recon : Future Soldier

رای‌ها: 6 2.4%
  • Starhawk

• Battlefield 3

رای‌ها: 33 13.0%
  • MW3

• مجموع رای دهنده‌ها
    253

Ezio da Firenze

کاربر سایت
سلام

e3logo.jpg

دیدم بیشتر سایتها بهترین تریلرها رو انتخاب کردن چرا ما نکنیم. در نظر سنجی بهترین ها رو گذاشتم اگه بازی جا مونده بگید بزارم

ممنون

آخرین ویرایش:
خیلی انتخاب سخته!!!!!!!!!!یعنی تریلر خوب زیاد بود.ولی AC:R یه سر و گردن بالاتر بود!هم CG و هم گیم پلی.به خصوص CG!روزی چند بار می بینمش!راه رفتن با وقار الطیر,نبرد های خشمگینانه ی اتزیو و....تریلر سفر دزموند هم خوب بود.
در ادامه,با TR و GeOW و Halo4 خیلی حال کردم!تریلر BF3(اونکه سوار تانککیم)هم فک برانداز.
ضعیف ترین نمایش هم به نظرم ماله MW3 بود...

Tomb Raider/Hitman Absolution/Batman : Arkham City
پ.ن
این یکی رو یادم رفت. فکر نمی کردم اینقدر ریل ترک ها و سوچ کردن بینشون هیجان انگیز باشه
BioShock Infinite

آخرین ویرایش:
برای منی که ریپری جز ساورن ندیدم و همش تو کودکس و دیالوگ ها و افسانه ها اسم ریپر رو شنیدم برخورد به این نزدیکی واقعا نفس گیر و خاطره انگیز بود

واقعا کسی که مانیای مس افکت داشته باشه میتونی تریلر بازیهای دیگه رو بهتر از این ببینه؟ من که نتونستم

یکی از جذابیت های هر ساله E3 واسه من دیدن CGIهای خفن از بازیها بوده:دی
امسال از بین اینایی که دیدم، به ترتیب CGI های AC:R و Hitman : A و Tomb Raider خیلی خوب بودن:دی اسسینز که مثل هر سال عالی بوده، اون دو تا هم عالی بودن، کلا از SE غیر از این انتظار نمیره:دی

از تریلرهای گیم پلی که دیدم Rayman Origins رو خیلی خیلی دوست داشتم که تو گزینه های نظرسنجی نیست. از بین GR : FS و U3 : DD و TES V : Skyrim (که اینم نیست تو نظرسنجی!!!) و SF X Tekken به GR : FS رای دادم.

بدترین رو هم Kinect Star Wars انتخاب میکنم.:دی

چرا Rayman رو در نظرسنجی قرار ندادی؟ اصلا از نظر من برنده کل E3 بازی Rayman: Origins بود، تریلرش هم که دیگه غوغا کننده بود هرطور فکر میکنم میبینم نمیتونم از این بازی کوچکترین ایرادی بگیرم.
بعدی ها هم بنظرم AC Revelations و Halo: Anniversary و Bioshock و Tomb Raider بودن.
در ضمن من از تریلر U3 زیاد خوشم نیومد، دلیلش هم این بود که اینطور که نشون دادن بازی هنوز هم کاملا خطی و آسون هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or