Dynasty Warriors 8 | Xbox 360

پس از چندین سال دور بودن از این سری (از شماره 4 ) بالاخره این نسخه رو بازی کردم.:-" واقعا گرافیک بازی خیلی خوب شده.گیم پلی هم خیلی روونه و راحته و من تا اینجا که بازی کردم افت فریمی ندیدم.اول بازی می تونین یه سری از مراحل اموزشی رو برین و گروه خودتونو انتخاب کنید ، البته این مراحل اموزشی هم اجباری نیست.شخصیت های قدیمی سری هم توی این بازی تا اونجایی که من دیدم هستن :laughing: مثل همیشه میتونین Skill و سلاح بخرید که تعدادشون هم تقریبا زیاده :-" کلا اگر بازی ندارید حتما پیشنهاد میشه و بهتر از نسخه 6 و 7 هم هست.اسنم یه خبر از اپدیتی که برای افت فریم میخواستن عرضه کنن:
[h=2]Dynasty Warriors 8 Xbox 360 patch inbound[/h]

خب بعد از 5 ، 6 ساعت بازی کردن اولین چیزی که به چشم میخوره اچیومنت ندادن هست ، که من توی این مدت زمان فقط یک عدد اچیومنت گرفتم :-" بعدا روی درجه سختی بالا تر بازی می کنیم ببینیم ایا میده یا نه
مبارزات هم خیلی شلوغ پلوغه و واقعا تعداد بالاست ، یعنی بین 400 نفر یا بیشتر ولت میکنه میگه بکش که این خیلی لذت بخشه ! ;;)
افت فریم هم یه کمی دیدم که اونقدرم اذیت نمیکنه و قابل تحمله

دوستان میشه فرق Ambition mode و Story mode رو بگین. کدوم بهتره? تا اونجایی که یادمه تو نسخه های قبل میتونستی برا خودت کاراکتر بسازی ولی انگار تو این وجود نداره؟

خب تازه قسمت jin رو تموم کردم.کلا دو روز وقت برد البته من خیلی زیاد بازی کردم :-" یکمی تکراری شده بود اخراش اما نمیشه از پاش بلند شی خیلی با حاله ، بری جلوتر کمبو های بهتری هم داره.
کلا خیلی دارم با بازی صفا مبکنم.:دی

خب تازه قسمت jin رو تموم کردم.کلا دو روز وقت برد البته من خیلی زیاد بازی کردم :-" یکمی تکراری شده بود اخراش اما نمیشه از پاش بلند شی خیلی با حاله ، بری جلوتر کمبو های بهتری هم داره.
کلا خیلی دارم با بازی صفا مبکنم.:دی

دقیقا مثل منی :دی

خب Lu bu قوی ترین شخصیت بازی هست.:دییکی از سخت ترین باس فایت این بازی تا حالا بوده ، لامصب حتی نمیزاره نفس بکشی خیلی قویه ولی هر جور که شده کشتمش.(همش با RB :-")
Zhao Yan هم نسبت به قبل واقعا خیلی خوب و سریع شده.

فرمانده ها رو همه رو کشتم ، نرده بردبون هم نیست . مرحله اول wu هست .
ممکنه مشکل از دیسک بازی باشه ؟ نصب نمیشه

فکر نمیکنم.منم هر وقت یه جای بازی گیر کنم فکر میکنم بازی خرابه :دی
اما کلا چیزی غیر از این نمیتونه باشه ، حتما باید یه نردبونی ،وسیله ای باشه :-"

فرمانده ها رو همه رو کشتم ، نرده بردبون هم نیست . مرحله اول wu هست .
ممکنه مشکل از دیسک بازی باشه ؟ نصب نمیشه

نه مشکل نه از دیسک هست نه نردبونی وجود داره تو نقشه برو جایی که یه مربع سبز چشمک میزنه که حکم کوئست رو داره باید بری اونجا و بعد در ها باز میشه

مشکل همون دیسک بازییه ، کلا فرمانده ها تو بازی غیب هستن .
بازی رو یبار سیو کردم و اومدم بیرون ، بعدش دوباره load کردم مشکل حل شد ولی هر چند دقیقه باز همین اتفاق می افته :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or