E3 2009 | God of War III Hands-on

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
سلام !
نوشته ای که میخوانید ترجمه تجربه Chris Roper یکی از بهترین منتقدان سایت IGN از این بازی در E2 2009 می باشد .
بدون شک GOW III یکی از بزرگترین و مورد توجه ترین بازی های انحصاری PS3 می باشد و علاقه مندان به این بازی سال ها منتطر موندند تا ببینند داستان Kratos به کجا ختم خواهدش د . قطعا ما خواهیم فهمید و الان نه در March 2010 . منتظر باشید چون فقط 9 ماه باقی است .
دیشب ما شاهد بودیم که سازندگان و تهیه کنندگان استدیو Santa Monica بر روی سن عظیم کنفرانس سونی رقتند و بازی خودشون رو در معرض دید حضار در سالن و میلیون ها مشتاق این بازی در سراسر جهان گذاشتند .
ما در این تریلر شاهد یک جنگ تمام عیار با یک Chimera و جنگ با بسیاری از مردگان و بالاخره رو برو شدن با Titan بزرگ بودیم .

god-of-war-iii-20090602061610352-000.jpg

من بالاخره تونستم این بازی رو بازی کنم . باید بهتون بگم که من یه طرفدار واقعی سری بازی های GOW هستم . " Chris Roper به شماره قبلی امتیاز عالی 9.7 رو داده بود " .
خوشبختانه همه چیز عالی به نظر میرسه شما باز کنترل Kratos رو بر عهده دارید . این بار حرکت ها و انیمیشن های بازی واقعا فوق العاده است و وقتی کنترل Kratos رو به عهده گرفتم سنگینی ضرباتش رو بر دشمنان حس می کردم که نشان از زحمت بی حد و اندازه سازندگان بازی داره .
نکته ای که کاملا به چشم میاد حربه های بسیار و حرکت های متنوع برای دشمن های بزرگ مانند همین Chimera که در نمایش دیشب دیدید .
اون به حرکات من عکس العمل مناسب نشون میداد . ابتدا بر روی دو پای عقبش بلند شد و با من جنگیدی ولی بعد ضربه ای که من بهش زدم بر روی هر 4 سم خود ایستاد و نحوه جنگیدنش رو تغییر داد .
به نظر میرسه سیستم نورپردازی بازی کمی نسبت به دفعه قبلی که ما بازی رو تجربه کردیم فرق کرده که نتیجه این تغییر روان و نرم شدن بازی و نور بسیار طبیعی تر ست .
همچنین Kratos واقعا جزییاتش بالاست که شما رو قطعا هیجان زده خواهد کرد .

god-of-war-iii-20090602061607321-000.jpg

باز هم همان شیوه مبارزه در شماره های قبلی رعایت شده ولی این بار بسیار زیبا تر و هیجان انگیز تر .
در جنگ با Chimera من واقعا هیجان زده شده بودم . هر دفعه یکی از دکمه های مثلث و ضربد و دایره و مربع ظاهر میشد و با فشار دادن اونا به زیبایی Kratos به Chimera ضربه میزد که هر ضربه با ضربه قبل فرق داشت .
همچنین چیزی که در ابتدا منو آزار داد این بود که دکمه هایی که باید میزدم خیلی زود از روی صفحه محو میشد ولی بعد از مدتی بازی کردن برام طبیعی شد .
من واقعا بعد از بازی گیج شده بود . فکر میکردم محیط بازی و Kratos بزام نکراری باشند وای واقعا اینطور نبود . تجربه ای بود که هر چند کوچک ولی واقعا لذت بخش بود .
باید تا March 2010 صبر کنیم تا سرانجام جنگ میان Zeus و Kratos رو ببینیم .

