E3 2011 ا PS3 + Vita = Wii U ؟!

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
سایت IGN یه مطلب کوچیک در مورد شباهت Wii U با ترکیب PS3 و Vita نوشته که در نوع خودش جالبه.

14509347078277312606.jpg

با اولین نگاه به Wii U به نظر میرسه نینتندو باز هم راهی جدید و منحصربفرد برای بازی کردن معرفی کرده. کنترلر iPad شکل Wii U و همراهی اون با صفحه تلویزیون بدون شک خیلی جالب هست , حداقل طبق ویدئوها و دموهایی که نینتندو در کنفرانسش نشون داد.
ولی آیا این "راه جدید" برای بازی کردن منحصر به نینتندو هست ؟ احتمالآ جواب منفیه. به نظر میرسه که سونی میتونه در کریسمس امسال و قبل از اینکه Wii U عرضه بشه , کاری شبیه به این رو با ترکیب PS3 و Vita انجام بده.
قیمت PS3 و Vita روی هم احتمالآ از قیمت کنسول Wii U با کنترلر اون گرون تر هست ولی اگه شما یکی از اون 50 میلیون نفری هستین که یک عدد PS3 در خونه دارین , خرید یک Vita با قابلیت Wi-Fi که 249 دلار قیمت داره , براتون به صرفه تر از خرید Wii U خواهد بود و البته با این هزینه کنسولی دستی رو با قابلیت های مخصوص خودش می خرین که میتونین به راحتی اون رو در کیف ـتون گذاشته و خارج از خونه هم باهاش بازی کنین.
سونی قبلآ هم تجربه ای مشابه Wii U رو با PS3 امتحان کرده. سرویس Remote Play این کنسول که به PSP اجازه برقراری ارتباط با اون رو میده و برای مثال در بازی ناکام Lair این امکان رو میداد که بازی رو بدون لگ روی صفحه PSP دنبال کنین. البته مشکلی در میان بود و اون هم کمبود یک آنالوگ روی PSP بود که اجازه کنترل مناسب رو نمی داد. ولی این مشکل به کلی در Vita برطرف شده , کنسول دستی ای که تمام قابلیت های کنترلی شناخته شده برای بشر رو در خودش داره ! از دو تا آنالوگ تا صفحه های لمسی.
البته باید در نظر بگیریم که فاکتورهای دیگه ای هم مطرح هستن. هنوز مشخصات سخت افزاری Wii U اعلام نشده و شاید این کنسول قدرت فوق العاده ای داشته باشه , Blu-Ray پخش کنه و فرش های شما رو جارو بزنه. ولی سوال اساسی اینه که آیا دوست دارین زیر تلویزیون ـتون فضای جدیدی برای یک کنسول کوچک باز کنین یا ترجیح میدین در کیف ـتون محلی برای قرار دادن یک کنسول دستی آماده کنین.

موفق باشین

• Like
Reactions: Tommy Fisher
البته باید در نظر بگیریم که فاکتورهای دیگه ای هم مطرح هستن. هنوز مشخصات سخت افزاری Wii U اعلام نشده و شاید این کنسول قدرت فوق العاده ای داشته باشه , Blu-Ray پخش کنه و فرش های شما رو جارو بزنه. ولی سوال اساسی اینه که آیا دوست دارین زیر تلویزیون ـتون فضای جدیدی برای یک کنسول کوچک باز کنین یا ترجیح میدین در کیف ـتون محلی برای قرار دادن یک کنسول دستی آماده کنین.
این تیکه رو باحال گفت!:d
............
سوالی که واسم پیش اومده اینه که نمیشد یه خورده ظریف تر طراحی کنن؟!
اینجوری که تو این عکس نشون میده دست گرفتنش باید خیلی سخت باشه!

همونطور که گفته شده برتری که vita داره portable بودنشه!
من هرچقدر سر wii نینتندو رو تحسین کردم سر wii U نمیتونم خودم رو توجیه کنم که این همه امکاناتی که تو کنفرانس ازش حرف زده شد واقعا به چشم میان؟!

