E3 2009 | E3 Interview: Microsoft’s Aaron Greenberg

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

aarongreenberg3.jpg

سايت VG247 مصاحبه اي رو با Aaron Greenberg يعني product management director مايکروسافت داشته (مثلا ميشه رئيس مديريتِ فناوري و محصول) که در اون خيلي از موضوع ها رو در ارتباط با نمايش مايکروسافت در E3 امسال روشن کرده !! اين مصاحبه رو از دست نديد !!

قبل از همه بايد بگيم اين عاليه که ميتونيم باهاتون صحبت کنيم و واقعا ازتون تشکر ميکنيم.

مايه ي خرسنديه !! در واقع من يکي از فن هاي سايتتون هستم.
...

کار رو با يک سوال بديهي شروع ميکنيم، تعدادي زيادي از مردم واقعا با کنفرانس شما امسال تحت تاثير قرار گرفتند فکر ميکنيد شما امسال E3 رو برنده شديد ؟؟

خب، من فکر ميکنم واقعا جواب دادن به اين سوال سخته !! سرشماري و راي هاي عمومي در اينترنت ميگن که ما برنده ي E3 شديم، ولي چيزي که من فکر ميکنم اينه که کاري که ما انجام داديم در مقايسه با بقيه ي کنفرانس ها بسيار نواورانه و خاص بود. لذا ما پيش زمينه و طرح کلي بسيار عاليي رو براي business مون ميبينيم، کاري که امروز ميکنيم و کاري که قراره فردا انجام بشه !! ما blockbuster هاي زيادي رو به ارمغان آوريدم (بازي هاي بسيار محبوب و قوي و مورد توجه بالا منظور هست از blockbuster) و همين طور تجربه ي Online بسيار لذت بخش و اين کاريه که ما امروز داريم با دنيا ميکنيم و اين اتفاقاتيه که در حال حاضر داره ميفته !!
و همين طور ما به مردم تکنولوژيي رو نشون داديم که باور داريم بسيار هيجان انگيز و جالب براي اينده ي صنعت بازي و سرگرمي خواهد بود !!
و من فکر ميکنم اين براي مردم بسيار واضحه که اتفاقات بسيار مهم و خوبي در طول سال ها قراره براي 360 بيفته !!

360 چطور داره به سمت ارزو هايي که براش (برنامه هاش) در طول زمان در نظر گرفته شده پيش ميره ؟؟شما گفتيد Natal صنعت بازي و سرگرمي رو دگرگون ميکنه و انقلابي رو در اين زمينه به وجود مياره، چگونه اين اتفاق ميفته ؟؟

من باور دارم يک سري از چيز هايي که ما در E3 امسال نشون داديم همون طور که گفتم قراره در اين صنعت انقلاب کنن !! Natal يک نمونه از اون چيز هاست !!
من فکر ميکنم کاري که ما داريم با Xbox Live براي مثال در يک اتاق نشيمن ميکنيم تهيه کردن و امکان پذير کردن به دسترسي داشتن به فيلم هاي 1080p در لحظه هستش !!
و ميدونيد، اين تازه اولشه موضوع اينه که چطوري همچين چيزي ميتونه به يک مقياس و معيار جهاني براي مردم تبديل بشه !!
من فکر ميکنم ما در حال حاضر شرايط خاصي رو فراهم کرديم تا بتونه به مردم اجزاه بوده بتونن جلوي تلوزيونشون به ايستند از بازي ها لذت ببرن و خوش بگذرونن بدون اين که سن و شرايطشون مهم باشه !! حتي اگه قبل از اون هيچ بازيي رو انجام نداده باشن !! Natal واقعا دسترسي به بازي هاي ويدئويي رو براي همه ممکن ميکنه و اين چيزيه که ما به خاطرش خوشحال و هيجان زده ايم !!

شما MGS: Rising رو در کنفرانس امسالتون معرفي کرديد !! اين بازي به صورت انحصاري براي 360 هست يا به صورت مولتي عرضه ميشه ؟؟

اين يه سوال بسيار خوب براي Konami هست !! ما اين بازي رو مشخصا و به عنوان يک بازي انحصاري به نمايش در نياورديم ولي اين سوال خوبيه که بايد ازشون پرسيده بشه !!
ما از اين که با Kojima کار بکنيم بسيار خوشحال و هيجان زده ايم و همين طور از اين که وي رو در کنفرانسمون داشتيم !! اون انسان بسيار عاليي براي اين که باهاش کار بکنيم هست و همين طور در پروژه ي Metal gear وي بسيار از ما همايت کرد !! و همين طور که خودش هم گفت اين عنوان در حال حاضر داره براي 360 توليد ميشه و ما از اين که ببينيم اون چه بازيي رو به ارمغان مياره بسيار هيجان زده ايم !!

