نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Microsoft Press Conference 2009

Death Proxy

مدیر انجمن
امسال نیز مانند سال گذشته ماکروسافت به عنوان اولین شرکت کنفرانس خود را برگزار میکند. این کنفرانس که ساعت 22 روز دوشنبه به وقت ایران شروع میشود شاید حاوی اخبار و نمایش های جالب و بزرگی باشد. همان طور که میدانید عناوین AW و Forza 3 رسما در E3 حضور دارند و به احتمال فراوان در کنفرانس اولیه ماکروسافت به نمایش در می ایند. از طرفی دیگر Halo ODST میتواند نمایش خوبی داشته باشد و تاثیر زیادی بر موفقیت ماکروسافت در نمایشگاه امسال داشته باشد، با این حال باید دید که Microsoft چه برنامه هایی در E309 برای 360 و PC دارد.

x360_logo_02.jpg

لیست بازی هایی که رسما تایید شده اند یا احتمال نمایش انها زیاد است:

Alan Wake
Publisher: Microsoft Game Studio
Developer: Remedy Entertainment
logo3.jpg

Halo ODST
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Bungie
Cboxhalo3recon.jpg

Forza Motorsport 3
Developer: Turn 10 Studios
200px-Forza_Motorsport_3_Official_Logo.jpg

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
1270.jpg

Rare Secret Project
Developer: Rare Ltd
RareLogo.png

Peter Molyneux Project (Maybe "The Dimitri Project")
Developer: Lionhead Studios
200px-Lionhead_Studios_Logo.png

هنوز اطلاعات کاملی از دو عنوان Rare و Peter Molyneux در دسترس نیست ولی احتمال نمایش انها در کنفرانس ماکروسافت بسیار زیاد است.

Epic Project
Developer: Epic Games
image-A42C_4A236E4F.jpg

ٍEpic در Twitter گفته است که یک انونسمت بزرگ در کنفرانس ماکروسافت دارد.(عکس Edit شده است و رسمی نیست.)
------------------------------------------
دوستان تمامی اخبار مربوط به کنفرانس ماکروسافت را درون این تاپیک قرار بدهید.

با تشکر

آخرین ویرایش:
خدا نکنه تایید بشه!من این بازی رو با گرافیک نسل بعدی برای نسل بعد میخوام!:biggrin1:

نه اون که مضاح بود :biggrin1: ولی از یه طرف آدم میخواد این بازی رو نسل بعد ببینه که یه بازیه غولی بشه از یه طرف هم 3 سال صبر کردن خیلی سخته !

قبلا صحبت یک بازی میشد که بر گرفته از کتابی بود که یک نفر تو 7 طبقه جهنم میروه و از این حرفا (اسمش یادم نیست:biggrin1:) حالا اینو نمیخوان نمایش بدن..؟

ps3 قبل از E3 اومد این همه هیاهو کرد حال ولی من فکر کنم MS امسال رو بترکونه..

نه اون که مضاح بود :biggrin1: ولی از یه طرف آدم میخواد این بازی رو نسل بعد ببینه که یه بازیه غولی بشه از یه طرف هم 3 سال صبر کردن خیلی سخته !
حالا کی گفته که سه سال دیگه قراره کنسول بعدی مایکروسافت بیاد:biggrin1: نه بابا خودشون گفته بودند که روی همین Xbox بازی رو تو 3 شماره تموم می کنیم

شاید انحصاری شدن بازی Call of Duty 4: Modern Warfare 2 هم برای پلتفرمهای مایکروسافت هم خیلی ها را عصبی کنه . همش حدسیاته دیگه :biggrin1:

خدا نکنه تایید بشه!من این بازی رو با گرافیک نسل بعدی برای نسل بعد میخوام!:biggrin1:

نکنه فکر میکنی در اینده خبری از نسخه ی 4 بازی نخواهد بود زیاد به اون گفته ها گوش نکن که گفتن سه گانه چون یه بازی با این همه طرفدار امکان نداره 3 گانه بشه .
رامین ارزو کن gow4 برای نسل بعد بیاد وگرنه من یکی خیلی مشتاقم سال بعد نسخه 3 را ببینم :biggrin1: ارزوت ها را نگه دار برای خودت :biggrin1:‏

شاید انحصاری شدن بازی Call of Duty 4: Modern Warfare 2 هم برای پلتفرمهای مایکروسافت هم خیلی ها را عصبی کنه . همش حدسیاته دیگه :biggrin1:

نکنه فکر میکنی در اینده خبری از نسخه ی 4 بازی نخواهد بود زیاد به اون گفته ها گوش نکن که گفتن سه گانه چون یه بازی با این همه طرفدار امکان نداره 3 گانه بشه .
رامین ارزو کن gow4 برای نسل بعد بیاد وگرنه من یکی خیلی مشتاقم سال بعد نسخه 3 را ببینم :biggrin1: ارزوت ها را نگه دار برای خودت :biggrin1:‏
این که دیگه عمرا!!!
اگه همچین خبری بود باید از یه جایی قبلا درز می کرد.در ضمن انحصاری شدن این بازی یعنی از 6الی7 میلیون فروش این بازی روی PS3 صرف نظر کنند.

