E3 2011 | ایا سونی در E3 غافلگیر میکند؟ حدس و گمان 4 بازی دیگر!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
تصاویر بازیها را در سمت راست این شکل مشاهده میکنید .
24822__SCE-E3-2011-Site.jpg

درود .

بار دیگر E3 و بار دیگر هیجان و شایعاتی که پیرامون ان در سال 2011 میگذرد .
زمانی بسیار کوتاه تا E3 2011 مانده است که برخی از تریلرها بازیها در اینترنت پخش شده اند و همچنین شرکتهای بزرگ برای ارائه هر چه بهتر خبرهای خود در این همایش سایتهای مخصوصی را باز گشایی نموده اند ، SONY نیز با راه اندازی سایت خود اطلاعات کمی را نسبت به کنفرانسش ارائه داده است . چیزی که بیشتر در این سایت به چشم میخورد عناوینی هستند که سونی قرار است در E3 به نمایش در بیاورد همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید 5 بازی این شرکت با نامهای ،
Twisted Metal, Ratchet and Clank, inFamous 2, Resistance 3 و Uncharted 3
در یک جدول 9 تایی دیده میشوند ( همگی انان در انحصار PS3 هستند ) که 4 تای انان خالی میباشد ایا سونی در E3 میخواهد همگان را غافلگیر کند و 4 عنوان دیگر را نیز معرفی کند ؟
سایت مخصوص سونی برای E3

خود ND فرموده که توی این نسل حتمای یک JAK میدیم بیرون! شک نکن میسازند! بعد از U3 !
امیدوارم که اینطور باشه ///
این که بخش اعظم کنفرانس اختصاص داره به NGP شکی درش نیست شاید عناوین PS3 نباشن اصلا ؟!:-/
یه سوال : احتمال داره Santa Monica {بچه محل های داریوش اقبالی:d} رو Heavenly Sword2 کار کنن؟آخه چه اشکالی داره...IP ـش که مالـه سونی ـه , سبکشم که خیلی نزدیکه به سری ـهGoW!;)
چی میگی داداش من همون یکش برای صد نسلمون هم کافی بود /// ولی نه من خودم یه ویدیو تو یوتیوب دیدم که سری GOW4 رو نقش اصلی رو همین دختره توی HS داره ... YT Video I Saw
==========
درباره ی HS2 هم فکر نکنم ///

حدس میزنم 5ی هم درکار باشه که کله گندشون باشه چون
5تا بازی رو شده 5تا هم سورپرایزه حالا این پنجمی نیست بینشون شاید خیلی سورپرایزه

بعدشم 10تا میشن که رند بودن رعایت شه (استدلال در حد بوندسلیگا:d)

ولی خودمونیم سونی پارسال هم خیلی بازی معرفی کرد ولی چون سنت لو رفتن اجرا شد

قبل کنفرانس گیمها به چشم نیومدن درصورتی که میتونستن همه سورپرایز باشن وکنفرانس رو مثل e3 2009 رویایی کنن(lbp2-i2-motor2-kz3....) امیدوارم مثل پارسال نشه

امیدوارم که اینطور باشه ///
چی میگی داداش من همون یکش برای صد نسلمون هم کافی بود /// ولی نه من خودم یه ویدیو تو یوتیوب دیدم که سری GOW4 رو نقش اصلی رو همین دختره توی HS داره ... YT Video I Saw
==========
درباره ی HS2 هم فکر نکنم ///

LOL بابا این ویدیو که از سرو صورتش میباره که FAKE هستش گرفتن صحنه های GOW رو با HS رو به صورتی در کنار هم قرار دادن بعد زدن GOW4 =)) که کریتوس پدر نریکو هستش و نریکو به دنبال کریتوس که پدرش هستش میگرده .LOL .=))

ویدئو فیک بوده به احتمال زیاد! :دی

از این مشخص تر چی میخوای آخه احتمال به چیش دادی که فیک نباشه ؟.:d

یعنی میتونه کرش بش 2 باشه:x:">

دوست عزیز من و تو باید این آرزو رو باخودمون به گور ببریم چون همونطور که دوستان گفتن ip مال سونی نیست :(

درضمن دوستانی که می گن تمام کنفرانس ngp میشه اولا همچین چیزی تقریبا غیر ممکنه بعدشم ngp کم چیز شاخی نیستا:d:"> کافیه برید این دموی انچارتد جدیده رو ببینید تا کیفور شید تازه این مورد برا من شخصا فرقی نمیکنه چون هرچی باشه یه کنسول نسل جدیده وهیجان خاص خودشو داره و دیگه با psp پارسال وپریسال رو به رو نیستیم
فقط میترسم این وسط چیزی به move نرسه!

امیدواریم این کیج لعنتی بیاد یه خبری بهمون بده ...
مردیم اینقدر بازیه بی داستان و شر و ور بازی کردیم ... :(
اگه معرفی بشه مسلما داستانی جدای از HR و Fahrenheit خواهد داشت اما شاید آخر داستان به هم ارتباط پیدا کنن ...

مردیم اینقدر بازیه بی داستان و شر و ور بازی کردیم ... :(
جوری حرف میزنی انگار "باران سنگین" آخرت داستان بود ! نه باو ، خیلی هم ساده و پیش پا افتاده بود ... بنظرم کوانتیک دریم پسرفت کرد از فارنهایت به باران سنگین . فارنهایت ، هم داستان بهترو هیجان انگیز تری داشت ، هم سوژه بهتری داشت ، هم شخصیت ها بهتر پرداخت شده بودند ، و جدای همه اینها ، چون قراره محصول ما یه بازی باشه(!) ، گیم پلی بهتری داشت ...

GOW4
KILLZONE4 (یا عنوانی که سازندش GURIILA باشه)
STARHAWAK
؟؟؟شاید MGS5که به احتمال زیاد بدلیل سرگرم بودن زیاد کوجیما برای این ریمیک ها و RISING این احتمال رد میشه
یا بازیی که سازندش DAVID CAGE باشه چون گفته ادامه HR رو نمی سازه
ویا AGENT

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or