E3 07 و بازی های جدید

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود به همه دوستان
میخوایم درباره بازی های که تو E3 07 با اونها اشنا شدید گفتگو کنیم ونظر تون رو هم بدونیم;)

Darksiders
این بازی یه اکشن بزن و بکش خیلی باحاله که در اون ردپای کوچیکی از God of War و DMC دیده میشه:-"

Legendary box
این یه اولش شخص تخیلی ترسناک بسیار بسیار جالب بود که خیلی خوشم امده ازش. داستانش انکه یه بابای از سر فضولی و نادانی طلسم باستانی جعبه ای رو که تو موزه ( فکر کنم موزه نیویورک بود ) باز میکنه. چشمتون روز بد نبینه. تمام موجودات افسانه ای که تا حالا دیدید و شنیدید ( که خیلی هاشون هم جدید هستن ) از بند اثارت رها میشن و دنیا رو روزهای اخر خودش میکشونن. دمو قابل بازی کلی ایراد داشت از جمله افت فریم ولی تاروزی که بخواد بازی عرضه شه زمان زیادی مونده:biggrin1:.

Turok
الحق بازی فوق العاده ایه. اکشن بینهایت سریع داره. گیم پلی بازی بنظر عالی میاد با توجه به حرکاتی که با چاقو و تیر کمان انجام میده + مخفی کاری که در بازی وجود داره. دشمنان که به دو دسته سربازها و دایناسورها تقسیم میشن که هر کدوم خطرهای خودشون رو دارن. وقتی با چاقو میری تو کار یه دشمن، دوربین به زیبائی به حالت سوم شخص در میاد و یه انیمیشن زیبا مثل حرکات جکی در The Darkness میبینیم بعد بلافاصه دوربین به جای اصلی خودش بر میگرده.
اصلا از دیزنی توقع همچین شاهکاری رو نداشتم.

UFC 2009
اگر مثل بنده به سبک بازی های مبارزه ای از علاقه دارید ( البته از هر نوعش :mrgreen: ) باید بگم واقعی، گرافیکی، فیزیکی و باورنکردنی ترین بازی زندگی تون همین خواهد بود. بعد از دیدن دمو در شک میمونید که CG هست یا Real-time که اخرش با توجه به گرافیکی که بازی FNR3 در سال 2005 در Xbox360 داشت میشه نتیجه گرفت که این دمو 99% هم زمان رندر شده بود:shrewd:. بالاترین گرافیک در تمام بازی های مبارزهای عرضه شده تا امروز رو داره:biggrin1:.
چیزی که دیدم غیر قابل وصف هست و اگر میخواید واقعا این موضوع رو درک کنید حتما حتما دموش رو ببینید.

burnout paradise
تفاوت رو احساس کردم با این بازی. 180 درجه با پنچ قسمتی که قبلا بازی کردم فرق کرده. عالی شده. تصادفها چنان دقیق شبیه سازی شدن که با واقعیت فاصله کوچکی دارن. تمام خیابانها داری اسم هست ( وقتی از خیابان جدید رد میشد اسم خیابان اصلی و کوچه های فرعی که داشت رو بالای صفحه مینوشت :p ). خدا رو شکر بلاخره یه نقشه کوچولو به بازی اضافه کردن که خیالم راحت شد از این بابت. قولی که سازندگان بازی داده بود داره عملی میشه یا تقریبا شده :cool:.

Pain
تنها چیزی که میتونم بگم :sick:

Kill Zone 2
عالی بود. عالیه عالی:love:.

In Famous
فکر نکنم چیز مالی از آب در بیاد:-"

Wii Fit
نمیدونم اسم این رو باید چی گذاشت. نو آوری و خلاقیت. دستگاه کاهش وزن و تناسب اندام. پیشرفت یا پس رفت. فکری که هم فال بوده هم تماشا ( ملت رو به ورزش کردن وادار کنن و از طرف دیگه جیب خودشون رو پر از پول که البته حقشون هست ). خب دیگه Nintendo هست و هزار تا انقلاب :biggrin1:.

نکته: بازی های جدید آرکید Xbox360 که معرفی شدن خیلی زیبا و جالب بود که به همین اشاره اکتفا میــــــــــــکنیــــــــــــــــــــــم:biggrin1:.

پیروز باشید

ممنون سعید جان :love:

Darksiders
فک نکنم همچین چیز مالی از لب در بیاد. استیل کارکتر اصلی بازی که خیلی مسخرس :sick:

Turok

رو قبول دارم .
بازی فوق العاده ای هستش اما فک نکنم در مقابل رقبای بزرگش امسال به جایی برسه !
تازه سوابق سازندش ما رو یکم (بیشتر از یکم البته) از این بازی نا امید میکنه :blushing:

burnout paradise
که مثل همیشه بینظیره اما این بار واقعا حال و هوای Next Gen به خودش گرفته .
این اضافه کردن مپ هم واقعا نیاز بود .