بنده به زودی تاپیکی میزنم تا بصورتی کاملا ساده اثبات کنم wii u با R770 نزدیک به 6 برابر XENOS یعنی GPU XBOX360 و PS3 GPU RSX قویتره

حالا به نظرتون این برای اجرای BF3 روی این کنسول در 1080P با کیفیتی معادل PC کافی نیست؟؟خوب نظر منو بخواید در صورت اپتیمایزیشن صحیح کاملا کافیست(باقدرت تقریبی 6 برابر نسل 360 و PS3)

آخرین ویرایش:
یه سوال
فرض کنید در حال بازی BF3 باشید وبه هر دلیلی مجبور بشید کانال را سویچ کنید ترکیب Ps3vita این امکان را داره که ادامه بازی را روی vita بازی کنید؟ یعنی دقیقا همون BF3 با همون کیفیت ؟

یه سوال
فرض کنید در حال بازی BF3 باشید وبه هر دلیلی مجبور بشید کانال را سویچ کنید ترکیب Ps3vita این امکان را داره که ادامه بازی را روی vita بازی کنید؟ یعنی دقیقا همون BF3 با همون کیفیت ؟

نکته انحرافی اینکه سخت افزار ps3 و 360 عمرا بتونن حتی نزدیک به کیفیت نسخه pc رو داشته باشن.اما قطعا نسخه wii u از نظر کیفیت به نسخه pc های فوق نیرومند بسیار نزدیکه چون با چیزی روبرو هستیم که 6 برابر ps3 یا 360 فقط از لحاظ gpu توانمندتره.

14509347078277312606.jpg

البته من هنوز نمیدونم صفحه نمایش روی کنترولر عجیبِ پد مانندِ نینتندو چند اینچه ولی اگر به اندازه PS Vita باشه به شدت بد طراحی شده! میتونستند کمی از عرض بالا و پایینش کم کنند تا کمی از این پهنای به شدت نامناسبش کم بشه!

یه سوال

یعنی یه جورایی Cloud Computing بکنه کاری کوجیما میخواست بکنه و نشد

کی نینتندو گفت که r770 gpu wii uهست که شما میگی قدرتش 6برابر ps3وxbox360هستش

گفته شده از سری r700 هست و اتفاقا بعید نیست 770 باشه...اما نکته‌ی مهم درباره توان پردازشی Wii U پردازنده‌ی مرکزی هست که از سری Power 7 شرکت IBM هست. اونچه قبلتر IBM گفته بود برای این سری، شامل پردازنده‌هایی از 3 گیگاهرتز تا 4.25 هست. تکنولوژی این پردازنده چیزی فراتر از اینه که حتی نیاز به مقایسه با امثال Xenon داشته باشه.

درمورد سختی یا راحتی کار با WiiU هم ما که ندیدیم و نگرفتیم :D...اما اونا که دیدن و تو دست گرفتن و ویدئوشون هم منتشر شده میگن سبک و راحت و کلا ارگونومیک هست تو دست.

• Like
Reactions: TOP Game
درمورد سختی یا راحتی کار با WiiU هم ما که ندیدیم و نگرفتیم :D...اما اونا که دیدن و تو دست گرفتن و ویدئوشون هم منتشر شده میگن سبک و راحت و کلا ارگونومیک هست تو دست.

خیلی 100 درصد ارگونومیک نیست، چون مچ دست ها موقع گرفتنش یه مقدار حالت خم شده دارند (در پوزیشن نوترال بدن، باید مچ دست ها کاملا صاف و کشیده باشند تا کمترین فشار بهشون بیاد). دسته 360 فکر می کنم ارگونومیک ترین دسته ایه که وجود داره (هر چند لرزشش برای دست ضرر داره).

در ضمن من توی سبک بودنش هم شک دارم!

حتی PSP فسقلی هم بعد از یه مدت دست رو خسته می کرد، این که چند برابر بزرگ تره.

ولی در هر حال امیدوارم پیش بینی هاتون درست در بیاد. :)

پ.ن: اون مزاحم بودن کنسول اضافه رو هم خوب اومدند! من که یه محافظ ولتاژ 7 تایی دارم که دیگه توش هیچی جا نمونده و کامپیوتر و مودم وایمکس و ال سی دی و 360 و کینکت و ... رو نوبتی می زنم توش! :mrgreen:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or