نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Microsoft Press Conference 2009

Death Proxy

مدیر انجمن
امسال نیز مانند سال گذشته ماکروسافت به عنوان اولین شرکت کنفرانس خود را برگزار میکند. این کنفرانس که ساعت 22 روز دوشنبه به وقت ایران شروع میشود شاید حاوی اخبار و نمایش های جالب و بزرگی باشد. همان طور که میدانید عناوین AW و Forza 3 رسما در E3 حضور دارند و به احتمال فراوان در کنفرانس اولیه ماکروسافت به نمایش در می ایند. از طرفی دیگر Halo ODST میتواند نمایش خوبی داشته باشد و تاثیر زیادی بر موفقیت ماکروسافت در نمایشگاه امسال داشته باشد، با این حال باید دید که Microsoft چه برنامه هایی در E309 برای 360 و PC دارد.

x360_logo_02.jpg

لیست بازی هایی که رسما تایید شده اند یا احتمال نمایش انها زیاد است:

Alan Wake
Publisher: Microsoft Game Studio
Developer: Remedy Entertainment
logo3.jpg

Halo ODST
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Bungie
Cboxhalo3recon.jpg

Forza Motorsport 3
Developer: Turn 10 Studios
200px-Forza_Motorsport_3_Official_Logo.jpg

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
1270.jpg

Rare Secret Project
Developer: Rare Ltd
RareLogo.png

Peter Molyneux Project (Maybe "The Dimitri Project")
Developer: Lionhead Studios
200px-Lionhead_Studios_Logo.png

هنوز اطلاعات کاملی از دو عنوان Rare و Peter Molyneux در دسترس نیست ولی احتمال نمایش انها در کنفرانس ماکروسافت بسیار زیاد است.

Epic Project
Developer: Epic Games
image-A42C_4A236E4F.jpg

ٍEpic در Twitter گفته است که یک انونسمت بزرگ در کنفرانس ماکروسافت دارد.(عکس Edit شده است و رسمی نیست.)
------------------------------------------
دوستان تمامی اخبار مربوط به کنفرانس ماکروسافت را درون این تاپیک قرار بدهید.

با تشکر

آخرین ویرایش:
اين چيزي كه مولينيو نشون داد خودش ميتونست مايكروسافت رو برنده كنه. واقعا مولينيو راست ميگفت اين همه وقت كه يه چيزه خفن ميخواد رونمايي كنه. من كه بهش ايمان آوردم حتي بالاتر از كوجيما !

تاييد شدن MGS هم هنوز باورم نميشه.:eek: ولي مطمئنم انحصاري نيست. چون هيچي نگفت.

ميدونستم AW چيزه خوفيه ولي الان واقعا نفسم بالا نمياد. تريلرش در حد (چي بگم والا...) مبهوت كننده بود.

SC:Conviction فوق العاده زيبا بود كه بايد فقط ديد.

گرافيك FM3 واقعا بالا رفته اساسي ! شايد در حد GT5. خود يارو ميگفت از نظر جلوه هاي بصري تو تمام بازيهاي Racing بي رقيبه!

Halo 3 ODST هم خيلي زيبا بود. آقا هيچكس تاييد نميكنه گرافيكش يه كم بهتر شده بود. يعني قابل لمس بود كاملا. هان؟:biggrin1:

از L4D2 هم واقعا خوشحال شدم.

در ضمن آخرين لحظه كه ديدم فقط تو اين تاپيك 127 نفر بودند.:eek::biggrin1:

آخرین ویرایش:
فقط تنها راه سونی معرفی PS4 با قیمت 200 دلاره..

من فقط تو کف اون دسته فوق خفنم من که فکر کنم MS با ما شوخی کرد آخه مگه میشه اصلا امکان نداره.!!!

Alan Wake که فوق العاده بود از همه لحاظی که فکر کنید تنها مشکلش ترس وحشتانکی بالای که داشت بود..

HALO O هم که دیگه یک تنه ترکوند..

کوجیما هم که بعد از کنفرانس گرفتنش.! الان تو راه زندادنه به جرم قتل نصف 360 دارهای جهان..

بقیشم نمیگم فقط این شکوه رو خودتون باید ببنید فعلا من باید برم به درگاه خدا شکر گذار باشم که سکته نکردم..

فقط بگم دید کنفرانس MS به بچه های زیر 18 سال اصلا توصیعه نمیشه..

واقعا نفس همه بند اومده. من یکی که هنوز ملنگم نمیتونم اون پروژه مولینکس رو واسه خودم تفسیر کنم. مغز من یکی که داره سوت میکشه.

شدیدا ترکوند سونی دوستان رو از ناراحتی و دوست داران مایکروسافت رو از خوشحالی

واقعا حال کردم باهاش خیلی چیزای جالبی داشت(بازی ها رو بی خیال همون بقیش ترکوند)

از دست کوجیما هم خیلی ناراحت شدم فقط امیدوارم انحصاری نباشه که اون موقع میشه همون بلایی که سر دوستان 360ـی چند ساله اومده!

2 ساعت و نیم دیگه معلوم میشه همه چی حتما میزنه انحصاری برای 360 چون کلا ما شانس نداریم.
معلوم نیست MEGATON سونی چی هست احتمالا در برابر امروز چیزی در حدود ترقه هست!

به نظر من سونی اگر تا الان میگفت کاهش قیمتی نمیده PS3 رو تو همین 24 ساعت باید تصمیم بگیرن که 100 دلار PS3 رو ارزون کنن . وگر نه با این امکانات و اون چیزی که من دیدم سونی شدید میخوره زمین .

تازه امکانات جدید Xbox Live هم بی نظیر بود که البته همشون برای ما در ایران غیر قابل استفاده !
آره اون دستی که ملت برای Last.fm و امکانات جدید Netflix میزدن رو برای بقیه چیزا نزدن !
این Natal معلوم نشده کی میاد ؟! من اون آخرا هیچی نمیدیدم :(

به نظرم واقعا ماکروسافت گل کاشت اما یک چیزی اصلا به من حال نداد هیچ بازی جدیدی معرفی نشد یه IP جدید بزرگ MOTION ش هم حرف نداشت نفس من بند اومده کوجیما هم که رسما شایعه MGS4 رو 360 رو خابوند و بازی جدید رو گفت مولتی هستش که اونم بد نبود اما واقعا من تو کف MOTION ش هستم واقعا ردیف بود پروژه مولینکس هم عالی بود فقطمن نفهمیدم این بازی یا یه صحبت دو طرفه که شما بگی 360 جواب بده ؟ حالا فرداشب کنفرانس سونی باید دید چه میکنه ماکروسافت که گل کاشت واقعا بهش میگن غول نرم افزاری واقعا حق دارن همه این ها باید برن دست BILL رو بوسه بزنن که یه همچین دمو دستگاهی راه انداخت:love::eek:

بعید میدونم کوجیما جرات کنه توی کنفرانس سونی بیاد ! احتمالا هو میشه ... من هنوز تو کف اینم که بالاخره جریان این MGS یا MGS ها چیه دقیقا ؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or