نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Sony Press Conference 2009

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !
دیروز به یه عده خیلی خوش گذشت و به یه عده خیلی بد . البته من خودم به حالت دوم اعتقاد ندارم چون حداقل دیشب تو کنفرانس ماکروسافت شاهد حرکت بزرگی در عرصه این صنعت بودیم .
طبق برنامه امشب مورخ 2 جون راس ساعت 30 : 10 شب به وقت تهران کنفرانس سونی آغاز خواهد شد . قطعا این کنفرانس تحت تاثیر کنفرانس دیشب و اخبار اون خواهد بود اما باز هم عده ای اعتقاد دارند که نباید زود قضاوت کرد و باید منتظر عکس العمل سونی باشیم .
طبق گفته مدیر اجرایی E3 کنفرانس سونی 2 ساعت به طول خواهد انجامید .

logo,0-K-9092-3.jpg

این هم گزیده ای از مهمترین رخداد های احتمالی امشب :

God Of War 3
Publisher: SCEA
Release Date: TBA

god_of_war_iii.jpg

بدون شک یکی از بزرگ ترین و زیبا ترین بازی های انحصاری سونی GOW 3 می باشید و قطعا همه در انتظار دیدن جزئیاتی بیشتر از این بازی هستند .​

Heavy Rain: The Origami Killer
Developer : Quantic Dream

heavy-rain.jpg

هر وقت حرفی از این بازی شنیده میشه ما فقط به یک کلمه فکر می کنیم و اون هم متفاوت هست .
این بازی قطعا تجربه متفاوت رو برای همه ما رقم خواهد زد .​

Gran Turismo 5
Release Date: TBA 2009

gran-turismo-5-logo.jpg

باید شاهد واقعیت باشیم نه یک بازی . این بازی با پشتوانه ای عظیم از تجربه و لیست پرباری از اتومبیل ها و پیست های لیسنس شده یکی از بهترین بازی های انحصاری PS3 می باشد .​

MAG
Developer : Zipper Interactive

mag_main.jpg

من به شخصه بیشتر از همه بازی های دگه منتظر این بازی هستم . بازی که هیچ جای دیگه نمیتونید اونو تجربه کنید .
تجربه بازی با قابلیت 256 نفر Online واقعا لذت بخش خواهد بود .​

Project Trico

Project%20Trico.jpg

همه با یک تریلر خیلی کوتاه از بازی شیفته آن شدیم . جوی زیبا و مرموز ما رو باز هم به دنیای Colossus میبرد .​

UNCHARTED 2: Among Thieves
Developer : Naughty Dog
Release Date: Fall 2009

uncharted_2.jpg

Uncharted یکی از زیبا ترین بازی انحصاری PS3 بود . حالا Naughty Dog باز هم برگشته تا دومین شماره از این بازی رو به همگان نشون بده .​

PSP GO

_45850011_ss_preview_psp_go_006.bmp.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس امشب سونی اختصاص خواهدداشت به معرفی PSP GO و بازی های بزرگی که برای PSP GO به بازار خواهد آمد .​

--------------------------------------------------------
دوستان این گزیده ای بود از کنفرانس سونی که در پیش داریم . اگر کمی کاستی و مشکلی بود ببخشید .
خواهشا همه بحث ها پرامون این کنفرانس تو همین تاپیک قرار بگیره .​

آخرین ویرایش:
یکیش هم Trico هستش...وی خوب سه تا خیلی کمه!!!

یه جورایی همین الان بهم الهام شد که تو کنفرانس سونی هیچ خبری نخواهد بود!!!

اگه واقعا سونی بخواد باز مثل گذشته نمایش درست و حسابی از عناوین معروفش برگزار نکنه خیلی به ضررش تموم میشه ! سونی باید بنظرم یک فکر اساسی رو XMB و ایجاد یک محیط کاملا Online و زنده تو خود XMB بکنه

اگه واقعا سونی بخواد باز مثل گذشته نمایش درست و حسابی از عناوین معروفش برگزار نکنه خیلی به ضررش تموم میشه ! سونی باید بنظرم یک فکر اساسی رو XMB و ایجاد یک محیط کاملا Online و زنده تو خود XMB بکنه
الان تنها راهی که سونی داره تا حال مایکرو رو بگیره اینه که:

1-الکی آمار های بی خود نده و همه بازی های توپش + Trico رو معرفی بکنه (و یا چند تا عنوان باحال مثل Syfon Fyltiir و Jack & Dester و Sly Cooper معرفی کنه).

2-PS3 Slim با قیمت کمتر و یا خبر کاهش قیمت رو بده.

3-ان قضیه مگاتونش واقعی باشه و یک بازی واقعا جنجالی واسه خودش ردیف کنه.

مثلا کافیه سونی بیاد ادامه FFVII رو تایید کنه تا باد کنفرانس مایکرو کامل بخوابه و کل E3 بره زیر سایه ان...

البته تا همین دیروز مخصوصا بعد از شنیدن خبر عرضه FFVII رو PSN خیلی امید داشتم که ادامه FFVII تو کنفرانس سونی نمایش داده بشه ولی الان دیگه اصلا. کلا خیلی نا امید شدم...

اگر شایع کسلوانیا جدید درست باشه و برای هر دو کنسول عرضه بشه پس کوجیما واقعا دلیلی نداره که به کنفرانس سونی برود:confused:
امشب سونی کار سختی را پیش رو دارد ولی منفجر کردن یک بمب مثل ME2 میتواند خیلی کارها را به نفع سونی پیش بیندازد.

