E.Y.E

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
E.Y.E
=====================
Developer: Streum on Studio
Genre: FPS Action - cRPG
Platform: PC Exclusive
Release Date: 2010
Play Modes: Single - Multiplayer
Multiplayer: LAN - Internet | Number of Players: 1-32
ESRB: 16+
Suggested System Requirements
Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, graphic card 256 MB (GeForce 7600 or better), Windows XP/Vista.
===================================

present_eye04.jpg

چشم
========
پس از جنگی پایان ناپذیر با ارتش metastreumonic , بالاخره سازمان مخفی و قدرتمند Secretorum که شما در آن عضو هستید , آماده ی حمله به اتحادیه ی head-strong می شود , با وجود اینکه هنوز درگیری شدیدی برای بدست گرفتن قدرت در جریان است.

نکات و ویژگی های بازی :
=============================
++کهکشان اسرار آمیز و تاریک بازی بر گرفته از سه دنیای
Blade Runner - Ghost in the shell - Warhammer 40K

++ده توانایی وابسته به فیزیک و 14 آیین و تفکر قابل ترفیع

++دارا بودن المانهای RPG گونه بر پایه ی سیستم R&D و AVA در تلاش برای حس ترس ,دسیسه و خیانت

++تاثیر مستقیم حالت چند نفره بر روی حالت تکنفره و باژگونه

++مدیریت شوکهای روحی و روانی

++25 اسلحه به همراه حالتهای تیرانداری گوناگون با دقتی متغیر ,گلوله های سوراخ کننده ,دید آهنین و بزرگنمایی گسترده

++ بیست شخصیت غیر قابل بازی با هوش مصنوعی کارا و واکنش پذیر. درگیری های خونین و تن به تن بهمراه فیزیک بی نظیر به لطف قدرت فیزیکی بالای موتور Source

++ارزش دوباره بازی کردن بالا به علت مراحل اصلی و فرعی بسیار ,محیط متغیر,پیشرفت غیر خطی, و حضور تصادفی شخصیت های بازی

++موتور این بازی, همان موتور معروف Source است

++تاریخ انتشار بازی به احتمال بسیار اوایل سال 2010 می باشد

تصاویر بازی :
http://games.gamepressure.com/screenshots_list.asp?ID=8594

وبسایت رسمی :
http://eye.streumon-studio.com/

• Like
Reactions: koorosh sh
ظاهر بازی یه جوریه. حس خوبی به آدم دست نمیده. :d
ولی هندونه رو تا باز نکنی نمیفهمی شیرینه یا بیمزه. پس این رو تا بازی نکنید نمی فهمید باحال هست یا نه.

gamespy به بازی امتیاز 4/5 داد !
در مجموع از بازی خیلی خوششون اومده ! به گفته نویسنده بازی در حد چیزی به اندازه fallout نیست ولی اونقدر قابلیت های جالب تو بازی داره که شما رو راضی نگه میداره.
در مورد گرافیک هم گفته با اینکه بازی جزئیات زیادی نداره ولی زیباست.اینم کلام اخرش :
Taking into account the small development group and the price, I'm hard-pressed not to recommend this game as a must-have. The only caveat is that it's plagued by quite a few bugs, some of which crash the game regularly (for me, at least), but the developers have been quick to respond to complaints, and assure everyone that problems are being worked on. E.Y.E.: Divine Cybermancy is a unique indie gem that deserves strong sales and an active fan base. If this is the kind of experience that a handful of people at Streum On Studio can make, I can't wait to see what they do next

آخرین ویرایش:
خب من الان دارم بازی میکنم باید بگم واقعا بازیش جالبه ! گرافیکش دقیقا در حد portal 2 هست و استایل هنری گوتیک و جالبی داره.بازی یه rpg کامله. تا به حال که من بازی کردم روند نسبتا خوبی داره و مبارزاتشم خوب کار شده ولی رابط کاربریش مقداری پیچیده هست و زمان میبره تا باهاش کاملا اشنا بشید. ضمنا اگه سطح زبانتون در حد خوب نباشه توصیه میکنم سراغش نرید وگرنه حتی از گیم پلی بازی هم نمیتونید درست سر در بیارید درغیر این صورت این بازی پیشنهاد میشه:d

گیرت اومد یا دانلود کردی مازیار ؟ میارزه از مولتی BC2 بزنم بازیش کنم ؟:دی چون فعلن دارمOriginal Deus Ex رو میرم :دی
دانلود...
نه هر وقت منابع بازیت به صفر رسید برو سراغش:dالان که داری BC2 میزنی ممکنه بزنه تو ذوقت ! ولی بازم توصیه میشه:d

نمیدونم چرا اینقدر از این خوشم اومده:d! یه چندتا عکس میذارم تا با جوش بیشتر اشنا بشید
l9oszwuuq5ldt6p0aik2.jpg

ahhzfy284toftj6j1r36.jpg

11gb90ayh204hxcl8ym.jpg

ynscebxf980245ul2he.jpg

چه خوب شد که بالاخره یه نفر از این بازی خوشش اومد. D:
سختیه بازی در چه حده ؟
دشمنای بازی از چه نژادی هستند؟ غول ؟ ربات ؟ ... ؟

چه خوب شد که بالاخره یه نفر از این بازی خوشش اومد. D:
سختیه بازی در چه حده ؟
دشمنای بازی از چه نژادی هستند؟ غول ؟ ربات ؟ ... ؟
سختی بازی بالاست.
دشمنای بازی عموما ادمیزادن ولی بعضی اوقات یه سری ربات پرنده هم بینشون هست که تقریبا فقط اسلحه پرنده هستن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or