چه زماني Natal عرضع ميشه ؟؟ از ويدئويي که نشون دايد معلوم بود اين پروژه در مرحله ي اوليه ي خودش به سر مبيره، ايا شما يه تاريخ دقيق مشخص براش داريد ؟؟

ما درواقع هيچ زمان عرضه ي مشخصي رو اعلام نکرديم ولي يه طورايي اعلام هم کرديم !!:دي
ما فقط يک tech demo از بازي رو به نمايش در اورديم تا مشخص کنيم اين وسيله چه کارايي هاي داره و چکار ميتونه بکنه !! ما پروژه ي پيتر مولينيو Milo game رو نشون داديم و ما همين طور بازي هاي خاصيي رو داريم که در حال ساخت هستند، همين طور ما درواقع گفتيم همکاران third-party مون شروع به کار روي اين وسيله و شناختش کردن لذا بازي ها همين حالا در حال ساختن و تنها مساله زمانيه که بايد طي بشه تا اون بازي به بازار عرضه بشن !!
در E3 هدف تسخير ذهن هاي مردم و القا کردن کار هاييه که با اين پروژه ميشه انجام داد هست دنياي جديدي که با اين کنترل ازاد دنياي بازي ها درش قرار ميگيريم !!

خوب سال 2010 ، يا 2011 ايا ؟؟

ما چيزي رو اعلام نکرديم !! (خنده) ولي اين موضوع جالبه و براي رسانه هاي خبري خوب !!
چون منم اگه جاي شما بودم همين سوال رو مطرح ميکردم، ولي من ميگم اين جا تازه شروعه کاره و ما ايمان داريم اين تکنولوژي اينده ي دنياي بازي هاي ويدئويي رو تغيير ميده !! و ما ميخوايم تمام وسايل رو به سازنده ها بديم تا بتونن (و متوجه بشن) تمام امکانات و چيز هايي رو که با اين وسليه ي جديد ميتونن به زندگي مردم وارد کنن.
و وقتي اين مواردي که ذکر کردم اماده بودن تا به زدنگيمون وارد بشن ما اون ها رو وارد بازار ميکنيم ولي امروز ما نميخوايم در اون مورد صحبت کنيم !!

سال قبل شما Final Fantasy XIII رو معرفي کرديد و گفتيد براي براي 360 هم عرضه ميشه و اين يک خبر بسيار بزرگ براي شما بود، امسال Square اعلام کرد که بازي Final Fantasy XIV يه عنوان انحصاريه !!
خوب چه چيزي داريد تا در اين مورد بگيد ؟؟

اين سوال خوبيه که به نظرم بايد از square پرسيده بشه !! من فکر ميکنم ما يه رابطه ي بسيار عالي با square داريم. اونا تعداد زيادي از بازي هاي بزرگ رو (به همراه بازي هاي اختصاصي مثل Star Ocean) رو براي ما عرضه کردن (و همين طور خود FFXIII رو)
من ميدونم که Final Fantasy XIV يه بازي انلاين هست و ادامه ي راه XI و چيزي که اون بازي بود. چيزي که من برداشت ميکنم اينه که اين بازي انحصاري نيست ولي با اين حال اين سوال بايد از خودشون پرسيده بشه !!

