نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Sony Press Conference 2009

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !
دیروز به یه عده خیلی خوش گذشت و به یه عده خیلی بد . البته من خودم به حالت دوم اعتقاد ندارم چون حداقل دیشب تو کنفرانس ماکروسافت شاهد حرکت بزرگی در عرصه این صنعت بودیم .
طبق برنامه امشب مورخ 2 جون راس ساعت 30 : 10 شب به وقت تهران کنفرانس سونی آغاز خواهد شد . قطعا این کنفرانس تحت تاثیر کنفرانس دیشب و اخبار اون خواهد بود اما باز هم عده ای اعتقاد دارند که نباید زود قضاوت کرد و باید منتظر عکس العمل سونی باشیم .
طبق گفته مدیر اجرایی E3 کنفرانس سونی 2 ساعت به طول خواهد انجامید .

logo,0-K-9092-3.jpg

این هم گزیده ای از مهمترین رخداد های احتمالی امشب :

God Of War 3
Publisher: SCEA
Release Date: TBA

god_of_war_iii.jpg

بدون شک یکی از بزرگ ترین و زیبا ترین بازی های انحصاری سونی GOW 3 می باشید و قطعا همه در انتظار دیدن جزئیاتی بیشتر از این بازی هستند .​

Heavy Rain: The Origami Killer
Developer : Quantic Dream

heavy-rain.jpg

هر وقت حرفی از این بازی شنیده میشه ما فقط به یک کلمه فکر می کنیم و اون هم متفاوت هست .
این بازی قطعا تجربه متفاوت رو برای همه ما رقم خواهد زد .​

Gran Turismo 5
Release Date: TBA 2009

gran-turismo-5-logo.jpg

باید شاهد واقعیت باشیم نه یک بازی . این بازی با پشتوانه ای عظیم از تجربه و لیست پرباری از اتومبیل ها و پیست های لیسنس شده یکی از بهترین بازی های انحصاری PS3 می باشد .​

MAG
Developer : Zipper Interactive

mag_main.jpg

من به شخصه بیشتر از همه بازی های دگه منتظر این بازی هستم . بازی که هیچ جای دیگه نمیتونید اونو تجربه کنید .
تجربه بازی با قابلیت 256 نفر Online واقعا لذت بخش خواهد بود .​

Project Trico

Project%20Trico.jpg

همه با یک تریلر خیلی کوتاه از بازی شیفته آن شدیم . جوی زیبا و مرموز ما رو باز هم به دنیای Colossus میبرد .​

UNCHARTED 2: Among Thieves
Developer : Naughty Dog
Release Date: Fall 2009

uncharted_2.jpg

Uncharted یکی از زیبا ترین بازی انحصاری PS3 بود . حالا Naughty Dog باز هم برگشته تا دومین شماره از این بازی رو به همگان نشون بده .​

PSP GO

_45850011_ss_preview_psp_go_006.bmp.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس امشب سونی اختصاص خواهدداشت به معرفی PSP GO و بازی های بزرگی که برای PSP GO به بازار خواهد آمد .​

--------------------------------------------------------
دوستان این گزیده ای بود از کنفرانس سونی که در پیش داریم . اگر کمی کاستی و مشکلی بود ببخشید .
خواهشا همه بحث ها پرامون این کنفرانس تو همین تاپیک قرار بگیره .​

آخرین ویرایش:
ولی مطمعن هستم به پای NATAL نمی رسید !! آخه مخترع این دسته ها وقتی داشت راجع به اونها توضیح می داد به کارهای خودش مدام می خندید !! انگاری که بعد از کولاکی که مایکروسافت به راه انداخته !! این بنده خدا چند سال از عمر خودش رو بر باد رفته میدید
شما یه لطفی در حق ما بکن اینقدر بیطرف پست نده:biggrin1:

gt5 هم نمایش داده شد!
پروژه جدید مولینیو
اتفاقا یه تیکه ای که به میلو اینداختن این بود که ما مثه بعضیا ویدئو نشون نمیدیم و همرو زنده جلوی چشمتون نشون میدیم!

من الان از کجا ميتوانم ببينم

اگر فردا بری سایت gamespot میتونیreplay رو در قسمت کنفرانسهای e3 ببینی ... ار کسی جایی دیه سراغ داره که کامل بذاره این دوستون رو راهنمایی کنه

گفتم فردا به این خاطر که مال ماکرو هم همینطوری بود...چند روز بعد هم برای دانلود با کیفیت خوب میزاره

ولی کلانمایش هر دو عالی بود
سونی بازیاش خیلی بهتر بود
ولی مایکرو سورپیریزاش بهتر بود
بمب خبری سونی هم psp GO بودش که بقول دستمون درز پیدا کرد
اگرم از دست من ناراحت شدید ببخشید ;)

مطمئنی سیاوش؟ شواهد چیز دیگری در مورد MGS:R دارن می گن چون تو کنفرانس سونی کوجیما هیچ اسمی از این بازی نبرد.

اشکان همون لیستی که MGS: Peace Walker رو تایید کرده بود MGS:R هم برای PS3, 360 و PC تایید کرده بود

سونی از بس بازی داشت وقت نداشت همرو نشون بده

مطمئنی سیاوش؟ شواهد چیز دیگری در مورد MGS:R دارن می گن چون تو کنفرانس سونی کوجیما هیچ اسمی از این بازی نبرد.

اشکان جان...

اگه بود که ديروز تو کنفرانس ميگفت که exclusive... ديدی که نگفت !!!!

