E3 2011 | ایا سونی در E3 غافلگیر میکند؟ حدس و گمان 4 بازی دیگر!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
تصاویر بازیها را در سمت راست این شکل مشاهده میکنید .
24822__SCE-E3-2011-Site.jpg

درود .

بار دیگر E3 و بار دیگر هیجان و شایعاتی که پیرامون ان در سال 2011 میگذرد .
زمانی بسیار کوتاه تا E3 2011 مانده است که برخی از تریلرها بازیها در اینترنت پخش شده اند و همچنین شرکتهای بزرگ برای ارائه هر چه بهتر خبرهای خود در این همایش سایتهای مخصوصی را باز گشایی نموده اند ، SONY نیز با راه اندازی سایت خود اطلاعات کمی را نسبت به کنفرانسش ارائه داده است . چیزی که بیشتر در این سایت به چشم میخورد عناوینی هستند که سونی قرار است در E3 به نمایش در بیاورد همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید 5 بازی این شرکت با نامهای ،
Twisted Metal, Ratchet and Clank, inFamous 2, Resistance 3 و Uncharted 3
در یک جدول 9 تایی دیده میشوند ( همگی انان در انحصار PS3 هستند ) که 4 تای انان خالی میباشد ایا سونی در E3 میخواهد همگان را غافلگیر کند و 4 عنوان دیگر را نیز معرفی کند ؟
سایت مخصوص سونی برای E3

یکی از اعضای کله گنده Santa Monica تو صفحه تویترش نوشته:

#SMStudio: has 8 games from our talented external teams at E3 this year. A shit load of devs worked really hard the last few weeks.

و یک نفر پرسیده این 8 تا بازی چی هستن؟ در جوابش اینو ارسال کرده:

@TooPawned: Twisted Metal, Starhawk, Sound Shapes, Journey + 4 others that are not yet announced

سونی 4 تا بازی دیگه داره که هنوز معرفی نشدن :دی bring it on

امکان نداره سونی 4 تا بازی معرفی نشده داشته باشه :d من امسال چون چیزی لو نرفته برای همین نگران کنفرانس سونی شدم :d
ولی طبق رسم همیشگی یک دقیقه مونده به کنفرانسم که شده باید یک چیزی لو بره! پچر هم میتونه اشتباهی چیزی رو لو بده این وسط :d

منتظریم شدید!!! :d

آخرین ویرایش:
انتظار خیلی سخته خیلی :d
خدا کنه از 4 تا ، دو تاش ماله دیوید کیج باشه :d اون دو تای دیگه هم یکی سیفون ف**ر 4 و agent باشه :d
بد جور تو کفم که دیوید کیج هست یا نه :d

انتظار خیلی سخته خیلی :d
خدا کنه از 4 تا ، دو تاش ماله دیوید کیج باشه :d اون دو تای دیگه هم یکی سیفون ف**ر 4 و agent باشه :d
بد جور تو کفم که دیوید کیج هست یا نه :d

agent که نیست جزو این 4 بازی به خاطر این که قبلا معرفی شده فوقش نمایشش بدن اما SF رو پایم شدید .

جوری حرف میزنی انگار "باران سنگین" آخرت داستان بود ! نه باو ، خیلی هم ساده و پیش پا افتاده بود ... بنظرم کوانتیک دریم پسرفت کرد از فارنهایت به باران سنگین . فارنهایت ، هم داستان بهترو هیجان انگیز تری داشت ، هم سوژه بهتری داشت ، هم شخصیت ها بهتر پرداخت شده بودند ، و جدای همه اینها ، چون قراره محصول ما یه بازی باشه(!) ، گیم پلی بهتری داشت ...
)x
نمیدونم شما توقعت از بازی چی بود یا اینکه اصلا بازی رو چی تعریف میکنی اما به نظر من و تمامی دوستداران کیج این بازی بهترین بازیه تاریخ بود (به همراه Fahrenheit) ...
این بازی هیچی کم نداشت , نه تو جلوه های بصری نه تو موسیقی نه تو گیم پلی ...
انتقادا از این بود که چرا گیم پلی بازی اینجوریه اما هرکس تونست برای این بازی کنترل و گیم پلی بهتری پیشنهاد کنه , خیلی غوله ! گیم پلی کاملا در جهت غرق شدن تو داستان بود نه اینکه شما رو درگیر خودش کنه تا از جو داستان غافل بشید . نا سلامتی Interactive Drama بودا ...
من هنوزم معتقدم رابطه ی نزدیکی بین Fahrenheit و Heavy Rain وجود داره و اگه اون صحنه ی آخر که Norman تو دفترش نشسته و تانکا بهش حمله میکنن با وجود نداشتن عینک دیده باشین , میفهمین که Blackout شدنای Ethan و این صحنه ی آخر , خیلی شبیه Blackout شدنای لوکاس و حمله ی اون موجودای عجیب و غریب بهش بود ...
تو فارنهایت 3 تا شخصیت قابل بازی بود , تو HR شدن 4 تا و اگه شایعات درست باشه تو جدیده 5 نفرن ...
فکر کنم کیج داره داستان رو بزرگتر میکنه و وقتی به نقطه ی پایان این Interactive Dramaها برسه , همه به هم ارتباط پیدا میکنن و نقطه ها و گره های تاریک داستان رو رو میکنه و تازه درام اصلی شروع میشه ...
به شدت منتظریم ... =((
Santa Monica همون سازنده Gow ـه ؟ :d

