E3 2009 | Leaked Footage of Assassins Creed 2

Skychaser

The Betrayer
مدیر انجمن
assassins-creed-2-1.jpg

ویدئو زیر 11 ثانیه از نمایش assassin's creed 2 در کنفرانس یوبی سافت در E3 است که دقایقی پیش در اینترنت leak شده نمایش می دهد.
این ویدئو اتفاقاتی که بعد از یک پرش بلند در AC2 انجام می شود را نشان می دهد که انتظار می رود این تنها قسمتی از تریلر این بازی برای کنفرانس روز سه شنبه یوبی سافت باشد.

لینک ویدئو : http://www.youtube.com/watch?v=v9-ZNgm0j7I&feature=player_embedded
منبع

پ.ن: کم و کاستی داشت ببخشید اولین باره که خبر میگذارم ;) با تشکر از دوست عزیزم مهدی (QuinT) :love:

اون بخش خیلی کلیه ترجیح دادم برای بازی به این بزرگی یه تاپیک جدا زده بشه :دی من خودم به شخصه اصلا ندیده بودم اون پست رو سرچ هم زدم چیزی پیدا نشد :دی

جالبی این تریلر این بود که دیگه مثل شماره یک روی کاه اینا نمیپریم بلکه روی زمین صاف فرود میایم که جای بسی تامل داره ! :دی

پ.ن : منم حرف جواد رو تایید میکنم سرچ کردم چیزی نیافتم ! :دی

جالبی این تریلر این بود که دیگه مثل شماره یک روی کاه اینا نمیپریم بلکه روی زمین صاف فرود میایم که جای بسی تامل داره ! :دی

پ.ن : منم حرف جواد رو تایید میکنم سرچ کردم چیزی نیافتم ! :دی
آره مهدی من توجه نکردم به این موضوع :دی
الان رفتم دوباره دیدم گفتم شاید این بار بپره رو کاه :دی ولی از این خبرا نیست این Ezio خیلی سگ جونه :دی
مگه تریلر ریل تایم هست هر دفعه یه چیز بشه :biggrin1: توهم زدیا :biggrin1:
این تریلر توهم زا هم هست ... باور کن :دی

آخرین ویرایش:
هر کسی از این بازی تعریف کنی فری تو حق نداری :دی
سر AC1 کلی این بازی مسخره کردی :دی یادت که نرفته ؟ :دی
دروغ گفتم؟ بگو خب؟ جز اینکه فقط چهار تا ماموریت بیشتر نداشت!. دزدی. فال گوش واستادن. یَقه کردن. کشتن هدف. کل روند و گیم پلی AC همین چهار تا کلمه بود :دی. ولی از خوبی هاش هم گفتیم که :دی. هنوز بازی در این نسل بوجود نیامده که انیمیشنهای شخصیت اولش در حد الطیر باشه :دی.

دزدی. فال گوش واستادن. یَقه کردن. کشتن هدف
:biggrin1:
تو یونجه پریدن- از دیوار خونه مردم بالا رفتن(این همون دزدیه:biggrin1:)الاغ سواری باحال!!!
فری اینا رو نگفتی
ولی در یک کلام بازی کلیشه ای و تکراری میشد برای ادم(اگه تنوع شهری نبود که دیگه رسما:sick:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or