ولی مطمعن هستم به پای NATAL نمی رسید !! آخه مخترع این دسته ها وقتی داشت راجع به اونها توضیح می داد به کارهای خودش مدام می خندید !! انگاری که بعد از کولاکی که مایکروسافت به راه انداخته !! این بنده خدا چند سال از عمر خودش رو بر باد رفته میدید

لول خوب شد بدبخت گفت که هنوز کامل نشده... و دارن روش کار ميکنن ....

فقط یه چیزی رو در مورد این FF14 که معرفی شد بگم چون پستا رو که می خوندم دیدم یسری اشتباه متوجه شدن.
این بازی یک بازی Online هست مثل FF11 که قبلاً برای PC و X360 اومده بود و موفقیت چندانی هم پیدا نکرده بود. Square Enix انقدر دیگه بد بخت نشده که هنوز 13 نیومده پشت سرش شماره 14 این بازی رو بخواد عرضه کنه.

توی اون مدرکی که لیک شده بود برای هر سه تا لید پلتفرم میاد یعنی، PC، PS3 و Xbox 360. با توجه به اینکه Peace Walker عنوانی که کسی اسمشم تا قبل از اون نشنیده بوده کاملا صحیح بوده، Lords of Shadow هم که تو GI اومده بود، به صحت اون مدرک کاملا میشه اطمینان کرد.

هیچ چیزی از انحصاری بودن تو کنفرانس مایکروسافت نیومد، فکر میکنی مایکروسافت MGS رو بدست بیاره به همین راحتی ول میکنه؟ انحصاری رو به سر کله همشون میچسبوندن اگر اینطوری بود.

مایکروسافت اگر MGS رو انحصاری بدست میاورد تمام کارکناش بعد از اعلام این خبر ذوق مرگ میشدن چون این عنوان اهمیت فوق العاده ای برای همه دنیا داره.

به هر حال کوجیما قبلا گفته کار کردن روی یک پلتفرم رو دوست نداره. حالا شاید تیزر و اینارو برای کنفرانس خودشون نگه داشته باشن. که ساعت 2:30 ـه...

سونی از بس بازی داشت وقت نداشت همرو نشون بده
دقیقآ ! سونی PSP رو هم خیلی جدی گرفته و این خیلی خوبه. بهترین بازیهای ممکن رو برای PSP معرفی کرد ولی اگه میخواست فقط راجع به PS3 حرف بزنه میتونست بازیهای بیشتری رو نشون بده :
Heavy Rain
Agency
DC Universe Online

یه مشکل دیگه هم که سونی داشت و توی کنفرانس به شوخی بارها بهش اشاره شد , موضوع leak شدن و لو رفتن بود. از همون PSP Go که اگه leak نشده بود واقعآ جالب بود بگیر تا تریلر Last Guardian که خودش یه نیمچه Megaton بود اگه قبلآ به بیرون درز نکرده بود.

و البته سونی وقتی یه بازی ای مثل Lost Planet 2 رو برای PS3 معرفی میکنه خیلی زود ازش رد میشه و تو بوق و کرنا نمیکنه !

من فکر میکنم سونی اصلا قرار نبود این وسیله رو امروز معرفی کنه!!!
چون خطا و اشتباه توش بود-(که درست میشه بحثی توش ندارم و عالی میشه-لطفا نزنید)
فکر میکنم به خاطر استقامت جلوی MSاین وسیله رو ،رو کرد
وگرنه میتونست بزاره یک نمایشگاه دیگه با تمام کارایی نشونش بده:-"

به نظرتون درست میگم یا چرت؟؟؟
(خدایش خیلی هول هولکی بود - و یک جورایی اینجوری به ذهن میرسه)

حالا من نفهمیدم این psp go همن بازی های معمولی رو هم میخوره؟
به نظر من نباید امار میداد و وقتشو با پلی2 و اینا تلف میکرد.
راستی اون Mask چی شد؟؟؟؟

عزیز من !! تمام اون کارهایی که با اون دستگاه انجام می داد رو ( فکر می کنم ، باید از کسی بپرسید که با Wii آشنایی داره ) با Wii هم میشد انجام داد !! همین امروز تو کنفرانس نینتندو با تیر کمون تیر در می کردن !! ولی مثل اینکه شما به بازی مولینیو توجه نکردید !! حالات صورت هم با ناتال برای هوش مصنوعی بازی قابل درک بود !! ناتال قدرت تشخیص صدا رو داشت !! شعور داشت !! با بازیهایی که قبلاً اومدن هم همخوانی داشت !!

اگر سونی به این پروژه ادامه بده فقط برای خالی نبودن عریض خواهد بود !! یعنی بگه منم یه کاری کردم !!:laughing:

من فکر میکنم سونی اصلا قرار نبود این وسیله رو امروز معرفی کنه!!!
چون خطا و اشتباه توش بود-(که درست میشه بحثی توش ندارم و عالی میشه-لطفا نزنید)
فکر میکنم به خاطر استقامت جلوی MSاین وسیله رو ،رو کرد
وگرنه میتونست بزاره یک نمایشگاه دیگه با تمام کارایی نشونش بده
خیر این دمو برای e3 طراحی شده بود!
حالا من نفهمیدم این psp go همن بازی های معمولی رو هم میخوره؟
خیر باید از psn دانلود شه توسط خود psp یا توسط برنامه مدیا نمیدونم چی چی :biggrin1: روی pc!
از این به بعد هم بازیها هم روی psn میاد هم رو UMD
حالات صورت هم با ناتال برای هوش مصنوعی بازی قابل درک بود !! ناتال قدرت تشخیص صدا رو داشت !! شعور داشت !! با بازیهایی که قبلاً اومدن هم همخوانی داشت !!
اون یه ویدئو بود که اتفاقا خیلی هم مسخرش میکنن!
شده بود مثه اون تریلر کذاییه killzone !
آخه دروغ تا چه حد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or