E3 2010 | شرکت Valve نمایش خود در E3 را به طور کامل کنسل کرد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

valvelogoa.jpg

درود

بعد از کش و قوس های فراوان بلاخره Valve با کنسل کردن نمایش خود در E3 باز هم هوادران خود را نا امید کرد ! Valve به طور رسمی اعلام کرد نمایش انها در لوس انجلس و E3 به صورت کامل کنسل شده است .

این خبر اوایل امروز به وسیله ی ایمیلی که از طرف Doug Lombardi از Valve فرستاده شد تایید شد .

ایشون در ایمیل خود نوشته اند که نمایش مطبوعاتی روز دوشنبه ی Valve در Regal Theater واقع در لوس انجلس به طور کامل منتفی شده است و انتظار نداشته باشید ما را انجا ملاقات کنید !

این در حالی است که این کمپانی قول ارائه ی یک سورپرایز در نمایش مطبوعاتی خود را داده بود

منبع

هاف لایف 2:اپیزود 3درe3 2010به نمایش خواهد آمد....
هاف لایف 3با موتور گرافیکی جدیدvalveدر e3 2010به نمایش در خواهد اومد...

نه .خدایی این ضد حالترین خبر نبود؟؟؟

اینام مارو گیر اوردن هر لحظه یه چزی میگن..درکل امیدوارم عاقبت خوشی داشته باشه..
اره ولی مهم اینه که هیچ بازی ِ جدید یا سورپرایزی رو نمیخوان نشون بدن !
بلاخره یه کارایی میکنن وگرنه واسه هواخوری که نمیان..:biggrin1:

لعنت به تمام خواب و خیال هایی که برای خودم پرورونده بودم ! :(( اگه از اول میخواستن اینجوری با احساسات ناب ما بازی کنن خب میگفتن میخوایم Half Life 3 رو انونس کنیم بعد کنسلش میکردن :biggrin1:
مرتیکه تو یروز میگی تو اسمونام(MK جدید)الان میگی دارم میمیرم:دی چته تو؟

مطمئن باش که E جدیدی تو راه بوده،اگه پرتال بود که سورپرایز نبود،درست مثل L4D2 میومدن و نمایش میدادن،بعدا گفتن سورپراز ما همون پرتال 2 بود!که الانم اونم کنسل شد!-البته از این اوسگول بازی ها تو کنفرانس MS زیاده -مثلا ییهو دیدی زدن پس کلا مجری و اومدن H L جدید رو معرفی کرد:دی

میخوان Left 4 Dead 3 رو رونمایی کنن :laughing: !
پارسال شانس اوردن هوادارا،سرشون رو نکندن:دی

آخرین ویرایش:
به عنوان یک کولر گازی قدرتمند تاسف خویشتن را اعلام میدارم!

انشاء الله E3 2011!!!!

ولی مطمئنم حداقل یه تیزری چیزی نشون میدن! تا بریم یه یک سالی تو کف !

مرتیکه تو یروز میگی تو اسمونام(MK جدید)الان میگی دارم میمیرم:دی چته تو؟

مطمئن باش که E جدیدی تو راه بوده،اگه پرتال بود که سورپرایز نبود،درست مثل L4D2 میومدن و نمایش میدادن،بعدا گفتن سورپراز ما همون پرتال 2 بود!که الانم اونم کنسل شد!-البته از این اوسگول بازی ها تو کنفرانس MS زیاده -مثلا ییهو دیدی زدن پس کلا مجری و اومدن H L جدید رو معرفی کرد:دی
چه ربطی داره مردک :d من گفتم چون از انونس MK جدید خوشحالم نباید از کنسل شدن Event والو ناراحت بشم ؟ :biggrin1: حرفا میزنی که دیوونه ها میخوان از دستش سر به بیابون بزارن ، چه برسه به ما سالم هاش :biggrin1:

اره احتمالش هست تو کنفرانس سونی یا مایکرو ( احتمال MS ) بیان یه چیزی نشون بدن !

چه ربطی داره مردک :d من گفتم چون از انونس MK جدید خوشحالم نباید از کنسل شدن Event والو ناراحت بشم ؟ :biggrin1: حرفا میزنی که دیوونه ها میخوان از دستش سر به بیابون بزارن ، چه برسه به ما سالم هاش :biggrin1:

اره احتمالش هست تو کنفرانس سونی یا مایکرو ( احتمال MS ) بیان یه چیزی نشون بدن !
به قول امین :روله،اخه ادم نمیتونه تو یه انه واحد از فر خوشحالی تو پوست خودش نگنجه بعدش اون پست رو بزنه ناراحت باشه!فعلا با همین MK خودت رو ارضا کن(:دی) مطمئن باش اونم از راه خواهد رسید،شاید MS dه پولی گذاشته تو جیبش گفته تابلو نکن:دی بیا دور هم وسط کنفرانس میزنیمش زمین هم ما رو شاد میکنی هم یه مشت پنکمون رو هم اون خول و چله تو بازی سنتر رو(:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or