البته مایکروسافت هم خیلی هیاهو کرده ! حتی در مورد این E3 گفته که میخوایم دنیای گیم رو متحول کنیم :دی
شاید انحصاری شدن بازی Call of Duty 4: Modern Warfare 2 هم برای پلتفرمهای مایکروسافت هم خیلی ها را عصبی کنه . همش حدسیاته دیگه :biggrin1: ‏
فرخ باز از اون حرفا زدی !
کلآ انحصاری کردن هر بازی مولتی پلتفورمی اصولآ خبر ویژه به حساب نمیاد ! (برعکسش البته خبر ویژه محسوب میشه :دی) حالا چه فرقی برای صاحب 360 میکنه که صاحب PS3 هم بتونه بازی رو انجام بده یا نه ؟!

قبلا صحبت یک بازی میشد که بر گرفته از کتابی بود که یک نفر تو 7 طبقه جهنم میروه و از این حرفا (اسمش یادم نیست:biggrin1:) حالا اینو نمیخوان نمایش بدن..؟
اون که ماله ea ه.
----------
شاید ms کنسول دستی رو کنه.چند وقت پیش شایعه اش بود.

بدبخت سونی دیگه بازی انحصاری بزرگی به جز versus xiii نداره که بخواد مولتی بشه به جز بازی های first party یا second party .

ای بابا مثل اینکه شما از عنوانهایی مثل god of war 3,heavy rain,uncharted 2 خبر ندارید تازه بازی inFAMOUS هم که امتیاز 9 گرفت .:laughing:

این که دیگه عمرا!!!
اگه همچین خبری بود باید از یه جایی قبلا درز می کرد.در ضمن انحصاری شدن این بازی یعنی از 6الی7 میلیون فروش این بازی روی PS3 صرف نظر کنند.

سوپرایز فکر کردی یعنی چی ؟:biggrin1: مگه وقتی FFXIII اعلام شد قبلا خبرایی ازش بود ؟
بابا ما هم یه نظر دادیم چرا عصبی میشید ؟ البته من خودم هم احتمالش را صفر میدونم :biggrin1:ولی باید منتظر همه چی بود !

فرخ باز از اون حرفا زدی !
کلآ انحصاری کردن هر بازی مولتی پلتفورمی اصولآ خبر ویژه به حساب نمیاد ! (برعکسش البته خبر ویژه محسوب میشه :دی) حالا چه فرقی برای صاحب 360 میکنه که صاحب PS3 هم بتونه بازی رو انجام بده یا نه ؟!

اقا ببخشید من غلط کردم :biggrin1:

DANTE,S INFERNO

قراره نمایش داده بشه تو E3

فرخ امیدوارم بازی بیستر از 3 نسخه باشه ولی اخه یه داستان ابکی چقدر میتونه کش پیدا کنه؟!:biggrin1:
این سورپرایز فکر نکنم چیز خاصی باشه الان اینا رو میگن که الکی مارو بزارن سر کار.(این هم باز از اون حدسیات بود!:biggrin1:)

فرخ امیدوارم بازی بیستر از 3 نسخه باشه ولی اخه یه داستان ابکی چقدر میتونه کش پیدا کنه؟!:biggrin1:
این سورپرایز فکر نکنم چیز خاصی باشه الان اینا رو میگن که الکی مارو بزارن سر کار.(این هم باز از اون حدسیات بود!:biggrin1:)

رامین آب را هم میشه منجمد کرد !:biggrin1:
اینطوریها هم که فکر میکنی نیست خیلی میتونند داستان را در اینده براش بعد بدند .

البته دیگه داریم از محور تاپیک خارج میشیم که برای آیندمون خوب نیست :biggrin1:

البته مایکروسافت هم خیلی هیاهو کرده ! حتی در مورد این E3 گفته که میخوایم دنیای گیم رو متحول کنیم :دی
فکر کنم دنیای گیم رو با همون دستگاه می خوان متحول کنند:biggrin1: همونی که مثل ماله wii بودش:biggrin1: در کل مایکروسافت تو این چند سال همیشه E3 رو عالی برگزار کرده و امسال هم فکر نکنم از این قاعده مستثنا باشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or