چندي پيش Bungie گفت ODST اخرين تاختو تاز اون ها در دنياي Halo هست و بعد از اون ميرن به سمت يک بازي ديگه و حالا اون ها Halo Reach رو معرفي کردن !! اونا دارن با franchise هيلو کجا ميرن ؟؟ اونا ميخوان به ساخت بازي در اين سري بر روي x360 و حتي بعد از اون ادامه بدن ؟؟

من فکر ميکنم اين واضحه که قراره Bungie کار هاي زيادي رو در دنياي هيلو (در اينده نيز) انجام بده !! اونا دارن Reach رو هم در حال حاضر طراحي ميکنن و من اميدوارم مردم مطئن باشن که اين بازي يک شماره ي ديگه از سري بزرگ هيلو هست که توسط Bungie داره طراحي ميشه !! اين يک معرفي عظيم بود البته هنوز اطلاعات زيادي از بازي معرفي نشده ولي ما از اين عنوان که بعد از ODST قراره عرضه بشه بسيار هيجان زده ايم !!
و همين طور نسخه ي بتاي بخش چند نفره ي بازي رو هم در ODST قرار ميديم !!
همچنين ما ميدونم که ODST براي تعطيلات امسال مياد و Reach براي سال بعد !!

ما ميدونيم Crackdown 2 چه زماني قراره عرضه بشه ؟؟

ما هنوز زمان عرضه ي بازي رو مشخص نکرديم و فقط خود عنوان رو معرفي کرديم !! و همون طور که خودتون هم در تريلر بازي ديد اتفاقات بسيار جالب و جديدي در بازي افتاده. من فکر ميکنم ما خيلي اطمينان داريم به اين بازي و فکر ميکنيم اين بازي پردرخواست ترين sequel يي هست که در Microsoft Games Studios بعد از franchises هامون داريم !!
و اين عاليه که تونستيم اين بازي رو نمايش بديم و اعلام کنيم در حاله ساخته و در اينده اطلاعات بيشتر در مورد زمان عرضه ي بازي اعلام ميشه !!

اين موضوع (معرفي Crackdown 2) تقريبا بزرگ ترين اتفاق E3 براي من بود !!

واقعا ؟؟ اين موضوع highlight تو بود ؟؟ اين فوق العادست !! از صداي اغاز تريلر خوشت اومد ؟؟

خوشم اومد، مثل اين بود که "هي يه لحظه صبر کن من اون صدا رو ميشناسم" و بله اون صداي Crackdown بود

دقيقا !!

چه ماجرايي پشت ساخت Crackdown 2 هستش ؟؟ Ruffian چرا داره اين بازي رو ميسازه و Realtime Worlds و سازنده ي بازي نيست ؟؟

اين ميتونه يه سوال خوب براي Phil Spencer باشه !! (for the loving of god !! enough with god question !!)
من ميدونم Ruffian داره اين بازي رو ميسازه ولي نميدونم Realtime Worlds داره رو چه بازيي کار ميکنه ؟؟ ميدونيد من نبايد جواب بيشتري به اين سوال بدم چون از جزئيات بيشتر مطلع نيستم !! ولي ميدونم تعداد زيادي از افرادي که روي شماره ي يک کار ميکردن روي اين شماره هم کار ميکنن !!

تعداد زيادي از بازيي هايي که در کنفرانس خبريتون نشون داديد multi-platform بودند !! چرا فکر ميکنيد در تعطيلات امسال مردم بايد x360 رو الزاما انتخاب کنن ؟؟

خوب قبل از هرچيز بايد بگم ما 10 بازي با اوليت اول رو در کنفرانس نشون داديم و تعداد عظيمي رو از عناوين انحصاري رو هم به تصوير کشيديم !! من فکر مي کنم با روش هاي زيادي مردم رو نصبت به line-up خودمون امسال ما شگفت زده کرديم !!
قبل از اين که در مورد سرگرمي فکر کنيد، قبل از اين که در مورد Live و Natal و تمام چيز هاي ديگه فکر کنيد به تنهايي در تعطيلات امسال بازي هاي انحصاري بسيار بسيار بزرگي براي پلتفرم ما عرضه ميشه !! ما Forza 3 رو معرفي کرديم و در تعطيلات امسال بازي عرضه ميشه !! Left 4 Dead 2 همين طور Splinter Cell: Conviction ، Halo: ODST هم به همين ترتيب و...
بزرگ ترين blockbuster ها بر روي کنسول x360 در تعطيلات امسال عرضه ميشن و من فکر نميکنم هيچ کودوم ديگه از کنسول ها بتونن با ما در اين رابطه رقابت کنن !!

