E3 2009 | بهترینهای E3 2009 از نگاه IGN

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
سایت IGN در حال حاضر کاندیدهای بهترینهای E3 رو اعلام کرده که تا پنجشنبه شب بهترینها اعلام میشه و در همین پست آپدیت خواهد شد . ( بهترین هر بخش پس از اعلام شدن با رنگ متفاوت و سایز بزرگتر مشخص خواهد شد )

کاندیدها به ترتیب زیر هستند :

OVERALL

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Best Action Game

Best Fighting Game

Best Music/Rhythm Game

Best Platforming Game

Best Puzzle Game

Best Racing Game

Best Role-Playing Game

Best Shooting Game

Best Sports Game

Best Strategy Game

Best Downloadable Game

Best Graphics Technology

Best Artistic Design

Best Multiplayer Experience

Special Achievement for Technological Excellence

Special Achievement for Innovation

Best Hardware/Peripheral

Best Non-playable Presentation

Biggest Surprise

Best Console Game

Best PC Game

Best Handheld Game

Overall Game of the Show

آخرین ویرایش:
واقعآ gow3 که در همه ی زمینه ها از جمله داستان ، گیم پلی ، گرافیک جزو بهترین هاست چه جوری تو لیست نهایی نمیتونه باشه؟دیگه بازی از این کامل تر؟

والا ما که بمبی احساس نکردیم :biggrin1: درسته خبر خیلی بزرگی بود اما دیگه خدایی در حد اون نامزد ها نیست. چون یه بازی آنلاین هست.
گرچه تمامی این نوع انتخابات سلیقه ایه وسودی نداره اما FFXIV یک خبر بسیار بزرگ بود.(زیاد سخت نگیرید انتخابات بهترینهای سال که بازی رو به صد نوع شیوه تست کردن زیاد مهم نیست حالا چه برسه که از روی یه ربع بازی کردن و 4 تا تریلر میخوان نظر بدن)

سلام

گرچه تمامی این نوع انتخابات سلیقه ایه وسودی نداره اما FFXIV یک خبر بسیار بزرگ بود.(زیاد سخت نگیرید انتخابات بهترینهای سال که بازی رو به صد نوع شیوه تست کردن زیاد مهم نیست حالا چه برسه که از روی یه ربع بازی کردن و 4 تا تریلر میخوان نظر بدن)
موافقم ;) ign و gamespot هر چند وقت یک بار از این نظرات میدن که کارشون یه جورایی مث این اسبه میمونه :horse:-- نمونه بارز keyne lench اگه درست نوشته باشم که یکی از مشهورترین و باسابقه ترین کارکنانش ( که اسمش الان یادم نیست هم به خاطر امتیازی که حق این بازی وغیر از توافق eidos و سایت بود رو داد اخراج شد. و دنبلاش یه چند نفر هم استعفادادن.

تا جایی که من میدونم 1up.com فقط از این کارا نمیکنه که از پیشرفتی که تو این چند سال داشته هم معلومه.

زنده باد سایت خودمون که.... :gathering: .:biggrin1:

خوبه بد انتخاب نكرده فقط من با بهترين گرافيكش تا حدودي مشكل دارم

خب تا حدودی انتخاب ign در مورد گرافیک منطقیه .
البته من شخصا خودم alan wake را انتخاب میکردم چون واقعا عالی و واقع گرا بود . ولی نظرم برای این انتخابات Uncharted Among Thieves بود چون Uncharted 2: Among Thieves نمایش خیلی گسترده تر داشت و تقریبا از محیطهای متنوع و اکشن های داخل بازی نمایش داشت و حتی نمایش قبل e3 که تقریبا همه را قانع تر میکرد . ولی نمایش alan wake محدود بود و فقط در یه محیط تاریک اتفاق می افتاد .............نمایش کاملی نداشت و بیشتر نمایش alan wake به نشون دادن گیم پلی بازی بود تا نمایش گرافیک تکنیکی بازی .

آخرین ویرایش:
من که کلی با انتخابهاش حال کردم !! دست شما درد نکنه Nima خان !!

الن ویک هم کلی راه داره تا زمانه عرضه و احتمالآً پیشرفتهای قابل ملاحظه ای رو در گرافیکش شاهد خواهیم بود !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or