E3 2009 | PSP GO Impressions

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
سلام !
همونطور که میدونید روز سه شنبه شب PSP GO رسما توسط سونی معرفی شد . اگر چه که اطلاعات PSP GO قبل از کنفرانس سونی در مجله تصویری Qore منتشر شده و به بیرون درز پیدا کرد اما باز هم ما شاهد نمایش خوبی از PSP GO و یک نمایش خارق العاده از بازی های پیش روی PSP بودیم .
این مقاله از سه قسمت تشکیل شده که هر کدام حاصل تجربه نویسندگان سایت IGN از PSP GO می باشد .

• Chris Roper
در PSP GO ما شاهد تغییر سخت افزاری از لحاظ اجرای بازی ها نبودیم . اگر چه افزوده شدن هارد و بلوتوث و ... میتونه خیلی جالب باشه ولی PSP GO در طراحی جدید خلاصه میشه که باز هم سونی اصرار بر طراحی های جدید از PSP داره .
من یک مقدار با PSP GO بازی کردم و هرگز احساس خستگی نکردم و احساس خیلی خوبی در دست هام داشتم .
حقیقت اینه که در PSP GO دکمه پایین تر از سطح فعلی PSP قرار دارند . دکمه ها خیلی ارتقا پیدا کردند . این دکمه ها خیلی بهتر و راحت تر از دکمه های پلاستیکی استفاده شده در PSP های فعلی هستند .
نکته خیلی خوب و بارزی که باید بهش اشاره کنم سبک وزنی و کوجکی PSP GO که واقعا نظر من رو در باره PSP عوض کرد . PSP های فعلی بزرگ هستند و به راحتی در جیب قرار نمیگیرند ولی PSP GO این مشکل رو با اندازه و وزن خودش حل کرده . آنالوگ هم خیلی نرمتر و و روان تر از PSP قبلی به نظر میرسه .

e3-2009-psp-go-impressions-20090603032857833-000.jpg

من با PSP GO فقط دو مورد مشکل دارم : یکی قیمت و دیگری سردرگمی برای اینکه من با این همه UMD باید چه کار کنم . PSP GO در هنگام عرضه یعنی اول اکتبر سال جاری میلادی قیمتی معادل $ 249.99 خواهد داشت که هم قیمت با قیمت اولیه PSP در زمان اومدن به بازار می باشد . درسته که تغییرات محسوسی مانند هارد 16 گیگی درش ایجاد شده ولی باز هم فقط قادر به اجرای همان بازی های قبلی PSP می باشید . با توجه به اختلاف قیمت میان DS و DSi این هزینه کمی برای جیب من سنگین میاد .
مشکل دیگر سیل عضیم UMD هاست . سونی هنوز پاسخ نداده که آیا میتوان UMD ها رو با سیستم دیجیتالی خرید بازی عوض کرد یا خیر .

• Scott Lowe
من برای اولین بار که PSP GO رو دیدم خیلی هیجان زده نشدم ولی باید بهتون بگم که در دست گرفتن PSP GO و باهاش کار کردن خیلی متفاوت با اینه که شما اون رو توی عکس ها مشاهده کنید .
وقتی یک نگاه اجمالی به PSP GO بندازید متوجه میشید که PSP GO برای دست های متوسط واقعا عالی به نظر میرسه و اگر شما دستان خیلی بزرگی دارید شاید کمی دچار مشکل بشید .
پهنای PSP GO اندازه یک چیز برگرمیباشد و از احاط ارتفاع یا همان طول با iPhone برابری میکند . PSP GO از همان طراحی لبه های کروی شکل استفاده شده در PSP 3000 بهره می برد اما اینبار در غالب یک طراحی سیبر زیبا و جمع و جور .
PSP GO برای کسانی که دستان خیلی کوچکی دارند هم زیاد کوچک نیست . ولی اگر شما دستان متوسط و متعادلی دارید PSP GO برای شما بسیار راحت خواهد بود .
وقتی من با PSP GO بازی کردم دست و انگشتان من خیلی راحت بر سر جای خود قرار گرفتند هیچ نیازی نبود تا جای آنها رو عوض کنم تا احساس راحتی کنم .
خارج از بحث طراحی نگرانی دیگر من وزن PSP GO بود که واقعا سونی در این زمینه بسیار عالی عمل کرده . PSP GO بسیار سبک است و شما هیچ مشکلی از لحاظ وزن با آن نخواهد داشت .
به شخصه دوست داشتم تا در PSP GO شاهد حداقل ارتقا سخت افزاری باشیم ولی باز هم PSP GO با بازی هایی بزرگی که در راه هستند قطعا موفق خواهد بود .

e3-2009-psp-go-impressions-20090603032833585-000.jpg

• Greg Miller
به نظر من مشکل بزرگ PSP قیمت بالای اونه که باید برای دستگاهی که 4 سال پیش روانه بازار شده 250 دلار بپردازیم . ولی در عین حال واقعا طراحی زیبا و چشم نوازی داره .
من قبل از این فکر میکردم که با وجود صفحه نمایش کشوی دسترسی ما به دکمه های بالایی سخت خواهد بود ولی با وجود یک طراحی خوب هر گز اینطور نبود .
من با PSP GO دیروز بازی کردم و PSP GO در یک قاب فلزی بود برای همین من نتونستم وزن دقیق و واقعی اون رو حس کنم .
در کل مشکل فقط قیمت و UMD هایی است که دیگر به درد PSP GO نخواهد خورد . ولی وقتی کمی Metal Gear Solid و Little Big Planet بازی کردم قطعا PSP Go رو خواهم خرید .

دوستان عزیز امیدوارم مورد توجهتون قرار گرقته باشه .

آخرین ویرایش:
قیمتش که بالا نیست!
اگه حساب کنیم که رو psp قبلی مجبور بودیم(مختص ما pirate بازا:biggrin1:) یه مموریه حداقل 4 گیگ بگیریم تا بازیایه دانلودیمون رو روش بریزیم تقریبا یک قیمت میشن + اینکه این 16 گیگابایتی هم هست!
همین که اون طراحیه ضایع قبلی که دکمه ها بدترین جای ممکن بودن رو نداره جای شکرش باقیه.
در ضمن مرسی آرش جان:biggrin1:

250 كه قيمت جهانيشه ، بياد ايران به لطف عزيزان گلابي قيمتش حداقل 300 خواهد بود البته حداقل ! شايد بيشترم باشه ، الان PSP 3000 كپي خور نشده رو دارن با يه رم 4 گيگ ميدن 300 !

بحث كپي خور شدن و ايناشم كه به كنار . به نظر منم قيمتش براي كنسولي كه 4 سال از عمرش ميگذره زياده .

حالا که بازی های این مدل روی Playstation store عرضه می شه دوستان Pirate خور چیکار می کنند این جوری که باید واسه هربازی 20 ا پیاده شیم و تازه باید حساب حجمشم بکنیم

ایول ارزوم براورده شد
خیلی اندازش کوچیک شده عالیه دم سونی گرم
تازه 250 دلار پولی نیست
مثله اینکه بهش هارد و بلوتوث اضافه شده که این خودش باعث افزایش قیمت میشه

یعنی اگه کپی خور بشه نمیشه از روی پی سی یه جوری بریزیم توی هاردش؟:confused:حتما بازی رو باید دانلود کنیم؟
چرا میشه،چون خودش پورت USB 2.0 برای اتصال به PC داره.:laughing:
در ضمن هارد نداره،فلش مموری داخلی داره که حتی بعضی جاها گفتن میشه با یک دونه Memory Stick Pro Duo به GB 32 هم ارتقاش داد .:confused:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or