E3 2010 | بهترین بازی e3 2010 از نظر شما

• Thread starter Thread starter maapor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 از نظر شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    231

maapor

کاربر سایت
E3.jpg

به پایان e3 چند روزی بیشتر نمونده و بازی های خیلی زیادی معرفی شده به نظر شما بهترین
بازی تو e3 2010 کدام است .
به نظر من
Crysis 2
DEAD SPACE 2
Gran Turismo 5
Killzone 3
و ......... :d

آخرین ویرایش:
ایول گریز 3..:d

اولا که H:R رو همه دیده بودن نمایش چی میخواست نشون بده..؟:d
دوما GT5 رو که دیگه کل بازی رو به صورت نمایش دادن بیرون و هیچ نو آوری خاصی نمونده که نشون نداده باشن تازه از کنفرانس های دیگه قرار ویدئو های گذشته رو دوباره نمایش بدن.

خلاصه بحث میاد سر K3 و Geow3 که به نظر من گریز خیلی نمایش بهتری داشت چون از نسخه قبل هم گرافیکش خیلی بالاتر رفته بود هم نور پردازیش ، تازه نو اوری های بازی هم خیلی جالب بود

تو لیست من 3 تای اول بر حسب ترتیب بهترین ها بودن :d بقیه ول معطلن :d یعنی به شمارشون توجه نکنین ! کلا 7 تا بازی بعدی جایگاهشون تو Top10 برا خودمم مهم نیست :d

الان یه دمو از rage دیدم :-o بازی 60 فریم با اون گرافیک داشت روی 360 اجرا میشد :-o یا حضرت عباس!
به نظر من باید rage به لیست رای گیری اضافه بشه باور کردنی نبود رای من شد:
RAGE

خب اینجور که معلومه تاپیک محل جنگ کیل زون و هیلو و گیرز آف وار هستش ولی خداییش امسال GT5 و LBP2 یه چیز دیگه بودن ، مخصوصا GT5 که من هنوز تو کفشم شدید ... >:d<:x:-o

الان یه دمو از rage دیدم :-o بازی 60 فریم با اون گرافیک داشت روی 360 اجرا میشد :-o یا حضرت عباس!
به نظر من باید rage به لیست رای گیری اضافه بشه باور کردنی نبود رای من شد:
RAGE

RAGE زياد نمايش عمومي نداشته پس حتي نبايد انتظار اينو داشت كه سايتها بهترينش كنن ! بعضي از مسئولين سايت رفتن بازي را از نزديك ديدن كه تعداد تحليل هاي سايت تو نت به 7 تا هم نميرسه از اون 7 تا 4 تاش از روي ويدئو نظر دادن :d كه اون سايتها كه اونجا بودن ازش ويدئو تهيه كردن .
كلا هميشه بهترين ها را از نمايش هاي عمومي انتخاب ميكنن وگرنه منخودم RAGE پرستم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or