يک سوال مشخص و واضح ديگه !! شما در مورد motion-sensing که در نمايشگاه معرفي شد چي فکر ميکنيد ؟؟

من اينو از تلويزيون تماشا کردم، لذا سخته در مورد چيزي که باهاش کار نکردم نظر بدم !! براي من اين کنترل خيلي شبيه به طراح و شبيه سازي تجربه ي Wii بود نحوه ي کار و اين که چگونه شما remote رو نگه ميداريد اين خيلي گرفته شده از Wii هستش !! و همين طور بقيه ي طراحي ها و دستگاه هاي موجوده اين روز ها در بازار !!
ولي من فکر کردم اين کنترل جالب و بامزست !! همون طور که Wii بامزست !! و فکر ميکنم اين عاليه که اون ها اين فرصت ها رو با هم به اشتراک ميزارن !!

موفق باشيد

خواهش میشه !!:دی

نمیدونم من که دقیقا یه حسی مثل بایوشک دو رو بهش دارم !! همون طور که با رفتن لواین میبینیم بایوشک دو همون یکه دقیقا با دوسته تا فیچر الکی جدید !!!:دی Crackdown هم هیچ چیزی که بتونه به اندازه ی یک موفقش کنه با توجه به تغییر استودیو درش ندیدم !!

ممنون کوروش ! دستت درد نکنه !
چندي پيش Bungie گفت ODST اخرين تاختو تاز اون ها در دنياي Halo هست و بعد از اون ميرن به سمت يک بازي ديگه و حالا اون ها Halo Reach رو معرفي کردن !! اونا دارن با franchise هيلو کجا ميرن ؟؟ اونا ميخوان به ساخت بازي در اين سري بر روي x360 و حتي بعد از اون ادامه بدن ؟؟
این سوال رو منم دارم ! یکی در مورد کوجیما و یکی هم Bungie , آرزو به دل شدم یه بازی غیر از ساخته های همیشگی اونها ببینم !

این سوال رو منم دارم ! یکی در مورد کوجیما و یکی هم Bungie , آرزو به دل شدم یه بازی غیر از ساخته های همیشگی اونها ببینم !

خب آریا اگه اینطور باشه بعد از Halo Reach بازی HALO PITER JACKSON معرفی میشه !

اصلا واقعا برای من سواله این HALO piter jackson کجاست ؟! این بازی قبل از Halo Reach و ODST معرفی شده , از اونها اطلاعاتی پخش و حتی کی عرضه میشن اونوقت از HALO piter jackson هیچ خبری نیست .
از این که سر کاریم ..............

ما درواقع هيچ زمان عرضه ي مشخصي رو اعلام نکرديم ولي يه طورايي اعلام هم کرديم !!
خب... ناتال کریسمس 2010 عرضه میشه :biggrin1:
این بهترین جمله ی مصاحبه بود :biggrin1:
خودشون نظریه ی منو (که تو این تاپیک مطرح کرده بودم) تایید کردن...
نظریه ی من اینه :

همین الان یه چیز خیلی جالب در مورد ناتال پیدا کردم...
همونطور که می دونید ناتال یه Code Name هستش و اسم واقعی این دستگاه هنوز تایین نشده...
تا حالا شده از خودتون بپرسید ناتال یعنی چی ؟؟:biggrin1:
من دقایقی پیش از خودم این سوال رو پرسیدم و با دقایقی سرچ به 2 نتیجه رسیدم که می تونه یه چیزایی رو فاش کنه :
1. ناتال اسم یک شهر تو برزیله.حالا چرا برزیل ؟ چرا ناتال؟ چون مدیر پروژه ی ناتال (که اسمش خیلی سخت بود) متولده برزیله :biggrin1: ولی نه شهر ناتال ... مثل اینکه من یه کنسول بسازم اسمشو بزارم شیراز..
2. موضوع جالب اینجاس... مدیر پروژه ی ناتال که تو خود ناتال متولد نشده ، پس نشسته و از شهر های برزیل یه اسم انتخاب کرده... حالا چرا ناتال ؟ چرا ریو دو ژانیرو نیست ؟
ناتال در زبان پرتقالی (تو برزیل هم مردم پرتقالی حرف می زنن) یعنی کریسمس :biggrin1:
این می تونه یه Code Name ـه معنی دار باشه.. یعنی شاید ناتال کریسمس 2010 بیاد :cool:
البته ممکنه همه اینا تصورات من باشه و خیلی تصادفی این اسم انتخاب شده باشه...
http://i43.tinypic.com/2zew6yu.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or