نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Microsoft Press Conference 2009

Death Proxy

مدیر انجمن
امسال نیز مانند سال گذشته ماکروسافت به عنوان اولین شرکت کنفرانس خود را برگزار میکند. این کنفرانس که ساعت 22 روز دوشنبه به وقت ایران شروع میشود شاید حاوی اخبار و نمایش های جالب و بزرگی باشد. همان طور که میدانید عناوین AW و Forza 3 رسما در E3 حضور دارند و به احتمال فراوان در کنفرانس اولیه ماکروسافت به نمایش در می ایند. از طرفی دیگر Halo ODST میتواند نمایش خوبی داشته باشد و تاثیر زیادی بر موفقیت ماکروسافت در نمایشگاه امسال داشته باشد، با این حال باید دید که Microsoft چه برنامه هایی در E309 برای 360 و PC دارد.

x360_logo_02.jpg

لیست بازی هایی که رسما تایید شده اند یا احتمال نمایش انها زیاد است:

Alan Wake
Publisher: Microsoft Game Studio
Developer: Remedy Entertainment
logo3.jpg

Halo ODST
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Bungie
Cboxhalo3recon.jpg

Forza Motorsport 3
Developer: Turn 10 Studios
200px-Forza_Motorsport_3_Official_Logo.jpg

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
1270.jpg

Rare Secret Project
Developer: Rare Ltd
RareLogo.png

Peter Molyneux Project (Maybe "The Dimitri Project")
Developer: Lionhead Studios
200px-Lionhead_Studios_Logo.png

هنوز اطلاعات کاملی از دو عنوان Rare و Peter Molyneux در دسترس نیست ولی احتمال نمایش انها در کنفرانس ماکروسافت بسیار زیاد است.

Epic Project
Developer: Epic Games
image-A42C_4A236E4F.jpg

ٍEpic در Twitter گفته است که یک انونسمت بزرگ در کنفرانس ماکروسافت دارد.(عکس Edit شده است و رسمی نیست.)
------------------------------------------
دوستان تمامی اخبار مربوط به کنفرانس ماکروسافت را درون این تاپیک قرار بدهید.

با تشکر

آخرین ویرایش:
رسما این کنفرانس همه چیز رو منفجر کرد مایکروسافت واقعا عالی عمل کرد. شگفت انگیز بود
Kojima هم تقصیری نداره, Konami is the one to blame

به هر حال هنوز Big Boss رو نشون ندادن من منتظرم ببینم اون چیه

وقتی Molyneux برگشت گفت:

it's been a dream of his for 20 years

من داشت اشکم در میومد چون این آرزوی چند ساله خودمم بود:((:((

حالا قیمت این NATAL چنده بنظرتون:confused::confused:

جالبیش به اینه که هر مدل 360 هم اجرا میشه:love::love::cool:

خوب بعد یکم جو گیر شدن خوب واقعا عالی بود MOTION ش که حرف نداشت واقعا فقط من تو کف اون مبارزه بودم که پسره داشت مبارزه میکرد به نظرم بهترین کار کرد این MOTION تو همین کاره وگرنه ماشین بازی فقط با فرمان حال میده .

پروژه مولینکس هم باحال بود اما یک چیزی من نفهمیدم این بازی بود که با هم حرف بزنن؟ گرافیکش عالی بود اما چی بود موضوع بازی؟

کرک دان 2 که من عاشقشم واقعا خوشحال شدم که این بازی ادامه داره .
FORZAIII باحال بود .

تنها بخشی که حال من رو گرفت همین بود که هیچ IP بازی معروف جدیدی معرفی نشود .

نبودین بخدا داشتن دو نفر حرف میزدن یک دفعه دیدیم کوجیما یواشکی از پشت اومد و زد پشت یکی از اون گوینده ها وقتی گوینده اومد کنار کوجیما نماین شد همه دیگه دیونه شده بودن کوجیما هم انگلیسی حرف میزد بعد یکمی از این MGS نشون داد که معلوم بود از خود بازی نیست ولی گرافیکش از واقعیت هم بالاتر بود.. بعد گفتن که شخصیت رایدن تو این بازی هست..و اون عکس دومی BB رو نشون نداد یک سایت هم بجز سایت کوجیما داد که من خوب ندیدم چون بالای لستر بودم..

