خبر رسمی E3 به پایان راه خود رسید

Rezahajizadegan

کاربر سایت
سازمان ESA رسماً اعلام کرد که E3 به پایان راه خود رسیده است و دیگر برگزار نخواهد شد.
در عصر جدید، مراسم‌هایی مانند Summer Game Fest ،GamesCom و The Game Awards جای E3 را گرفته‌اند که هر سه به میزبانی جف کیلی (Geoff Keighley) برگزار می‌شوند.
ESA در یک بیانیۀ رسمی اعلام کرد:

به دنبال بیش از دو دهه میزبانیِ یک مراسم که مرکز صنعت بازی‌های ویدیویی جهانی در آمریکا بود، ESA تصمیم گرفت تا E3 را کنار بگذارد.

بحث مربوط به E3 باشه و کسی از Project Milo حرفی نزنه؟ :D
نمیدونم این پروژه یه Scam کامل بود یا یک ایده ی بسیار بلندپروازانه اما نکته ی خیلی جالب پروژه مایلو اینه که بعد از گذشت اینهمه سال و پیشرفت AI هایی مثل chatgpt دیدن صحبت های پیتر مولینیو خیلی جالب تر هم میشه:D توی ویدیوی e3 مولینیو پروژه ی مایلو رو طوری توصیف میکنه که خیلی به حال و هوای قابلیت ai های که امروزه خیلی سروصدا کردن میخوره و این خیلی جالبه، شخصیت بازی مایلو میتونه احساسات ما رو درک کنه و با ما ارتباط برقرار کنه. میتونه به نقاشی هایی که میکشیم واکنش نشون بده و با ما جوری رفتار کنه که انگار ما در دنیای اون هستیم. یه قسمتی از ویدیو هست که مخاطب روی کاغذ نقاشی میکشه و جلو کینکت میگیره و اون نقاشی اسکن میشه و وارد دنیای مایلو میشه و مایلوی ما شکل و رنگ های نقاشی رو تشخص میده و بر اون اساس واکنش نشون میده! نکته جالب اینه که الان گوگل یه هوش مصنوعی طراحی کرده بنام Gemini که یک ویدیو ازش هست که طرف نقاشی میکشه و هوش مصنوعی نسبت نقاشی های اون واکنش نشون میده. این ویدیو که خیلی ها رو حیرت زده کرده بنظر میرسه برای ما و مخصوصا مایکروفن ها خاطره باشه:D
بنظرم پروژه ی مایلو هرچقدر سال ٢٠٠٩ خیلی فضایی بنظر میرسید و اجراش با امکانات اون زمان خیلی دور از ذهن بود اما برای حالا و پیشرفت AI های امروزی میتونه خیلی پروژه ی هیجان انگیزی باشه که پیاده سازیش هم انچنان دور از ذهن نیست.

چه بساطى بود سر اين قضيه اينجا و فروم بازى نما.
حيف مشمول گذر زمان شد و كنسلش كردن وگرنه اينم ترول خور خوبى داشت :D
اقاى مولينكس (مولينيو) اون موقع شده بود تقسيم كننده تاريخ صنعت گيم به دو بخش.

اوایل دهه هشتاد ضمیمه کلیک روزنامه همشهری هم برو بیایی داشت...
من عاشق این بودم. ستون خواننده ها هر هفته نامه میزدم و اسم جمعمون هم بازی خورها بود 😁

تمام شماره های کلیک رو بصورت دیجیتالی دارم رفتم از دفتر جام جم سال 90 دویست هزار تومن دادم ریختند رو فلش واسم :>

چه زندگی‌ی میکردیم. تمام دلخوشی مون از دنیای گیم کلیک، بازی نما و شبکه گیم وان فرانسه بود.

هیچوقت اون حس ها دوباره تکرار نمیشه. ولی خیلی خوشحالم که تو اون دوره زندگی کردم و کلی خاطره زیبا ازشون دارم. ❤️😍

E3 برای گیمر جماعت حکم جام جهانی فوتبالو داشت
واقعا اواخرش افت کرده بود ولی استارت نابودیشو سونی زد
بچه که بودیم 23 امتحان آخر مصادف بود با E3
قشنگ خستگی امتحاناتو میشست و میبرد
ماهیت E3 رو به موت بود، به دلایل جدی و زیاد...