ممنون آرش ولی به چند تا مورد رو تصحیح کنیم بد نیست

نکته ای که کاملا به چشم میاد حربه های بسیار و حرکت های متنوع برای دشمن های بزرگ مانند همین Chimera که در نمایش دیشب دیدید
اون موجودی نصف اسب و نصف آدمه اسمش Centaur ـه . Chimera هم مثل Cyclops و Minotaur یکی از موجودات اساطیری هست که نصف شیر و دمش مار و یه سر دیگش گوزنه!
f_sspreviewgom_19abb82.jpg

کسی اینجا نمیتونه با اطمینان بگه آره یا نه چون هنوز بازی منتشر نشده.....
ولی میشه حدس زد....به نظر من تموم نمیشه با توجه به اینکه بازی پرفروشی است و طرفدارهای بسیاری داره.. همچنین فضا و محتوای بازی طوریه که به قول معروف داستان خورش ملسه و میشه به راحتی ادامه اش داد...:biggrin1:
چیزی که مشخصه اینه که داستان Kratos تو این نسخه تموم میشه که صراحتا هم گفتن این آخرین نسخه بازیه .
باید صبر کرد و دید .
هیچی مشخص نیست. GOWIII هم پایان داستان نیست . همه اینا بستگی داره روند و داستان بازی رو به چه شکل ادامه بدند .

هیچی مشخص نیست. GOWIII هم پایان داستان نیست . همه اینا بستگی داره روند و داستان بازی رو به چه شکل ادامه بدند .
امید تو این جور موارد حرف سازنده بازی شرطه نه اینکه چون من از GOW خوشم میاد حالا باید ادامه پیدا کنه و تموم نشه .
چیزی که اونها گفتن اینه که این قسمت پایان بازی GOW ست .
حالا دیگه من با احساسات شما کاری ندارم . :دی .

امید تو این جور موارد حرف سازنده بازی شرطه نه اینکه چون من از GOW خوشم میاد حالا باید ادامه پیدا کنه و تموم نشه .
چیزی که اونها گفتن اینه که این قسمت پایان بازی GOW ست .
حالا دیگه من با احساسات شما کاری ندارم . :biggrin1: .
احساسات چیه؟! حالت خوبه؟:biggrin1: کجا سازندگان بازی گفتن این قسمت پایانیه بازیه؟ منبع بده
این داستانی که من میبینم حالا حالاها ادامه داره. شاید بازی بعدی به خاطر مسائلی که در داستان GOW III پیش بیاد به گذشته برگرده یا ادامه باشه. هیچ چیز معلوم نیست.

احساسات چیه؟! حالت خوبه؟:biggrin1: کجا سازندگان بازی گفتن این قسمت پایانیه بازیه؟ منبع بده
این داستانی که من میبینم حالا حالاها ادامه داره. شاید بازی بعدی به خاطر مسائلی که در داستان GOW III پیش بیاد به گذشته برگرده یا ادامه باشه. هیچ چیز معلوم نیست.

توی خود کنفرانس سونی رسما اعلام شد که GOW3 اخرین قسمت از این سه گانه است .

توی خود کنفرانس سونی رسما اعلام شد که GOW3 اخرین قسمت از این سه گانه است .
من کنفرانس رو ندیدم متاسفانه . چه بد! به هر حال داستان غنی این بازی جای ادامه زیادی داره. فکر نمیکنم به این راحتی ازش دست بکشن.

من کنفرانس رو ندیدم متاسفانه . چه بد! به هر حال داستان غنی این بازی جای ادامه زیادی داره. فکر نمیکنم به این راحتی ازش دست بکشن.
امید این شماره پایان داستان کریتوس هست ولی نه پایان این فرانچیز(در اینده بازیهای دیگه ای بر اساس IP و شخصیت های GOW ساخته میشه)

من كه تا حالا gow بازي نكردم.:(
اون اديشن سه تايي GOW همزمان با عرضه ي بازي اصلي شيپ ميشه ؟!؟
بدون دونستن داستان بازي كردن فايده اي نداره...:((

