نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Sony Press Conference 2009

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !
دیروز به یه عده خیلی خوش گذشت و به یه عده خیلی بد . البته من خودم به حالت دوم اعتقاد ندارم چون حداقل دیشب تو کنفرانس ماکروسافت شاهد حرکت بزرگی در عرصه این صنعت بودیم .
طبق برنامه امشب مورخ 2 جون راس ساعت 30 : 10 شب به وقت تهران کنفرانس سونی آغاز خواهد شد . قطعا این کنفرانس تحت تاثیر کنفرانس دیشب و اخبار اون خواهد بود اما باز هم عده ای اعتقاد دارند که نباید زود قضاوت کرد و باید منتظر عکس العمل سونی باشیم .
طبق گفته مدیر اجرایی E3 کنفرانس سونی 2 ساعت به طول خواهد انجامید .

logo,0-K-9092-3.jpg

این هم گزیده ای از مهمترین رخداد های احتمالی امشب :

God Of War 3
Publisher: SCEA
Release Date: TBA

god_of_war_iii.jpg

بدون شک یکی از بزرگ ترین و زیبا ترین بازی های انحصاری سونی GOW 3 می باشید و قطعا همه در انتظار دیدن جزئیاتی بیشتر از این بازی هستند .​

Heavy Rain: The Origami Killer
Developer : Quantic Dream

heavy-rain.jpg

هر وقت حرفی از این بازی شنیده میشه ما فقط به یک کلمه فکر می کنیم و اون هم متفاوت هست .
این بازی قطعا تجربه متفاوت رو برای همه ما رقم خواهد زد .​

Gran Turismo 5
Release Date: TBA 2009

gran-turismo-5-logo.jpg

باید شاهد واقعیت باشیم نه یک بازی . این بازی با پشتوانه ای عظیم از تجربه و لیست پرباری از اتومبیل ها و پیست های لیسنس شده یکی از بهترین بازی های انحصاری PS3 می باشد .​

MAG
Developer : Zipper Interactive

mag_main.jpg

من به شخصه بیشتر از همه بازی های دگه منتظر این بازی هستم . بازی که هیچ جای دیگه نمیتونید اونو تجربه کنید .
تجربه بازی با قابلیت 256 نفر Online واقعا لذت بخش خواهد بود .​

Project Trico

Project%20Trico.jpg

همه با یک تریلر خیلی کوتاه از بازی شیفته آن شدیم . جوی زیبا و مرموز ما رو باز هم به دنیای Colossus میبرد .​

UNCHARTED 2: Among Thieves
Developer : Naughty Dog
Release Date: Fall 2009

uncharted_2.jpg

Uncharted یکی از زیبا ترین بازی انحصاری PS3 بود . حالا Naughty Dog باز هم برگشته تا دومین شماره از این بازی رو به همگان نشون بده .​

PSP GO

_45850011_ss_preview_psp_go_006.bmp.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس امشب سونی اختصاص خواهدداشت به معرفی PSP GO و بازی های بزرگی که برای PSP GO به بازار خواهد آمد .​

--------------------------------------------------------
دوستان این گزیده ای بود از کنفرانس سونی که در پیش داریم . اگر کمی کاستی و مشکلی بود ببخشید .
خواهشا همه بحث ها پرامون این کنفرانس تو همین تاپیک قرار بگیره .​

آخرین ویرایش:
آقا اجازه هست ما یه چیز بگیم
یه خواهش دارم از کسی که تاپیک رو زده اونم این هستش که امشب وقتی کنفرانس شروع شد خودش کنفرانس رو ببینه بعد اخبارش رو به صورت زنده چند دقیقه یه بار تو همین پست اولی که زده بزاره که مایی که نمیتونیم لایو ببینیم هر چند دقیقه همین صفحه رو رفرش کنیم اخبار رو بخونیم
دیشب که من اخبار زنده ای در تاپیک ماکروسافت ندیدم هر اتفاقی میوفتاد تماشاگر میرفت پفک بخره 70 نفر پست میدادن آقا پسره رفت پفک بخره.... وای بدبخت شدیم پسره رفت پفک بخره. بعد ما یه رفرش صفحه 10 مثلا میزدیم میدیدیم صفحه تا 16 رفته حالا خر بیار باقالی بار کن سایتم باز نمیشه یه خبر میخواییم بخونیم 10 بار باید رفرش کنیم صفحه ها رو تا باز بشه
اینه که خواهشن رعایت کنید :biggrin1:
ممنون

