E3 2010 | بازی Kingdom Hearts نیز به جمع عناوین موجود در E3 پیوست!

Cloud Strife

Loyal Member
چندي پيش باخبر شديم كه آقاي تتسويا نومورا نيز يكي از حاضرين در مراسم E3 امسال است اما اين حضور به چه معني خواهد بود؟ معرفي Versus و يا معرفي يك عنوان جديد از سري Kingdom Hearts؟ خوب بدون شك گزينه دوم!

آقاي تتسويا نومورا در مصاحبه‌اي با مجله Gameinformer اعلام كرده‌اند كه در هفته آينده و در جريان نمايشگاه E3 يك يا دو عنوان جديد از سري Kingdom Hearts معرفي خواهد شد! البته همچنان خبري از KHIII نخواهد بود! هنوز مشخص نشده است كدام يك از پلتفرم‌هاي موجود ميزبان شماره بعدي اين سري محبوب خواهد بود.

خوب بالاخره معلوم شد چرا نومورا ميره E3! حالا اين KH جديده كجا معرفي ميشه؟:دي به نظر من كه يك موردش حتما براي Wii يا DS هست. عنوان بعدي هم براي PS3 و X360!

طبق صحبت خود نومورا خبري هم از KHIII نميشه!

البته همچنان خبري از KHIII نخواهد بود!
ببینید وقتی KHIII نیست. یعنی اینکه احتمال 99درصد همچین عنوان هایی واسه 360 یا ps3 نیست. بلکه یه عنوان فرعیه دیگه ست!

اشکالی نداره من هم خودم دنبال همون احتمال 1 درصد مثل همه دعا می کنم!:biggrin1:

نه خوب KHIII نیست چون خود نومورا گفته به غیر از KHIII دو بازی جدید معرفی میشه!

اما حمید اصلا این حرف درست نیست چون ممکنه یه Spin Off برای PS3 و 360 باشه. البته شایعاتی هست که میگه KHC قراره باز سازی بشه که خبر خیلی خوبی هست!

من که میگم حداقل یکی از این دو عنوان برای Wii یا DS هست! ان یکیش هم یا برای PS3 و 360 هست یا ادامه BbS و یک عنوان جدید برای PSP!

• Like
Reactions: Genesis
inline_KHcoded-Logo_1276105717.jpg

برای DS تایید گشت! هی زندگی چه کنیم از دست اینا؟ :d

منبعش IGN می باشد :d

آخرین ویرایش:
من با این که خودم کنسول های نینتندو رو ندارم ولی ترجیح میدم روی همون Wii یا DS بیاد! مثل همین Okamiden که اونم برای DS تایید شد در حالی که همه امیدوار بودن روی PS3 و X360 بیاد!

اما حمید اصلا این حرف درست نیست چون ممکنه یه Spin Off برای PS3 و 360 باشه.
اخه من فکر می کنم اگر واسه این دو کنسول بیاد اسمش حتما khiiii خواهد بود. پس نتیجه این میشه که واسه این دوتا نیست.
حالا دومیش هم میاد میبینیم. امیدوارم حرف تو درست باشه. اما بعیده
inline_KHcoded-Logo_1276105717.jpg

برای DS تایید گشت! هی زندگی چه کنیم از دست اینا؟ :biggrin1:
ای جون. من اون یکیش واسه DS 352/454 :biggrin1: رو بازی کردم. طولانی بود.! اینم بزنیم.
جای سهراب خالیه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or