H O هم که فوق العاده بود گرافیکش خیلی بهتر شده بود اصلا انگار یک بازی متفاوت بود فقط اون قسمت بالا رفتن از پله عمود رو من حال نکردم (خیلی تخیولی بود..)

Alan Wake هم که فوق العاد ترین بخش بود که نه ترکوند همه رو کیج و انگشت به دهن گذاشت..

شما یک چراغ قوه داری دست چپ و یک اسلحه دست راست باید دنبال صدا ها تو محیط بگردی و چراغ رو روی اونها بگیر تا بیرون بیان اون موجودات هم با نور مشکل دارن مثلا اگر نور چراغ قوه رو بگیری روشون بی حرکت میشن که راحتر میتونی بهشون شلیک کنی..

تو بازی شما مثل MAX P قادر به کند کردن زمان هستین که خیلی کمکتون میکنه..

در کل گرافیک بازی خیلی بالا بود مخصوصا محیط ، گیم پلی هم که سرشار از هیجان و ترس تا حد مرگ بود..

اون کنترل جدید که البته کنترل نبود فکر کنم یک دوربین هست که تمام حرکت شما حتی حرکات انگشت رو تشخیص میده و تو بازی پیادش میکنه که یک چیز غیر قابل باور هست ..

مثلا تو GEOW باید شما یک پشت روبه عقب تو خونه بزنید تا مارکوس هم اونکارو بکنه..

صدا هم که کامل تشخیص میده و فقط کافیه دستور بدین..

باقی کنفرانسم خودتون ببینید چون که ضرر خواهید کرد..

-----------------------------------------

امشب سایت یک امتحان بزرگ پس داد من که اول کنفراس روی حدس گفتم کوجیما اومد این آخره معلوم شد که پستم تازه رسیده

البته حقم میره

1243953054.jpg

من فقط موندم 90 و 90 میشه 180 اون 128 از کجا اومد تازه یک عده ایم مثل خودم مخفی اومدن..:biggrin1:

طفلی مدیرهای انجمن اون گوشه چه ظلمی بهشون وارد شده بود..:biggrin1:

فکر کنم mgs-r انحصاری باشه چون تویه قسمتی نمایش داده شد که،شپرت گفته بود از این به بعد هرچی می خوایم نشون بدیم انحصاریه.(یا شایدم انحصاری زمانی)

دوستان من زمان کنفرانس داشتم زمینو گاز میزدم!(نصف پارکت تموم شد!:biggrin1:)
یعنی واقعا اگه سونی یه فکری نکنه نابود میشه! یعنی من فکر میکردم که سورپرایزهاشون خیلی باشه دی ال سی هست!کنفرانس پر بود از سورپرایز و هیجان!
ALAN WAKE رو بگو!!!واقعا به Remedy برای خلق یک همچین بازیی تبریک میگم واقعا شاهکار بود و ارزش این همه صبر این همه سال رو داشت.
در مورد اون کنترلر که نمیتونم چیزی بگم من یه همچین چیزی رو توی خواب هم نمیتونم تجسم کنم!کل Wii کاملا با اون همه دنگ و فنگ و دم دستگاش خوابیده شد!
مولینیو هم که اون قدر ذوق کرده بود من میخواستم برم ماچش کنم!:biggrin1: واقعا مخیه توی این صنعت!
راستی پروزه کلیفی چی بود؟من متاسفانه اون قسمت رو ندیدم!
خیلی Stage شیک و عالی بودش.دیگه ترکوندن مایکروسافت هر سال توی E3 قطعی شده!مغزهایی توی این شرکتن که واقعا باید اسمشونو توی تاریخ ثبت کرد!
-----------------
در کل دلم داره برای سونی میسوزه امیدوارم یک راه چاره پیدا کنه و گرنه به شدت ضرر میکنه.
من که از کل کنفرانس فیلم گرفتم!تا صبح میشینم چند بار دیگه میبینم!