در اینکه کنفرانس دیشب خیلی عالی بود شکی هم نیست . از قبل هم ما نمیتونیم چیزیو پیش بینی کنیم دقیقا مثل دیشب که هیچ چیز قابل پیش بینی نبود .
در ضمن کوجیما و سونی سر یه بازیبه اسم MGS 4 تفاهم داشتن که اون بازی اومد و دیدیم که چجوری موفق شد . آره اگر میومد میگفت MGS4 واسه 360 اون موقع میشد گفت یکی از بهترین انحصاری های PS3 مولتی شد .
کوجیما به هیچ وجه به سونی وابسته و پایبند نیست . حالا هم رفته یه بازی واسه 360 معرفی کرده که کاملا حق داشته مگه میتونه از این همه خریدار 360 ه منتظر یه بازی از کوجیما روی کنسولشون هستن صرف نظر کنه .
آره ولی به هر حال MGS ـه ! نباید بازیی با نام MGS رو میذاشت مولتی ( شایدم انحصار 360 ! ) شه ! کوجیما میرفت یک بازیه دیگه واسه 360 میساخت ... !
من که تو کنفرانس سونی بودم "هو"ـش میکردم :دی

سونی خودش رو امشب بکشه هم نمیتونه کنفرانسی مثل مایکروسافت داشته باشه
بهتره زود قضاوت نکنیم.
سونی تنها برگ برندش توی Third Party ها همین بازی MGS بود که از دستش در اومد
هنوز هیچ چیز معلوم نیست.
مگر اینکه یک بازیی مثل MGS با حظور Big Boss توش معرفی کنن

دقیقا اشتباهی که سونی مرتکب شد تریلر ها و جزییاتی از بازی ها رو قبل از E3 مشخص کرد یا به بیرون درز پیدا کرد .
به هر حال همه دیشب تشنه دیدن یه گیمپلی از Alan Wake و Splinter Cell و Forza 3 و ... بودن .
ولی ما الان از Heavy Rain و Uncharted 2 به طور مثال دیدیم با اینکه از ارزش های این بازی خوب طبعا کم نمیشه ولی خوب اون تب و تاب کاسته میشه .
اگر همین چند وقت پیش اون تریلر از Trico نمیومد مخفیانه بیرون میدونستید اگر Trico امشب ناگهانی معرفی میشد چه بمبی میشد :دی
سونی تو این زمینه بد عمل کرد وگرنه از لحاظ بازی حداقل سونی هیچی کم نداره و بهترین بازی ها رو تو هر سبک داره . , ولی همیشه باید قربانی سیاست های احمقانه سونی بشه .

آخرین ویرایش:
دقیقا اشتباهی که سونی مرتکب شد تریلر ها و جزییاتی از بازی ها رو قبل از E3 مشخص کرد یا به بیرون درز پیدا کرد .
به هر حال همه دیشب تشنه دیدن یه گیمپلی از Alan Wake و Splinter Cell و Forza 3 و ... بودن .
ولی ما الان از Heavy Rain و Uncharted 2 به طور مثال دیدیم با اینکه از ارزش های این بازی خوب طبعا کم نمیشه ولی خوب اون تب و تاب کاسته میشه .
اگر همین چند وقت پیش اون تریلر از Trico نمیومد مخفیانه بیرون میدونستید اگر Trico امشب ناگهانی معرفی میشد چه بمبی میشد
سونی تو این زمینه بد عمل کرد وگرنه از لحاظ بازی حداقل سونی هیچی کم نداره و بهترین بازی ها رو تو هر سبک داره . , ولی همیشه باید قربانی سیاست های احمقانه سونی بشه .

سونی همیشه همینطوره ... همه سورپرایزاش قبل از کنفرانس لو میره ... الان همین PSP Go میتونست یک سورپرایز خوب باشه که ...

سونی همیشه همینطوره ... همه سورپرایزاش قبل از کنفرانس لو میره ... الان همین PSP Go میتونست یک سورپرایز خوب باشه که ...
به شخصه با این که PS3 رو دوست دارم ولی حالم از این سونی و سیاست هاش به هم میخوره . یعنی هیچ موقع سیاستی نداشته یلخی بوده کاراش :دی

تا الان که ناتال پیروز کنفرانسه!psp go هم که زود لو رفت!
در کل انگار مایکروسافت پیشرفت خوبی کرده!اگه کنسولهای جدیدی میداد اینقدر ملت خوشحال نمیشدن:cheesygri

سونی شایدبا نمایش خوب بازیهاش میتونه فقط بازی های مایکروسافت خنثی کنه.
مطمئنا NATAL چیزیه که حداقل سونی نمیتونه باهاش رقابت کنه مایکروسافت رو باید برنده کنفرانس ها دونست

حسام دقيقاً منم همين نظر رو دارم... امدم بنويسم ديدم تو نوشتی حرف من رو

الان کوجيما هم يک بازی انحصاری هم برای ps3 بده... اين Natal واقعاً چيزيه که اصلاً فعلا نميشه رقابت کرد!

واقعاً بی نظير بود!

بهتر از اون عروسک بازی های WII هست... با اون گرافيک های در پيتش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or