Multi Platform Dying Light

سازنده
Techland
تاریخ انتشار
January 2015
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
این عنوان توسط Techland ساخته و انتشار آن برعهده ی Warner Bros است و در سبک action survival horror دسته بندی میشود..بازی در محیطی کاملا باز و با چرخه شب و روز اتفاق می افتد که بازیبازان باید در روز در محیطی که زمانی شهر بوده به دنبال منابع و وسایل بگردند و تا قبل از غروب به پایگاه برگردند زیرا در شب هرگونه فعالیت بازیباز بسیار خطرناکتر می شود.ساخت سلاح و تغییر آنها قسمتی از توانایی بازیباز برای مقابله با جمعیت آفت زده که در حال رشد می باشند است.همچنین در شب غارتگران به بازیباز حمله کرده و وی باید از هرچه دارد تا صبح در مقابل آنها مقاومت کند.

بازی در سال 2014 عرضه میشود.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Warner Bros[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Techland[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dynig Light[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 27 ژانویه 2015
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MINIMUM

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
  • Memory: 4 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

RECOMMENDED

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
  • Memory: 8 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

آخرین ویرایش:
http://forum.bazicenter.com/thread77596/page13/#post3638442
ولی واسه من جواب نداد.نمیدونم از آپدیته یا نه

بله از آپدیت هست! تو این آپدیت جدید دیگه نمیشه از این باگ استفاده کرد.

بچه هایی که هنوز آپدیت نکردن اول با استفاده از این روش چند میلیون پول در بیارن و همه آیتم هاشون رو 999 کنن بعد آپدیت کنن!

دوستان من چون با بازیش خیلی حال کردم تو این فکرم سیزن پسشم بخرم.

ولی به نظرتون محتویات فعلی این سیزن پسش ارزش داره بگیرمش؟ فکر کنم تا الان دو تا دی ال سی برای بازیش اومده بیرون.

واقا بازی فوق العاده ای هستش ادم ادرنالینش میچسبه به سقف بخصوص تو شب ها که بری بیرون خیلی حال میده واقا خیلی وقت بود که اینجوری سکته ناقص بر اثر یه بازی نزده بودم بعضی جاها ادم یهو شکه میشه واقا گرافیک بازی چشم نوازه پارکور در بازی بسیار عالی طراحی شده و خیلی نرم و خوب حرکت میکنه هوش مصنوعی دشمنان بسیار عالیه به کوچکترین حرکتی واکنش نشون میدن شدیدا البته این حرکات پارکورش اوایل بازی اینقدر خشک و نچسبه و سریع نیست بعدا خیلی بهتر میشه با اپدیت کردنش ماموریت ها خیلی خوبه حتی فرعی هاش ولی بازم ماموریت های بیخودی داره مثلا یارو میگه برو واسم کیک پیدا کن واسه تولدم
ولی ماموریت های اصلی عالیه یعنی صحنه ها خیلی شلوغ میشه ولی اصلا افت فریم بازی پیدا نمیکنه غیر یکی دو مورد ولی بی شباهت به farcry هم نیست البته از بعضی لحاظ .
صدا گذاری عالیه هر زامبی صدای خودشو داره ولی زمانی این صدا تاثیر گذار تره که شب از راه برسه اون وقته که معنی واقعی ترسو ادم میفهمه وقتی دنبالت کنن سریع میدویی قشنگ صدای نفس نفس زدنش در میاد ضربان قلبش میره بالا واقا اون حس با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست حس ترس و لذت از ترسه اون جاست که صداهای مختلف رو بیشتر متوجه میشین چون وقتی چشم درست تو تاریکی نمیبینه گوش بیشتر دقت میکنه اون وقته که دیگه تازه جادوی بازی رو درک میکنید زامبیا پشت سرتون چهار نعل میتازن تا به شما برسن تنها راه فرار رسیدن به safe house یا روشن کردن اون لامپ های زنونی که بعضی جاها پیدا میشه .
ختم کلام بگم اگر احیانا نتونستین بازی کنید یا شک به بازی داشتید 100 % توصیه میکنم تهیه کنیدش که واقا ارزششو داره و از اون نوع ترس هاست که خیلی وقته ندیدیم و تجربه نکردیمش .

داشتم مولتی میزدم با چند نفر خارجی :D بعد یارو گفت بیا اینجا رفتم دیدم 2تا سلاح خفن و یه کلت بهم داد با کلی جعبه های نارنجی که تو استور میتون میتونم بینهایت بفروشمشون:-o
خلاصه کلی حال کردم و ازش تشکر کردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or