اولین نفر سونی متوجه شد یا جدی گرفت، و استارت کار عاقلانه یعنی "ترک" رو زد :D

چه بساطى بود سر اين قضيه اينجا و فروم بازى نما.
حيف مشمول گذر زمان شد و كنسلش كردن وگرنه اينم ترول خور خوبى داشت :D
اقاى مولينكس (مولينيو) اون موقع شده بود تقسيم كننده تاريخ صنعت گيم به دو بخش.
اگه من بدونم این القاب game 2,یا همین تقسیم کننده گیم به دو بخش و......
از کجا فانتزیش تو سر مایکرو فن ها اومده عالی میشه:D

• Like
Reactions: Sega_genesis
ماهیت E3 رو به موت بود، به دلایل جدی و زیاد...

اولین نفر سونی متوجه شد یا جدی گرفت، و استارت کار عاقلانه یعنی "ترک" رو زد :D

اولین کمپانی که چند سال نرفت نینتندو بود تو سال ها ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵
بجاش نمایش آنلاین داخلی خودشو گذاشت

یکی از باحالترین لحظات e3 هم معرفی ایکس باکس ۳۶۰ بود کنسولی که با لانچ لیست عالی مثل gears of war و بازاریابی خوب و اصولی علی الرغم مشکلات سخت افزاری سری های اولش فروش فوق العاده ای رو تجربه کرد و ps3 رو به جالش سختی کشید

یکی دیگه از لحظات باحال هم هیچوقت یادم نمیره معرفی اساسینز کرید ۲ و اون دست و جیغ هواداران بازی که واقعا از لحظات خوب و بیادماندنی e3 بود

یه حسی بهم میگه پایان e3 پایان نسل گیمری ماها بود نسلی که از میکرو و سگا شروع شد و با دیدن کنسولهای رویایی مثل ۳۶۰ و ps2 با ps5 و سری ایکس به پایان رسید و هیچ بعید نیست کنسولهای نسل بعدی سخت افزار گیم نداشته باشن و صرفا یه کلود باکس برای کلود گیمینگ باشن درست مثل بازیهای داستانی که دارن به خاطرات میپیوندن

آخرین ویرایش:
یکی از باحالترین لحظات e3 هم معرفی ایکس باکس ۳۶۰ بود کنسولی که با لانچ لیست عالی مثل gears of war و بازاریابی خوب و اصولی علی الرغم مشکلات سخت افزاری سری های اولش فروش فوق العاده ای رو تجربه کرد و ps3 رو به جالش سختی کشید

یکی دیگه از لحظات باحال هم هیچوقت یادم نمیره معرفی اساسینز کرید ۲ و اون دست و جیغ هواداران بازی که واقعا از لحظات خوب و بیادماندنی e3 بود

یه حسی بهم میگه پایان e3 پایان نسل گیمری ماها بود نسلی که از میکرو و سگا شروع شد و با دیدن کنسولهای رویایی مثل ۳۶۰ و ps2 با ps5 و سری ایکس به پایان رسید و هیچ بعید نیست کنسولهای نسل بعدی سخت افزار گیم نداشته باشن و صرفا یه کلود باکس برای کلود گیمینگ باشن درست مثل بازیهای داستانی که دارن به خاطرات میپیوندن

اون زمانا کامپیوتر داشتن مال خودش خیلی بود
ولی شرایط دسترسی به اینترنت سخت بود کسایی هم که اینترنت داشتن سرعتی نبود خودت می‌دونی که

دانلود می‌کردم زیر یک کیلوبایت هم می‌رسید حتی حتی اگر اشتباه نکنه و درست خاطرم باشه گاهی می‌نوشت سرعتو دانلود ۴۹۹ بایت 😁
دانلود روی ۴ کیلوبایت اینا بود
با این سرعت دانلود من چه جوری می‌تونستم دانلود کنم آخه e3 مثلا

تو خیابون ولیعصر یه پاساژی بود به نام پاسارگاد بود یا پارسیان بود
یکی از مغازه ها اونجا لوازم کامپیوتر می‌فروخت لوازم کنسول بازی و غیره
Dvd ها e3 می‌فروخت
E3 ps3 , e3 xbox 360 , e3 wii
و دیسک مقایسه بازی ها مولتی روی xbox 360 و ps3 😁
من می‌خریدم میومدم تو خونه نگاه می‌کردم

یادمه اینطوری مثلا با wii آشنا شدم
یادش بخیر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند