نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Microsoft Press Conference 2009

Death Proxy

مدیر انجمن
امسال نیز مانند سال گذشته ماکروسافت به عنوان اولین شرکت کنفرانس خود را برگزار میکند. این کنفرانس که ساعت 22 روز دوشنبه به وقت ایران شروع میشود شاید حاوی اخبار و نمایش های جالب و بزرگی باشد. همان طور که میدانید عناوین AW و Forza 3 رسما در E3 حضور دارند و به احتمال فراوان در کنفرانس اولیه ماکروسافت به نمایش در می ایند. از طرفی دیگر Halo ODST میتواند نمایش خوبی داشته باشد و تاثیر زیادی بر موفقیت ماکروسافت در نمایشگاه امسال داشته باشد، با این حال باید دید که Microsoft چه برنامه هایی در E309 برای 360 و PC دارد.

x360_logo_02.jpg

لیست بازی هایی که رسما تایید شده اند یا احتمال نمایش انها زیاد است:

Alan Wake
Publisher: Microsoft Game Studio
Developer: Remedy Entertainment
logo3.jpg

Halo ODST
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Bungie
Cboxhalo3recon.jpg

Forza Motorsport 3
Developer: Turn 10 Studios
200px-Forza_Motorsport_3_Official_Logo.jpg

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
1270.jpg

Rare Secret Project
Developer: Rare Ltd
RareLogo.png

Peter Molyneux Project (Maybe "The Dimitri Project")
Developer: Lionhead Studios
200px-Lionhead_Studios_Logo.png

هنوز اطلاعات کاملی از دو عنوان Rare و Peter Molyneux در دسترس نیست ولی احتمال نمایش انها در کنفرانس ماکروسافت بسیار زیاد است.

Epic Project
Developer: Epic Games
image-A42C_4A236E4F.jpg

ٍEpic در Twitter گفته است که یک انونسمت بزرگ در کنفرانس ماکروسافت دارد.(عکس Edit شده است و رسمی نیست.)
------------------------------------------
دوستان تمامی اخبار مربوط به کنفرانس ماکروسافت را درون این تاپیک قرار بدهید.

با تشکر

آخرین ویرایش:
مایکروسافت قدرت بلااستثناع صنعت بازی شد امشب.واقعا عجیب بود این کنفرانس.
دلم برای سونی کباب شد.چه شب بدی شد:(

این کوجیما هم خیلی نامرده.هنوز باورم نمیشه...

بابا کوجیما نامرد نیست ... این پول هست که نامرده(ماکروسافت رو پول خوابیده:biggrin1:)

کنفرانس عالی بود . عالی تر از همه Alan Wake بود و اون کنترلر خیای عالی بود من کف کرده بودم کوچکترین حرکتی رو تشخیص میداد . صورت و صدای هر کس رو هم تشخیص میداد .
حیف شد اینترنت من یه لحظه قاطی کرد نتونستم کوجیما رو ببینم . قشنگ انگلیسی حرف میزد :دی
در کل عالی بود اون بازی کلیف هم یه جور آرکید بود که واسه XBOX Live میاد .
گفته بودن مخ همتون بعد از کنفرانس میترکه من باور نمی کردم .
سونی باید یه 4 5 تا بازی جدید معرفی کنه تا تازه فشار ها روش کم بشه :دی .

آرش بنظر من همین فردا برو یه 360 بخر:biggrin1:

اون بازی ارکید که کلیف داشت در موردش صحبت می کرد آخرش باگ داشت دیدید !!؟؟؟:biggrin1:Puase زدش که زیاد تابلو نشه:biggrin1:

کشته ها به چندین ملیارد رسید:دی
ولی بی شوخی خیلی حال کردم با کنفرانس مایکروسافت:love: شدیدا ترکوند!!!

کاملا باهات موافقم ... بیچاره سونی ... فکر کنم باید همون کاری رو کنه که ایرانسل می کنه (با خرید یک دستگاه ps3 یک دستگاه دیگر به همراه 5 بازی هدیه بگیرید:biggrin1:)

خب دوستان این نمایش بسیار عظیم و پر شکوه رو به همه تبریک میگم ! :love:
Project Natal , Motion Controller ! واقعا نمیدونم چی بگم ! بی نظیر بودن ! کوجیما هم که ترکوند ! همین طور Alan Wake ! با اون Gameplay بسیار زیباش ! Forza Moto Sport 3 هم که یه Racing فوق العاده بود ! واقعا گرافیکش حرف نداشت ! L4D 2 , Splinter Cell , FF , Sahdow Complex , Joy Ride , FaceBook , Halo ODSt , Halo Reach , Last.fm , Twitter , همه و همه به این نمایش پر شکوه کمک کردن ! :love::love::love:

من دیونه شدم یا این واقعی بود!!!:eek:
اینی که پیتر مولی ساخته واقعیه!
دادا گریم گرفته این چی بود:((:question:-MGS:Rاون وسط چی بود- نکنه اشتباه اومده (شاید فاصله زمانی رو در نظر نگرفته کوجیما همیشه فردا میومدا):eek::shocked:
(امدی جانم به قربانت ولی امشب چرا):eek::evil1::stupids:

اقا اگه دیوونه نشدم بگید مغزم ترکیده 1 ساعته هر کاری میکنم تو کتم نمیره:eek:

به جون خودم این چی بود:eek:

من دیوونه شدم (تمام):smoke1::dozing:

فقط همینMS:surrender::smoke1:
یک نمای کلی از عکس های E3
modernwarfare221.jpg
modernwarfare21.jpg

ffxiii5b.jpg

crackdowna2.jpg

splintercellconviction.jpg

forza32b.jpg

haloreach.jpg

stevenspielberg.jpg

natal1b.jpg

آخرین ویرایش:
آقا مرده شور ign رو ببرن.....همش Stalled میشد...من همین جوری داشتم میمردم کوجیما که اومد :eek:

لهجه که ماشاالله:biggrin1:....ولی به حر حال MGS4 هنوز در انحصار ps3 هست.

