امیدوارم زمان و تاریخ ها دقیق باشن و دوستان بتونن استفاده کنن.
سایت xbox.com زده ساعت 10:30 به وقت لس آنجلس (PDT) :ما که نفهمیدیم کنفرانس مایکرو کیه! لطفا به وقت ایران بگین.
الان کجای این متنی که شما گذاشتید گفته شده که کنفرانس مایکروسافت ساعت 10 شب به وقت تهران هست ؟!سایت xbox.com زده ساعت 10:30 به وقت لس آنجلس (PDT) :
Geoff Keighley and Marissa Miller invite you to watch the Xbox 360 E3 Media Briefing live, commercial-free, and in HD when it airs exclusively on Spike TV as “Xbox 360: The Future Revealed.” Tune in to Spike TV at 1:30 PM EDT, 10:30 AM PDT.این هم ساعت و تاریخ به وقت لس آنجلس (PDT)
http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/na/pdt.html
که میشه ساعت 10 شب به وقت ایران.
دیگه من نمیدونم چجوری توضیح بدم.
آخ جون پس ما میتونیم ببینیمقراره MTV کنفرانس Natal رو زنده پخش کنه که پولیه متاسفانه.
من گفتم ساعت ۱۰:۳۰ صبح به وقت لس آنجلس که ۱۰:۳۰ صبح لس آنجلس میشه ۱۰ شب تهران. لینک بالا رو ببین.الان کجای این متنی که شما گذاشتید گفته شده که کنفرانس مایکروسافت ساعت 10 شب به وقت تهران هست ؟!
512تا 1 مگ داشته باشی،فکر نمیکنم به مشکل بخوری ولی با 256 هم میشه زجر کش دیدبرای دیدن کنفراس از طریق IGN (زنده) به چه سرعتی نیاز داریم؟
با 128 شیر شده تو ایران یا 128 کشور دیگه؟من پارسال به راحتی از IGN با سرعت 128 دیدم! :biggrin1: زجرکش هم نشدم :biggrin1: حالا امسال رو نمیدونم :biggrin1:
دو سال پیش IGN عالی بود و پارسال GameSpot ! امسال هم باید اولین کنفرانس رو ببینیم تا بشه قضاوت کرد.سوال جالبی نیست ولی از IGN ببینیم بهتره یا GS???
256 هم راحت میشه دید ! من هم پارسال هم سال قبلش خیلی خوب دیدم. مخصوصآ با GameSpot که میشد کیفیت رو یه کم پایین آورد !512تا 1 مگ داشته باشی،فکر نمیکنم به مشکل بخوری ولی با 256 هم میشه زجر کش دید
عزیز اون تایم مربوط میشه به نمایش برنامه Spike TV, هیچ ربطی به برگزاری زمان کنفرانس مایکروسافت نداره!من گفتم ساعت ۱۰:۳۰ صبح به وقت لس آنجلس که ۱۰:۳۰ صبح لس آنجلس میشه ۱۰ شب تهران. لینک بالا رو ببین.
من پارسال با 512 خیلی راحت می دیدم!