آره خدا کنه quantic dream باشه !!!!

البته می تونه کلا یه IP جدید باشه :d

منظورت ادامه Heavy rian هست ؟؟
نه ادامه ای برای HR , ادامه ای برای کل داستان . یادمه موقعی که فارنهایت اومد , کیج یه جا گفته بود آرزو دارم سریالی بسازم که وقتی به نقطه ی اوج برسه به شما حق انتخاب برای ادامه یا پایان بده و من مطمئنم اون روز خیلیا پایان رو انتخاب میکنن ! با اینکه ساخت یه همچین سریالی خیلی هزینه بر و البته زمانبره اما هیچی از کیج بعید نیست . البته اینا همش فرضیست و خدا میدونه این کیج چه نقشه ای تو سرشه ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Pouria:.
@ دانته شیطان ممکند است گریه کند :
آقا بیخیال :| من غلط کردم به مقدسات شما توهین کردم:|ایشالا استاد گرام ، داوود کیج ، ادامه بهترین بازی تاریخ رو براتون در E3 جاری به ارمغان بیاره ...

من خودم حدس میزنم یکیش مربوط به Santa Monica ـه، یکیش برای quantic dream، یکی GG اون یکی هم یا Syphon Hilter یا Agent

Santa Monica همون سازنده Gow ـه ؟ :d

آره خدا کنه quantic dream باشه !!!!

البته می تونه کلا یه IP جدید باشه :d

فکر کنم کیج داره داستان رو بزرگتر میکنه و وقتی به نقطه ی پایان این Interactive Dramaها برسه , همه به هم ارتباط پیدا میکنن و نقطه ها و گره های تاریک داستان رو رو میکنه و تازه درام اصلی شروع میشه ...

منظورت ادامه Heavy rian هست ؟؟

یعنی واقعا ادم کف میکنه از این همه بازی انحصاری! بعد اونطرف مایکرو کوفت تو چنته نداره نشون بده اهان چرا dance central 2 رو میخواد نشون بده وای چه سورپرایزی!:|:|
من که منتظرم این ماه اگه مایکرو بازم کوفت برا خودش نداشت، 360 مو میفروشم میرم ps3 میگیرم.خداییش دق مرگ شدم من:|

• Like
Reactions: Kavigne
WOOOOW کیوان اگه واقعا 4تا بازیه انحصاری دیگه بخوان معرفی کنن
من قول میدم یکی دیگهار BOSS FUGHTهای inFAMOUS رو بهت لو بدم :دی
ولی بیشوخی خداکنه یه خبری از GT6 بدن :( من یه GT دیگه تو این نسل میخوام
Syphon chizter هم عالیه اگه معرفی بشه .
از یک ip جدید از santa monica هم استقبال میشه . هرچند فکر کنم یهو با یه GOW جدید سورپرایزمون میکنه :دی

• Like
Reactions: Kavigne
اگه واقعاً 4 تا بازی برای رو کردن داشته باشه که محشره ! ولی نگرانیم از اینه که این 4 تا بازی اونی نباشه که فکر می کنیم :( اگه اینا بخواد برای ngp باشه ... :( یا یه چیزای چرت :( کلاً منم نظر امیر رو دارم :دی
باز سال های پیش لو می رفت مطمئن بودیم انتظارمون بی خود نیست الان که هیچی معلوم نیست استرسش خیلی بیشتره :دی
فقط سونی این سیفون رو بکشه دیگه هیچی نمی خوام :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or