E3 2010 | لیست بازیهای CAPCOM در E3!

SaDrA-HhH

Loyal Member
capcomlogoa.jpg

CAPCOM امروز لیست بازیهای خود برای مهم ترین نمایشگاه این صنعت منتشر کرد!
همچنین سورپرایز هایی هم وجود دارند که در جریان نمایشگاه رونمایی میشوند

لیست از این قرار است:

• Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
  • Okamiden
  • Bionic Commando Rearmed 2
  • Sengoku BASARA: Samuari Heroes
  • Ghost Trick: Phantom Detective
  • Dead Rising 2
  • Dead Rising 2: Case Zero
  • MotoGP 09/10

ببینم کی سیاست های کپکام را مشخص می کنه؟هر کی هست خیلی آدم اسکلیه...حداقلش بازی هایی مثل DMC بیشتر می تونه براشون پول ساز بشه...راضی ککردن فن ها به کنار..مثلا من اصلا درک نمی کنم الان چرا رفت سراغ LP؟بعد مثلا نرفت سراغ DMC؟

نگین کیوان چه بد سلیقستا ! ولی ایشششششششششششششششالا که ادامه ی Haunting Ground باشه.من HG می خوام:(...
ولی خودمونیما;کپکام انقدر عنوان باحال داره که همه ی ما دست کم عاشق یکیش هستیم...هر کدوممون آرزو میکنیم ادامه ی یکیش ساخته بشه:biggrin1:...

آخرین ویرایش:
کپکام به فکر قلب ملت هم هست دیگه!
جدیدا به فکر قبر مردم هست تا قلب ;)
به DMC هم زیاد امیدوار نباشید یه وقت دیدین سریش رو متوقف کردن این Bayonetta و بازی های دخترونه و چرت و ادامه دادن. :-"

خداییش ببینین ما گیمر ها از کپکام چیا رو در خاطر داریم و منتظر چیا هستیم ، اون موقع اینا چی ساختن این چند وقته ( یا عنوان در پیتی ساختن یا مثل رزیدنت اویل گند زدن به سری ) ... الان که گفتن سورپرایز دارن ببینین چیا که نمی خوایم ... انیموشا ، دویل می کرای ، دینو کرایسیس ، ...
فقط من همین جا ملتمسانه از کپکام خواهش می کنم اگه می خواد مثل بایونیک کوماندو یا رزیدنت اویل یا لاست پلنت یا ... ، این سه تا بالایی رو ادامه بده ، لطفا بی خیالشون بشه و بزاره ما با خاطراتمون خوش باشیم ...
یک کلام حرف درست و حسابی !
اگه میخوان دوباره یه DMC دیگه معرفی کنن و بعد عین DMC 4 گند بزنن بهش ... یهتره اصلا نسازن !
_______
حالا گذشته از همه ی این حرفا اگه بخوایم یکم optimistic به قضیه نگاه کنیم (!)
فقط منتظر ONIMUSHA هستم ... (جاش توی بازی های این نسل خالیه ) ....
ِDINO CRISIS هم جالب میشه ( اگه برای PC منتشر بشه ) ....

البته چند تا از دوستان گفتن BC قابل اعتماد نیست و از این حرفا .... مگه BC Rearmed بد بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or