مثلا کافیه سونی بیاد ادامه FFVII رو تایید کنه تا باد کنفرانس مایکرو کامل بخوابه و کل E3 بره زیر سایه ان...
اینکه بمب خبریه منتظریم.
البته این MGS مولتی پلتفورمه به احتمال 90 درصده.و البته این یه متال گیر نیست یعنی سبکش به کل فرق داره!

تنها جواب سونی به پروژه Natal، رونمایی بازی های 3D (سه بعدی) بر روی PS3 ـه... اگه چنین چیزی باشه برگ برنده ایه برای سونی, اگر هم 3D در کار نباشه من فکر نمیکنم سونی دیگه چیزی در مقابل Natal داشته باشه...

بحث بازی ها جداست البته.

سونی باید یه تکونی به قیمت بده . همین کاهش قیمت میتونه جو رو براش اروم کنه .
کلا اگر سونی بیاد تو کنفرانس و مسائل حاشیه ای رو اعلام کنه هیچ فایده ای نداره چمیدونم ما انقدر فروختیم و اینکارا رو تو بازار کردیم اینا فقط باعث وقت تلف کدن میشه . البته خدا رو شکر بازی زیاده PSP GO هم که هست خدا کنه امسال دیگه به این چیزا نپردازن .
یه شایعه دیگه هم اومده بیرون که یکی گفته چیزی دیده که اعلام میکنه GOW 3 امسال یا نهایتا تا کریسمس عرضه میشه .

آخرین ویرایش:
چقدر اینجا کارشناس داریما:biggrin1: سونی از شماها استفاده کنه خیلی خوب رشد میکنه!
بجای اینکه بگید سونی چی کار کنه چیکار نکنه بگید امشب تو کدوم قسمت home میشه کنفرانس رو دید؟

چقدر اینجا کارشناس داریما:biggrin1: سونی از شماها استفاده کنه خیلی خوب رشد میکنه!
بجای اینکه بگید سونی چی کار کنه چیکار نکنه بگید امشب تو کدوم قسمت home میشه کنفرانس رو دید؟
خوب معلومه دیگه تو حیات اصلی و Theater .
منم واقعیتو گفتم محمد . من دارم میگم بهتره سونی امسال دیگه این بحث نمودار بازی و چارت کشیدن و ما فلا درصد پیشرفت داشتیم و ول کنه .
مگه بد میگم ؟ ! :biggrin1: البته فکر نکنم دیگه امسال وقت کنه با این همه بازی واسه PS3 و PSP .
کنفرانس سونی هم که گفتن 2 ساعته .

آخرین ویرایش:
فكر كنم بشه تو همون LCD TV تو قسمت Bowling هم ديد.:biggrin1:
بايد جملاتت رو با طلا نوشت. اون آماار هاي مسخره كه به اندازه ي كافي روي اعصاب هستند، حالا بياد از PS2 هم صحبت كنه كه ديگه ...
با نمايش اون همه بازي مگه وقت ميشه سوني بخواهد پاي آمارو ارقام ...بكشه وسط!

من نمیدونم بعضی از دوستان از کنفراس سونی چی میخوان
حتما میخوان یه سفینه به نام ps رو هوا کنه
این همه بازی gow3 . heavy rain . trico . و خیلی بازی بازی های دیگه
همین heavy rain اخرشه من دارم لحضه شماری میکنم برای اومدنش نه اینکه میخواد برای PS3 باید از سبک بازیش خوشم میاد

دلیل این همه جو زدگی با دز بالا چیه؟ این که سونی شکست خورد و له شد و مایکروسافت برنده شد و دیگه همه باید برن 360 بخرن و از این حرفهای ناشی از قحطی قبل از E3 !
من هیچ علاقه ای به این جور مباحث ندارم ولی دوستان سعی کنند تو هر بحثی چه بازی و کنسول و چه هر بحث دیگه ای کمی منطقی باشند.
درسته کنفرانس مایکروسافت واقعا" عالی بود و عناوین بزرگی مثل Splinter Cell و Metal Gear و Alan Wake و به خصوص Project Natal معرفی شدند ولی چرا کسی به عناوین بزرگ سونی مثل Heavy Rain و GOW III و Uncharted 2 که در راه هستند یا Infamous که به تازگی معرفی شد اشاره نمیکنه؟ به علاوه عناوین کوچیک و بزرگ دیگه ای که امشب معرفی خواهند شد.. به نظرم سونی هنوز هم انحصاریهای بهتری نسبت به مایکروسافت داره ولی project natal هم برای 360 داران کاملا" وسوسه انگیز هست.
خلاصه اینکه هر دو کنسول نقاط قوت زیادی دارند و نمیشه هیچکدوم رو شکست خورده و اون یکی رو برنده دونست.

هر کی تو لیست بازی هایی که میگه اسم MAG رو نیاره ایشالا عقوبت الهی بگیرتش:دی
آقا 256 نفر Online عظمتیه به خدا . فکر کن تو یه شهر به چه بزرگی بخوای بجنگی .
من فقط میخوام یه چیز خوب امشب از این ببینم هیچ چیز دیگه نمیخوام .

کنفرانس مایکروسافت عالی بود مایکروسافت تمام قدرتش رو به رخ کشید ولی من ته دلم خیلی روشنه امشب سونی سوپرازهای بزرگی داره که همه رو خوشحال خواهد کرد. در کل هیچکسی نمیدونست که مایکرو چه چیزهایی برای نمایش آماده کرده که سونی هم از این قاعده مستثنا نیست پس نباید منتظر باشیم که سونی بخواد برای تک تک سوپرازهای مایکروسافت نمونه های مشابهی رو به علاقه مندان معرفی کنه تا کار رقیبش رو خنثی کنه بلکه به نظر من باید منتظر سوپرازهای متفاوتی از سونی باشیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or