استیو اسپیلبرگ!!!!!!:eek::eek::love::love::love:

Milo :love::love::love:

forza 3 :love::love::love:

L4D2
NATAL
Halo Reach
halo
ODST
Modern Warfare 2
Beatles
و از همه مهمتر ..................ALAN WAKE:biggrin1:

غير از odst که من اصلا خوشم نيومد باقی کنفرانس عالی و ديگه به معنای واقعی ترکوند!!
ديدن پال مک کارتنی ، اسپيلبرگ از لحظات خوب کنفرانس بود.
ديدن کوجيما هم که خيلی عجيب بود.
سونی هم مطمئناً کاری نميتونه پيش ببره.
بايد برای e3 سال بعد نقشه بکشه :biggrin1:

WOWoWoWoWoWoWoWoWoWoWoWoWoWoWoWoWoWoWoWow!
NEW MGS ON 360 !!!!!!!!!!!!!!!!!
PROJECT NATAL!!!!!!!!!!
وای دیگه بهتر از اینم میشد!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
کمر سونی تا اینجا شکست.
همین Project natal فروش 360 رو 90 برابر میکنه.

نبودین بخدا داشتن دو نفر حرف میزدن یک دفعه دیدیم کوجیما یواشکی از پشت اومد و زد پشت یکی از اون گوینده ها وقتی گوینده اومد کنار کوجیما نماین شد همه دیگه دیونه شده بودن کوجیما هم انگلیسی حرف میزد بعد یکمی از این MGS نشون داد که معلوم بود از خود بازی نیست ولی گرافیکش از واقعیت هم بالاتر بود.. بعد گفتن که شخصیت رایدن تو این بازی هست..و اون عکس دومی BB رو نشون نداد یک سایت هم بجز سایت کوجیما داد که من خوب ندیدم چون بالای لستر بودم..

H O هم که فوق العاده بود گرافیکش خیلی بهتر شده بود اصلا انگار یک بازی متفاوت بود فقط اون قسمت بالا رفتن از پله عمود رو من حال نکردم (خیلی تخیولی بود..)

Alan Wake هم که فوق العاد ترین بخش بود که نه ترکوند همه رو کیج و انگشت به دهن گذاشت..

شما یک چراغ قوه داری دست چپ و یک اسلحه دست راست باید دنبال صدا ها تو محیط بگردی و چراغ رو روی اونها بگیر تا بیرون بیان اون موجودات هم با نور مشکل دارن مثلا اگر نور چراغ قوه رو بگیری روشون بی حرکت میشن که راحتر میتونی بهشون شلیک کنی..

تو بازی شما مثل MAX P قادر به کند کردن زمان هستین که خیلی کمکتون میکنه..

در کل گرافیک بازی خیلی بالا بود مخصوصا محیط ، گیم پلی هم که سرشار از هیجان و ترس تا حد مرگ بود..

اون کنترل جدید که البته کنترل نبود فکر کنم یک دوربین هست که تمام حرکت شما حتی حرکات انگشت رو تشخیص میده و تو بازی پیادش میکنه که یک چیز غیر قابل باور هست ..

مثلا تو GEOW باید شما یک پشت روبه عقب تو خونه بزنید تا مارکوس هم اونکارو بکنه..

صدا هم که کامل تشخیص میده و فقط کافیه دستور بدین..

باقی کنفرانسم خودتون ببینید چون که ضرر خواهید کرد..

بچه ها امسال خوب استقبال کردن! :biggrin1:

این NATAL چیه؟ همون کنترلر جدیده؟ بازی مولینکس ربطی به natal داره؟

نوعی دوربین با قابلیت تشخیص تمام حرکات در 3 بعد فضا ، تشخیص و صدای دقیق. اگر با دستگاه Motion Capture آشنایی داشته باشی ، متوجه میشی چی میگم!
بازی مولینکس هم که من رو هم بهت زده کرده و نزدیک بود اون موقع اشکم رو در بیاره کاملا در ارتباط باNATAL PROJECT هست. ضمن اینکه این تکنولوژی رو به حد کمال رسونده و احساسات طرفین رو بخوبی منتقل می کنه و یک تعامل اجتماعی و احساسی کامل رو بر قرار می کنه.
در این بازی شما قادر خواهید بود به پسر بچه ای به گفتگو و بازی بپردازید در حالی که تمام شرایط بالا بر ارتباط شما دو نفر تاثیر گذار خواهد بود.

فکرشو کنین ، اگر بشه به نوعی به PC وصلش کرد ، اون موقع هر کی که Motion Capture Studio تو خونش داره..... :biggrin1: .....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or