E3 2011 ا PS3 + Vita = Wii U ؟!

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
سایت IGN یه مطلب کوچیک در مورد شباهت Wii U با ترکیب PS3 و Vita نوشته که در نوع خودش جالبه.

14509347078277312606.jpg

با اولین نگاه به Wii U به نظر میرسه نینتندو باز هم راهی جدید و منحصربفرد برای بازی کردن معرفی کرده. کنترلر iPad شکل Wii U و همراهی اون با صفحه تلویزیون بدون شک خیلی جالب هست , حداقل طبق ویدئوها و دموهایی که نینتندو در کنفرانسش نشون داد.
ولی آیا این "راه جدید" برای بازی کردن منحصر به نینتندو هست ؟ احتمالآ جواب منفیه. به نظر میرسه که سونی میتونه در کریسمس امسال و قبل از اینکه Wii U عرضه بشه , کاری شبیه به این رو با ترکیب PS3 و Vita انجام بده.
قیمت PS3 و Vita روی هم احتمالآ از قیمت کنسول Wii U با کنترلر اون گرون تر هست ولی اگه شما یکی از اون 50 میلیون نفری هستین که یک عدد PS3 در خونه دارین , خرید یک Vita با قابلیت Wi-Fi که 249 دلار قیمت داره , براتون به صرفه تر از خرید Wii U خواهد بود و البته با این هزینه کنسولی دستی رو با قابلیت های مخصوص خودش می خرین که میتونین به راحتی اون رو در کیف ـتون گذاشته و خارج از خونه هم باهاش بازی کنین.
سونی قبلآ هم تجربه ای مشابه Wii U رو با PS3 امتحان کرده. سرویس Remote Play این کنسول که به PSP اجازه برقراری ارتباط با اون رو میده و برای مثال در بازی ناکام Lair این امکان رو میداد که بازی رو بدون لگ روی صفحه PSP دنبال کنین. البته مشکلی در میان بود و اون هم کمبود یک آنالوگ روی PSP بود که اجازه کنترل مناسب رو نمی داد. ولی این مشکل به کلی در Vita برطرف شده , کنسول دستی ای که تمام قابلیت های کنترلی شناخته شده برای بشر رو در خودش داره ! از دو تا آنالوگ تا صفحه های لمسی.
البته باید در نظر بگیریم که فاکتورهای دیگه ای هم مطرح هستن. هنوز مشخصات سخت افزاری Wii U اعلام نشده و شاید این کنسول قدرت فوق العاده ای داشته باشه , Blu-Ray پخش کنه و فرش های شما رو جارو بزنه. ولی سوال اساسی اینه که آیا دوست دارین زیر تلویزیون ـتون فضای جدیدی برای یک کنسول کوچک باز کنین یا ترجیح میدین در کیف ـتون محلی برای قرار دادن یک کنسول دستی آماده کنین.

موفق باشین

• Like
Reactions: Tommy Fisher
خیلی 100 درصد ارگونومیک نیست، چون مچ دست ها موقع گرفتنش یه مقدار حالت خم شده دارند
در ضمن من توی سبک بودنش هم شک دارم!

حتی PSP فسقلی هم بعد از یه مدت دست رو خسته می کرد، این که چند برابر بزرگ تره.
ارگونومیک نبودنش خیلی هم حاد نیست، به هر حال هر وسیله‌ای نیازمند مقداری خم شدن دست (به فراخور طراحی‌ش)برای مسلط بودن تو نگه‌داشتنش هست.
در مورد سبکی اما خود من هم شک دارم(که بعیده قابل توجه باشه،با صفحه نمایشی در این ابعاد و قابلیت‌های داخلی خود کنترلر...)
ولی با توجه به اینکه اونا(آدمای خوشحال تو ویدئو) دارن میگن سبکه و راحت، ما (آدمای ناخوشحال خارج از ویدئو) باید قبول کنیم :d

ویرایش:راستی ارگونومیک‌ترین کنترلر هم mouse + keyboard خودمونه(در راستای دفاع از pc در همه جا در همه حال ) :d

آخرین ویرایش:
14509347078277312606.jpg

البته من هنوز نمیدونم صفحه نمایش روی کنترولر عجیبِ پد مانندِ نینتندو چند اینچه ولی اگر به اندازه PS Vita باشه به شدت بد طراحی شده! میتونستند کمی از عرض بالا و پایینش کم کنند تا کمی از این پهنای به شدت نامناسبش کم بشه!
6.2 اینچ.
چیزیه که خودشون اعلام کردن.

پ.ن: اون مزاحم بودن کنسول اضافه رو هم خوب اومدند! من که یه محافظ ولتاژ 7 تایی دارم که دیگه توش هیچی جا نمونده و کامپیوتر و مودم وایمکس و ال سی دی و 360 و کینکت و ... رو نوبتی می زنم توش! :mrgreen:
شما میتونی با یک سراهی اون رو 8 راه و دو تا 3 راه اون را ده راهه کنید :)

یکی گفت کلا تو فکر اینک تکنولوژیشو سونی بتونه ردیف کنه نباشید به این فکر کنید که بازی های نینتندو و کنسولش رو هیچ کنسولی نمیتونه واستون رقم بزنه که الحق راست گفت !

سلام...