UFC 2009
این رو به قول سپهر سخت جورناک باهات موافقم :cheesygri
واقعا چیز خفن و شگفت انگیزیه این بازی مخصوصا از لحاظ گرافیک واقع گرایانه و فیزیک عالی ;)

فک نکنم همچین چیز مالی از لب در بیاد. استیل کارکتر اصلی بازی که خیلی مسخرس
بازی اولهای راه هست. نگفتم که ازش گیرز قراره در بیاد. زد و خرد بازی قشنگه. کلا امتحانش ضرر نداره ;)
بازی فوق العاده ای هستش اما فک نکنم در مقابل رقبای بزرگش امسال به جایی برسه !
چه اهمیتی داره به جائی برسته یا نه :confused: مهم اینکه یه بازی خوب دستت رو بگیره وحسابی ازش لذت ببری. موتور بازی UE 2 ست ولی هجیب گرافیکش بالاست. خدا رحم کرده نخواست با UE 3 کار کنن :biggrin1:

UFC 2009
اگر مثل بنده به سبک بازی های مبارزه ای از علاقه دارید ( البته از هر نوعش ) باید بگم واقعی، گرافیکی، فیزیکی و باورنکردنی ترین بازی زندگی تون همین خواهد بود. بعد از دیدن دمو در شک میمونید که CG هست یا Real-time که اخرش با توجه به گرافیکی که بازی FNR3 در سال 2005 در Xbox360 داشت میشه نتیجه گرفت که این دمو 99% هم زمان رندر شده بود. بالاترین گرافیک در تمام بازی های مبارزهای عرضه شده تا امروز رو داره.
چیزی که دیدم غیر قابل وصف هست و اگر میخواید واقعا این موضوع رو درک کنید حتما حتما دموش رو ببینید.
Real-Time?????????? CG?? بابا من اولین بار که دمو رو دیدم فکر کردم فیلم واقعی رو انداختن تو دمو اینقدر که حرکات و فیزیک طبیعی و واقعی بود ولی وقتی صورتشونو دیدم متوجه شدم که فیلم نیست
البته این سبک از بازیا که محیطشون خیلی محدوده میشه انتظار اینطور گرافیک رو داشت ولی اینطور فیزیک رو بعید میدونم. شما ببین وقتی دارن به هم مشت و لگد میزنن و همدیگرو میچسبن اصلآ دست و بدنشون تو همدیگه نمیره !!! برای Motion Capture هم فکر میکنم از تکنولوژی Mova Contour Reality Capture استفاده کردن که پیشرفته ترین و بهترین و جدید ترین تکنولوژی Motion Capture هست که بصورت پودر هستش که به بدن و صورت فرد میزنن که کوچیکترین و ریز ترین حرکات بدن و ضبط میکنه! نمونه کارها رو هم میتونید اینجا ببینید http://www.mova.com/gallery.php?g=examples که نتیجه کار واقعآ شگفت انگیزه!!!
خلاصه این بازی اگه بخواد مثل همین دمو با همین گرافیک و فیزیک بیاد دیگه...:)

Real-Time?????????? CG?? بابا من اولین بار که دمو رو دیدم فکر کردم فیلم واقعی رو انداختن تو دمو اینقدر که حرکات و فیزیک طبیعی و واقعی بود ولی وقتی صورتشونو دیدم متوجه شدم که فیلم نیست
البته این سبک از بازیا که محیطشون خیلی محدوده میشه انتظار اینطور گرافیک رو داشت ولی اینطور فیزیک رو بعید میدونم. شما ببین وقتی دارن به هم مشت و لگد میزنن و همدیگرو میچسبن اصلآ دست و بدنشون تو همدیگه نمیره !!! برای Motion Capture هم فکر میکنم از تکنولوژی Mova Contour Reality Capture استفاده کردن که پیشرفته ترین و بهترین و جدید ترین تکنولوژی Motion Capture هست که بصورت پودر هستش که به بدن و صورت فرد میزنن که کوچیکترین و ریز ترین حرکات بدن و ضبط میکنه! نمونه کارها رو هم میتونید اینجا ببینید http://www.mova.com/gallery.php?g=examples که نتیجه کار واقعآ شگفت انگیزه!!!
خلاصه این بازی اگه بخواد مثل همین دمو با همین گرافیک و فیزیک بیاد دیگه...
فیزیک بازی اینقدر وحشتناک هست که وقتی طرف دستش رو برای دفاع لگد حریف سپر میکنه، وقتی لگد میخوره بدستش چنان فعل و انفعالی به وجود میاد که نمیتونم برای دوستان وصفش کنم. مثلا شورت ورزشی طرف جوری حرکت میکرد که تو واقعیت حرکت میکنه یا عضله ساق که ..... اصلاولش کن. ادم هرچی بگه کم گفته :smartass:. ( شدیدا منتظر این ابر بازی هتسیـــــم :boxing: ).
چند تا بازی بود که تو پست اول یادم رفت بگم و تو این پست اضافه میکنم.

Robert Ludlum's
The Bourne Conspiracy
بنظرم بازی خوش ساختی هست که 99% برای قبل از عرضه قسمت سوم مجموعه سینمائی Bourne اماده میشه ( شاید هم نشه :biggrin1:). بازی ساسر اکشن و تقیب و گریز + مخفی کاری :love:. خلاصه هرچی تو فیلمهاش دیدید تو بازیش هم هست فقط فرقش اینکه اینبار من و شما نقش اصلی رو بازی میکنیم :coolgun:.

Conan
فکر کنم دوتا کونان داشته باشیم که یکیش MMORPG هست که بهاون کاری نداریم ;) این بازی رو میشه بهش لقب خدای جنگ در دوران بربرها داد و به شخصیت اصلیش گفت کریتوس بی زنجیر:biggrin1:. عجیب ادم رو یاد God of War میندازه. استیل مبارزش جالب بنظر میرسه. ارزش حروم کردن 5 6 تومن رو داره :mrgreen: .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or