Dynasty Warriors 7 و اینبار انحصارا برای PS3

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
184064-header.jpg

Tecmo Koei امروز نسخه جدیدی از عنوان HnS تمام نشدنی Omega Force را انونس کرد! اما خبر مهم انحصاری بودن Dynasty Warriors 7 (که در ژاپن با نام Shin Sangokumusou 6 شناخته میشود) برای PS3 میباشد!
هرچند که این تنها عنوان PS3 هست که در ژاپن باقی مونده ولی به نظر عجیب میاد که Koei بازی رو بر روی X360 تو جاهای دیگه عرضه نکنه! اطلاعات بیشتری از بازی در اونت مطبوعاتی که Tecmo Koei برای 26 اکتبر تدارک دیده منتشر خواهد شد.
همچنین شرکت پارتی برای سالگرد دهمین سال Dynasty Warriors تدارک دیده بود که درون پارتی میشد Dynasty Warriors 6 رو به صورت سه بعدی بازی کرد.

منبع 1
منبع 2

من از koei تقاضا میکنم یک دستی به هوش مصنوعی و گرافیک بازی بکشند !!! خسته شدیم از بس دشمنا مثل بز نگاهمون میکنند و ما هم میکشیمشون :d

ملت از بس تو کف TGS هستن خبر کمتر میذارن
مرسی بابت خبر دوسته من

بازی به چرتی این هم پیدا میشه؟:دی
مرسی

آخرین ویرایش:
بعد میگید بازی های ایرانی بعضی بازی های ایرانی(مثلا گرشاسپ) ازین بازی بهترن همون بهتر که انحصاری ps3 شه!

آخرین ویرایش:
شرکت koei حرف مفت زده مگه میشه فقط انحصاری پلی 3 باشه
موزیک هاش که به من چسبیده خدایی بازی به این خوبی در سبک تاریخی چین ندیدم

اگه Microsoft که کله koei رو میخوره که اینو مولتی کنه رو x360 هم بیاد.
دوست عزیز اگه شما این بازیو تو نسل قبل بازی میکردی و میدیدی که از شماره 3 به 4 چهقدر تغییرات مثبت داشت نمیگفتی 6 تای قبلی:-&
من که امید دارم بالاخره تو این شماره یه تغییرات کلی درست حسابی ببینم.:x

والا ما هم شماره سومش رو روي پلي 2 بازي كرديم و هم شماره 4 رو روي پي سي و همچنين شماره 6 رو .... همش يه چيز بود .... تازه اون Warrior Orochi رو هم بازي كردم ... همشون يه چيز بود!!:-&

صبح بخیر!
صبح شما هم بخیر !!!! :دی
ماکان من که جایی خبرشو ندیدم خبرشم تو سایت کسی نزاشته بوده همه جا هم تازه دیشب خبرش اومده! هدف منم اطلاع رسانی هست دیگه

• Like
Reactions: Cloud Strife
بعد میگید بازی های ایرانی بعضی بازی های ایرانی(مثلا گرشاسپ) ازین بازی بهترن همون بهتر که انحصاری ps3 شه!
ماکرو هم مثل شما فکر میکنه که تو جاپن وضعش اینه!:))
هر شماره از این بازی موقع عرضه یه شک 240v به جدول فروش میده در عین این که به نظر خودمم بازیه مضخرفیه!بهر حال ما که از زیاد شدن یهویی فروش ps3 خوشحال میشیم.

حالا 6 تا قبلياش چي بود كه بخواد اين يكي چي باشه ....:-&:-&:-&

شماره 2 و 4 رو من خوشم اومد !
اما 5 و 6 یه ذره بیش از حد افتضاح بودن به نظرم ! :d اما ظاهرا برای ژاپنی ها مهم نبوده :d

ماکرو هم مثل شما فکر میکنه که تو جاپن وضعش اینه!:))
هر شماره از این بازی موقع عرضه یه شک 240v به جدول فروش میده در عین این که به نظر خودمم بازیه مضخرفیه!بهر حال ما که از زیاد شدن یهویی فروش ps3 خوشحال میشیم.

Sony مال شماست ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or