حتی اگه قدرتی 6 برار این نسل داشته باشه باز زودتر از مایروسافت و سونی کنسولش رو عرضه میکنه که باعث میشه این دو شرکت نسل بعد رو خیلی قویتر درست کنند.
در ضمن اگر vita بتونه با ps3 یا نسل بعد سونی هماهنگ باشه دیگه اتفاقی مثل این نسل ( که بعد از 5 سال با عرضه کینکت و موو برای جذب بخشی از مخاطبین وی تلاش کردنند ) نمیوفته و از همون ابتدا با قابلیت مشابه میان که خیلی با این نسل متفاوت میشه و رقابت جالب تر میشه.
در ضمن نمیتونه وصله تقلید به این شرکت بزنه.....

ارگونومیک نبودنش خیلی هم حاد نیست، به هر حال هر وسیله‌ای نیازمند مقداری خم شدن دست (به فراخور طراحی‌ش)برای مسلط بودن تو نگه‌داشتنش هست.
در مورد سبکی اما خود من هم شک دارم(که بعیده قابل توجه باشه،با صفحه نمایشی در این ابعاد و قابلیت‌های داخلی خود کنترلر...)
ولی با توجه به اینکه اونا(آدمای خوشحال تو ویدئو) دارن میگن سبکه و راحت، ما (آدمای ناخوشحال خارج از ویدئو) باید قبول کنیم :d

ویرایش:راستی ارگونومیک‌ترین کنترلر هم mouse + keyboard خودمونه(در راستای دفاع از pc در همه جا در همه حال ) :d
تمامی مطالب تایید میشه (آورین، آورین).

البته کی برد و ماوس بهتره از نوع ارگونومیک و پدر مادر دارش باشه و با پد مخصوص مچ دست (Wrist Rest) زیرش استفاده بشه (مثل این و این) که خیلی کمک می کنه به راحت تر بودن دست ها. :mrgreen:

من خودم ماوسم اینه که از وقتی گرفتم بسیار بسیار کمک کرده به راحتی دست هام و دیگه پد هم نمی ذارم.
شما میتونی با یک سراهی اون رو 8 راه و دو تا 3 راه اون را ده راهه کنید :)
می دونم، ولی دیگه می ترسم پریز بترکه بریم هوا!
4kptxewc5m25zyccz66s.gif

از پریز بهتره از یه حد خاصی بیشتر برق کشیده نشه...
ای کسانی که بت پرست شده اید .بدانید و آگاه باشید که من قوطی حلبی بیش نیستم (خازن جامد هم ندارم کلا ی کیت هستم با 4 تا خازن و ی هدسینک)پس همانا به آفریدگار خود(PC) احترام بگذارید و سجده کنید.
praying.gif
4kptxewc5m25zyccz66s.gif

-------------------------------------
پ.ن: شرمنده بابت آف تاپیک بودن قسمتی از پست. :">

آخرین ویرایش:
نینتندو نسل بعد رو از دست داد با این کاری که کرد.
اگر سونی بتونه این کار رو انجام بده رسما باید فاتحه نینتندو رو خوند.
مسلما سونی بازی های با کیفیت تر و بهتری داره .
دیگه قارچ خور چی داره که پرتابلش هم بکنی؟!؟!؟!@

فراموش نکنین این کنسول نسل بعد نینتندو هست.کنسول بعدی سونی احتمالا پیشرفته تر هم میشه و ممکنه کارهای بیشتری هم بشه با ویتا انجام داد.
یکی گفت کلا تو فکر اینک تکنولوژیشو سونی بتونه ردیف کنه نباشید به این فکر کنید که بازی های نینتندو و کنسولش رو هیچ کنسولی نمیتونه واستون رقم بزنه که الحق راست گفت !
البته اگر جاپونی یا زیر 10 سال تشریف داشته باشین!:d

یه سوال
فرض کنید در حال بازی BF3 باشید وبه هر دلیلی مجبور بشید کانال را سویچ کنید ترکیب Ps3vita این امکان را داره که ادامه بازی را روی vita بازی کنید؟ یعنی دقیقا همون BF3 با همون کیفیت ؟
فکر میکنم بشه این کار رو کرد ! همون طور که توی مطلب گفته شده , بازی Lair (که با وجود گیم پلی افتضاح از نظر تکنیکی خیلی خوب بوده) روی PSP بازی میشده. یعنی ارتباطی به سخت افزار PSP نداشته و روی PS3 اجرا میشده و با PSP بازی میکردن. کلی ویدئو هم ازش توی Youtube هست مثل این ! :دی
دیگه وقتی PSP با اون سخت افزار Lair رو نمایش میداده , Vita بعیده مشکلی با BF3 داشته باشه ! :دی

به نظر من این ترکیب جالبی که ویتا با ps3 داره خیلی از نظر فروش به هر دو کمک میکنه .. خیلی از کسانی که ps3 دارن میرن Vita میخرن که از امکاناتش و ترکیبش با Ps3 استفاده کنن و همینطور هم بر عکس ... خیلی از کسانی که PS3 ندارند ولی Vita رو به عنوان یه کنسول دستی خوش قیمت و پر کاربرد میخرن ممکنه به خاطر امکاناتش و ترکیب جالبش با ps3 برن و یه PS3 هم بخرن ..... کلا سونی یه باندل بزنه PS3+Vita خیلی خوب میشه :d
در موردWii U هم بگم که گول گرافیک دمو ها و این جور چیز هارو که نشون دادن نخورین موقعی که وقتش برسه میبینین که گرافیک و ... چقدر فرق میکنه ... یاد دموی Killzone 2 تو E3 اون زمان افتادم:d

• Like
Reactions: 4th

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or