E3 2010 | شمارش معکوس بر روی سایت Kojima Productions !!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
در صفحه ی اصلی سایت یک شمارش معکوس قرار داده شده که 4 روز دیگر به پایان می رسد.
همچنین یک ویدئوی فلش عجیب هم به نمایش در آمده!
در اکثر تصاویر این ویدئو فردی با قیچی یا چاقو در حال بُریدن چیزی است!!!
یک بازی برای NATAL یا MOVE ... ؟ اشاره به رایدن ؟؟
پ.ن: این دو مورد بالا حدس های خودمه.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: gavelock
اونوقت کنفرانس Ea هم قبل از کنفرانس MS هست امکان داره ! همون طرح همکاری چند جانبه ی EA باشه :biggrin1: یعنی بعد از Repawn و Insomniac نوبت به Kojima Inc رسیده !
در ضمن کنفرانس Natal روز 13 june هست ! کنفرانس MS هم 14 june هست ! چطور یا تو Natal میافته یا تو کنفرانس MS ؟ مگه هر دو تو یه روز هستن ؟ :biggrin1:

not sure if serious

Kojima Production صاحبش Konami ـه... EA جهان خوار چیکارست :دی
کنفرانس مایکروسافت 14 ـه، Konami هم 16... اگر تاریخ سرکاری نباشه تنها احتمال تو کنفرانس سونی و نینتدو هست، مثلاً یه بازی برای Move, Wii و Natal
-------
این آرش هم دچار روان پریشی حاد شده، نگرانشم!

یه بازی آموزش خانه داری برای Moveــه:دی
یا شایدم آموزش حرکات موزون به همراه خانواده با ناتال :دی
دیگه شمارش معکوس بزاره که سره کاری نیست . واقعا تا 4 روز دیگه ادم دیوونه میشه
پس اولین بازی اسپانیا تو جام جهانی چندمه ؟ :دی
اینو نمیدونم آرش ولی میدونم امتحان جفتمون 27 شروع میشه :دی
نگران نباش عزیز امتحاناش نزدیکه گوگیجه گرفته :دی

من خوبــم :دی فقط میدونی چیه، یکم همه چیز به هم گره خورده واسه همین ! از اون یارو کوجیما که روان پریش تر نیستم، نگاه کن تو سایتش چی گذاشته آخه :دی
اگر من به E3 نرسیدم، یکی پیش نمایش Killzone 3 رو بنویسه :دی
هان ؟! :دی
خب کنسول جدید نینتندو با معرفی یه بازی کوجیمایی میتونه همون اول کار بترکونه ! کنسولهای نینتندو هم که خوراک این جور چیزان ! حالا 3 بعدی هم که باشه دیگه بدتر :دی
آریا جان میشه شما تحلیل نکنی برادر من ؟ :دی
من فکر کنم میخواد همکاری Kojima Production با یک کمپانی ساخت لوازم آشپزخونه مثل قاشق و چنگال و چاقو رو اعلام کنه :دی

3DS کنسول آشپزیه؟...:دی
خب کنسول جدید نینتندو با معرفی یه بازی کوجیمایی میتونه همون اول کار بترکونه ! کنسولهای نینتندو هم که خوراک این جور چیزان ! حالا 3 بعدی هم که باشه دیگه بدتر :دی

نایسر دایسر جدید برای 3DS با حضور کوجیما و دوستان :دی

این بشر رسما دیووووووووووووووونس ... کلا بهش خوش گذشته هر سال چند روزی ملت رو بگیره آلپاین ... اون از پارسال و اون صورت و ... ، اینم از امثال ... باز جای شکرش باقیه امسال کمتر اسکلمون میکنه ، همش 4 روز ... ولی به فول یکی از بچه ها اگه نمی کرد این کار رو جای تعجب بود ... بعد میگن چرا ملت دچار روان پریشی میشن ...

ویرایش : الان رفتم سایت رو دیدم ... واقعا دیوووونس ... یعنی چی خب ؟؟؟ نینجا گایدن می خواد بده بیرون یا نایسر دایسر جدید ؟؟؟ چه ببر ببریه ، هم چیز داره بریده میشه از میوه تا مو و قفل ... شانس اوردیم کلیپ سر بریدن مردم تو افغانستان و عراق رو نذاشته بود ...

آخرین ویرایش:
ساعت شمار تو ساعت شمار!!!:biggrin1:
خوب ضایع هست یا MGS:RISING هست یا کستلوانیا!!!اینو گفتم چون کوجیما گفته بود داره باهاشون همکاری میکنه!!!:biggrin1:

ویرایش:
مثل اینکه کوجیما و همکاراش دارن یه اشپرخونه محازی میسازن!!!:دی
انشاا... همه بعلاوه بیگ باس اشپز باشی میشیم!!!:دی

konami.jp/kojima pro

4 روز دیگه اعلام میکنه من با تمام قوا روی MGS R کار میکنم! اون موقعست که ملت یکهو میگند MGS R توی خاطره ها میمونه! بازی شاخی در میاد و باکس شاتش بهترین باکس شاته و ... :d

هرچی هست مثل اینکه به سلاح سرد ربط داره! :d (قوچی قوچی کردن :d ) و ما به شدت از این حرکتشون استقبال میکنیم :d

• Like
Reactions: Genesis
اگه دقت کنید بعضی از تصویرها که برفکی میشن یهو یه طرح نشون میده با پشت زمینه سفید . یه طرح که انگار با قلمو و ابرنگ کشیدن . یه نوشته تا طرح پشت این عکس هستش دقت کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or