از اونجایی که من از قاتل های بازی gow هستم گفتم بد نیست من هم یه شرکتی تو این بحث بکنم (البته این رو به حساب تعریف از خود نذارید از رو علاقه بود ) از اونجایی که سونی همیشه خبراش یه جورایی به بیرون درز می کنه چندین و چند سال پیش یعنی یه چیزی تو مایه های قبل از عرضه ی نسخه ی psp این بازی این خبر از سونی یه جورایی به بیرون درز کرد که در شماره ی سوم بازی کریتوس خواهد مرد و gow3 اخرین شماره ی بازی است.که احتمالش هم هست ولی از سوی دیگه این بازی از اون بازیهاییه که اعتبار سونی بهش وابستس و می بینید که دیگه هیچ کنسولی نمونده که سونی نخواد رویش این بازی رو بزنه حتی زدن یه بازی مثل این هم محاله مثل بازی heavenly sword که کلی روش تبلیغات شد و قرار بود یه جورایی مثل god of war باشه که اصلا این طور نشد.حتی احتمال این هم هست که مردن کریتوس سرکاری باشه که احتمالش کمه.ولی اگه تو این شماره کریتوس بمیره مطمئن باشید که بازی god of war نمی میره و حتی شده با یه اسم دیگه ادامه پیدا می کنه مگه سونی دیوونه است که بازی ای رو که خودش ساخته و این همه هم معروفه بیاد یه هو تمومش کنه مثال هم براتون می زنم . مثال همین بازی shadow of the colossus یه شماره اومد و دیگه خبری ازش نبود نیاز به تعریف هم نداره همتون می دونید چقدر باحال بود حالا دیگه تموم شد و ولش کردن؟! نه معلومه که همچین کاری نمی کنن فقط اسمش اون نیست .ولی می بینید که در e3 امسال سونی میاد و بازی جدید tem ico رو(همون the last guardian ) معرفی میکنه تنها فرقی هم که با قبلی داره اسمشه حتی اگه اسمش رو هم نمی گفتن بعضی ها فکر می کردن که shadow of the colossus2 ه.بازیgod of war هم مثل همینه اگه خودش هم تموم بشه مطمئن باشین بازم با یه اسم دیگه برمیگرده.:cool:
راستی یه چیز دیگه دوستان از اونجایی که من به دلایلی خیلی وقته که بازی gow2 رو بازی نکردم و اون موقع هم حواسم نبود یکیتون اینجا می دونه که اون یارو رئیس قبیله ی بربرها که کریتوس کلشو پرونده بود چه جوری یا توسط کی دوباره زنده شده بود و چرا اونقدر گنده و داغون بود ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
اون یارو رئیس قبیله ی بربرها که کریتوس کلشو پرونده بود چه جوری یا توسط کی دوباره زنده شده بود و چرا اونقدر گنده و داغون بود ؟؟؟؟
توسط Sisters of Fate از underworld زنده شد برای کشتن کریتُوس!

استودیو Santa Monica سازنده بازیه که متعلق به سونی ـه...
یکم تحقیق کنید قبل از پست ها
بابا از شما که عضو تحریریه اید انتظارها بیشتره که کامل تر متن رو بخونید من گفتم بازی ای که مثال می زنم سازنده اش سونی نیست مثالم هم بازی shadow of the colossus بود که سازنده اش team ico هست . خواهشتا قبل از نظر دادن کامل تر متن رو بخون:laughing:
تحقیق هم لازم ندارم اطلاعاتم هم خیلی کامل و کافیه:
توسط سانتا مونیکا ساخته شده در شماره ی سومش استودیو های insomniac و naughty dog هم همکاری داشتن.شماره ی سومش از sixaxis استفاده نمی کنه co-op و multi player نداره در رزولیشن 1080 هست.... بازم می خوای؟

آخرین ویرایش:
بابا از شما که عضو تحریریه اید انتظارها بیشتره که کامل تر متن رو بخونید من گفتم بازی ای که مثال می زنم سازنده اش سونی نیست مثالم هم بازی shadow of the colossus بود که سازنده اش team ico هست . خواهشتا قبل از نظر دادن کامل تر متن رو بخون:laughing:

lol شما کارت درسته... Team ICO هم زیر مجموعه سونی ژاپن (SCEJ) ـه

من نمي دونم چرا هر كس هر اشتباهي كه مي كنه روش مياد پا فشاري مي كنه. شما اشتباه كردي تموم شد انقدر پا فشاري نكن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or