E3 2010 | شرکت Valve نمایش خود در E3 را به طور کامل کنسل کرد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

valvelogoa.jpg

درود

بعد از کش و قوس های فراوان بلاخره Valve با کنسل کردن نمایش خود در E3 باز هم هوادران خود را نا امید کرد ! Valve به طور رسمی اعلام کرد نمایش انها در لوس انجلس و E3 به صورت کامل کنسل شده است .

این خبر اوایل امروز به وسیله ی ایمیلی که از طرف Doug Lombardi از Valve فرستاده شد تایید شد .

ایشون در ایمیل خود نوشته اند که نمایش مطبوعاتی روز دوشنبه ی Valve در Regal Theater واقع در لوس انجلس به طور کامل منتفی شده است و انتظار نداشته باشید ما را انجا ملاقات کنید !

این در حالی است که این کمپانی قول ارائه ی یک سورپرایز در نمایش مطبوعاتی خود را داده بود

منبع

لعنت به تمام خواب و خیال هایی که برای خودم پرورونده بودم ! :(( اگه از اول میخواستن اینجوری با احساسات ناب ما بازی کنن خب میگفتن میخوایم Half Life 3 رو انونس کنیم بعد کنسلش میکردن :biggrin1:

اگر سورپرایز قرار بود HL باشه ! من به شخصه از انتظار برای دیدن یه بازی در حد و اندازه های نام و رسمش اصلاً خسته نمی شم . پس بازم صبر . . .
:biggrin1:

لعنت به تمام خواب و خیال هایی که برای خودم پرورونده بودم ! :(( اگه از اول میخواستن اینجوری با احساسات ناب ما بازی کنن خب میگفتن میخوایم Half Life 3 رو انونس کنیم بعد کنسلش میکردن :biggrin1:
خُ اونطوری 4-5 سال (شایدم بیشتر) طول میکشید تا شماره ی سوم بیاد:دی زیاد توفیری هم نمیکرد به نظرم!:دی

خُ اونطوری 4-5 سال (شایدم بیشتر) طول میکشید تا شماره ی سوم بیاد:دی زیاد توفیری هم نمیکرد به نظرم!:دی
حداقل اینطوری میفهمیدیم به فکرش هستن ، نه الان که نمیدونیم اصلا اینا چه غلطی میخوان بکنن ! یا اون Portal Theme شون چیه !؟

event کنسل شده .. valve هنوز در نمایشگاه حضور داره.

Instead, all the stuff that will be happening from the developer will happen on the E3 show floor at the Los Angeles Convention Center.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or