سلام!
واقعا کنفرانس بی نظیری بود علاوه بر نمایش فوق العاده بازیهایی که از قبل معرفی شده بودند، اعلام Crackdown 2 و Metal Gear Solid Rising و در آخر هم Halo Reach عالی بود. من هنوز پروژه Natal را باورم نمیشه، مخصوصا وقتی نابغه واستاد بازیسازی یعنی مولینیو داره براش بازی میسازه. کلا تصوری که از آینده بازیهای کامپیوتری داشتم با Natal داره برآورده میشه.

خوب بعد یکم جو گیر شدن خوب واقعا عالی بود MOTION ش که حرف نداشت واقعا فقط من تو کف اون مبارزه بودم که پسره داشت مبارزه میکرد به نظرم بهترین کار کرد این MOTION تو همین کاره وگرنه ماشین بازی فقط با فرمان حال میده .

پروژه مولینکس هم باحال بود اما یک چیزی من نفهمیدم این بازی بود که با هم حرف بزنن؟ گرافیکش عالی بود اما چی بود موضوع بازی؟

کرک دان 2 که من عاشقشم واقعا خوشحال شدم که این بازی ادامه داره .
FORZAIII باحال بود .

تنها بخشی که حال من رو گرفت همین بود که هیچ IP بازی معروف جدیدی معرفی نشود .

خوب Milo یه دوست مجازی هست برا بازیکن..اون خانومه اول اومد سلام احوال پرسی کردن:biggrin1:

خانومه گفت مشقاتو نوشتی و پسره به زیبایی عین یه بچه عکس العمل نشون داد:eek:

بدشم رفتن طرف رودخونه آب بازی کردن:love::love::love::love:

راستی خانومه یه چیزی کشید گرفت جلوی دوربین پسره کاملا تشخیصش داد:eek::eek::eek::eek:

واقعا از این کوجیما نامرد تر پیدا نمیشه البه شاید تقصیر اون هم نباشه در هرصورت اگه توی کنفرانس سونی MGS که BIG BOSS توش باشه رو معرفی نکنه هیچی دیگه .این رایدن هم از همون اول شخصیت مهمی برای طرفدارای mgs نبوده و نیست و همیشه mgs حول کار پدر و 3 برادر چرخیده .

گل پسرا خوشگل پسرا شرمنده ها
ولی من بد بختی که این کنفرانس ندیدم و این چیزایی که شما میگید دهن آدمو آب میندازه میشه بگین چطوری دیدین
میشه بگین من الان چطوری از چه سایتی می تونم حد اقل همین تریلر ها رو ببینم
شرمند هها ولی من امشب نرسیدم

می دونم جاش اینجا نیست ولی کمک کنید لینک بدین لطفا

دوستان فکر نمیکنید با این موشن wiiرسما میمیره!!!!
این وسیله مورد علاقه EAمیشه و اینقدر بازی اسپورت براش میده که دیگه wiifit , از این چکش مکش لانچونک و لیچاکو و...رو رسما به باد فنا میده!!!

حساب اون Miloرو داشته باشید
مثلا شما دیگه رسما بی خیال GFهاتون میشید میرید یک کرکتر Fرو برمیدارید میشینید راز و نیاز میکنید:biggrin1:

I LOVE MS

واقعا از این کوجیما نامرد تر پیدا نمیشه البه شاید تقصیر اون هم نباشه در هرصورت اگه توی کنفرانس سونی MGS که BIG BOSS توش باشه رو معرفی نکنه هیچی دیگه .این رایدن هم از همون اول شخصیت مهمی برای طرفدارای mgs نبوده و نیست و همیشه mgs حول کار پدر و 3 برادر چرخیده .
همين كه اسم MGS روي ايكس باكس بره خودش خيلي مهمه.
من كه فكر كنم تا يه هفته تو كما باشم...:eek::(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or