Multi Platform Dying Light

سازنده
Techland
تاریخ انتشار
January 2015
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
این عنوان توسط Techland ساخته و انتشار آن برعهده ی Warner Bros است و در سبک action survival horror دسته بندی میشود..بازی در محیطی کاملا باز و با چرخه شب و روز اتفاق می افتد که بازیبازان باید در روز در محیطی که زمانی شهر بوده به دنبال منابع و وسایل بگردند و تا قبل از غروب به پایگاه برگردند زیرا در شب هرگونه فعالیت بازیباز بسیار خطرناکتر می شود.ساخت سلاح و تغییر آنها قسمتی از توانایی بازیباز برای مقابله با جمعیت آفت زده که در حال رشد می باشند است.همچنین در شب غارتگران به بازیباز حمله کرده و وی باید از هرچه دارد تا صبح در مقابل آنها مقاومت کند.

بازی در سال 2014 عرضه میشود.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Warner Bros[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Techland[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dynig Light[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 27 ژانویه 2015
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MINIMUM

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
  • Memory: 4 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

RECOMMENDED

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
  • Memory: 8 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

آخرین ویرایش:
دیشب قشنگ 3 ساعت پای این بازی بودم و بهم ثابت شد که توی استدیو Techland کلا دو متخصص وجود خارجی ندارند: داستان نویس - طراح ماموریت /:)
ماموریت ها همگی fetch quest هستند بدون استثناء. پیشروی این داستان هم که تو حلقم خـــــیلی جذابه (!). آدم ما کلا خیلی مهربونه ... هر کی هر کاری می خواد بکنه میگه بیخیال من میرم :d
ولی جو سنگینی داره. آدم شب از پنجره های شکسته برج یا پشت بوم شهر رو نگاه میکنه بعد میبینه اون ور همه چیز روشنه و اوضاع خوبه یه جوری میشه :( بار انداختن هواپیماها تو شب هم که تو حلقم :| اصلا یه وضعیت غیر قابل توصیفی داره میرسی بهشون در در جعبه رو باز میکنی توی اون تاریکی با کلی Voletile توی خیابون های اطراف.
راستی یا یک صحنه مسخره ای مواجه شدم نمی دونم این باگ هستش یا چی. کسی مورد مشابه داره؟ :|

همون ماموریت فرعی (Gassed Up) هستش که باید شیر گاز باز کنیم. اینا نفهمیدم همدیگه رو دارند می زنند، شعله گاز رو دارند میزنند یا چی. آخرش یه نارنجک انداختم یکی مرد :d انقدر چرخیدم دور خودم تا هوا صبح شد و رفتند وگرنه تکون نمی خوردند. جالبه کاملا هم بیخیال من شده بودند و اهمیتی نمی دادند که جلوشون رژه میرم!
به اون مرحله مدرسه رسیدم و بعد از کشتن چندتا از آدمای Tahir باید بگم کشتن آدما داره کم کم آسون تر میشه. این نکته مجید هم حتما باید مد نظر داشته باشم که اسلحه بالای صد دمیج پیدا کنم :d الان فعلا بهترین اسلحه هام دو تا داس با دمیج 87 هستش و یه باتون پلیس که حدود 80 تا.
نکته: این بازی چقدر محیطش میخوره که ایران باشه :d سعید، جعفر، رحیم، کریم، داوود ... البته این اسامی عربی هم هستند ولی جالبه. نکته جالبتر خوراکی هایی هستش که از توی کمدها پیدا میکنید مثل حلوا و باقلوا. مشکوک نمیزنه؟! :d

اپدیت 1.4 بازی اومد که حسابی چیز میز داره با حجم 500 مگ
با توجه به چیزی که توی سایت DSO زده، برای بهبود عملکرد بازی خیلی خوبه و از RAM بهتر استفاده میکنه. کسی لینک کرکی داشت دریغ نکنه لطفا :| @};-

• Like
Reactions: kamyy
دوستان نسخه اپدیت جدید رو ریختم سیوام پرید :( تا اون جایی رفته بودم که ماموریتش این بود

sneak close bolter ... یه همچین چیزی

تقریبا ۲۲ درصد کسی تا اونجا سیوشو داره ؟ :(

نکته: این بازی چقدر محیطش میخوره که ایران باشه :d سعید، جعفر، رحیم، کریم، داوود ... البته این اسامی عربی هم هستند ولی جالبه. نکته جالبتر خوراکی هایی هستش که از توی کمدها پیدا میکنید مثل حلوا و باقلوا. مشکوک نمیزنه؟! :d
محیطش که بیشتر به شهرای برزیل میخوره :دی طراحی خونه هاش بیشتر به محله Favela ـه برزیل شبیهه!
ولی فک میکنم قضیه یک چیز دیگه بوده! تریلرای بازی رو اگه دیده باشین همون موقع هم گفتم بعضی از زامبیاش با حجاب کامل بودن و همون موقع احتمال دادم تو کشورای عربی باشه ولی بر عکس بازی اصلی یک زامبی اونطوری هم نداشته همشون دوتیکه لباس بیشتر ندارن :دی:دی:دی اسماشونم که همه عربی!
فک کنم تو کشورای عربی قرار بوده اتفاق بیوفته یک جورایی بنظر میاد عوض شده باشه :-b

آخرین ویرایش:
  • Like
دیشب قشنگ 3 ساعت پای این بازی بودم و بهم ثابت شد که توی استدیو Techland کلا دو متخصص وجود خارجی ندارند: داستان نویس - طراح ماموریت /:)
ماموریت ها همگی fetch quest هستند بدون استثناء. پیشروی این داستان هم که تو حلقم خـــــیلی جذابه (!). آدم ما کلا خیلی مهربونه ... هر کی هر کاری می خواد بکنه میگه بیخیال من میرم :d
ولی جو سنگینی داره. آدم شب از پنجره های شکسته برج یا پشت بوم شهر رو نگاه میکنه بعد میبینه اون ور همه چیز روشنه و اوضاع خوبه یه جوری میشه :( بار انداختن هواپیماها تو شب هم که تو حلقم :| اصلا یه وضعیت غیر قابل توصیفی داره میرسی بهشون در در جعبه رو باز میکنی توی اون تاریکی با کلی Voletile توی خیابون های اطراف.
راستی یا یک صحنه مسخره ای مواجه شدم نمی دونم این باگ هستش یا چی. کسی مورد مشابه داره؟ :|

همون ماموریت فرعی (Gassed Up) هستش که باید شیر گاز باز کنیم. اینا نفهمیدم همدیگه رو دارند می زنند، شعله گاز رو دارند میزنند یا چی. آخرش یه نارنجک انداختم یکی مرد :d انقدر چرخیدم دور خودم تا هوا صبح شد و رفتند وگرنه تکون نمی خوردند. جالبه کاملا هم بیخیال من شده بودند و اهمیتی نمی دادند که جلوشون رژه میرم!
به اون مرحله مدرسه رسیدم و بعد از کشتن چندتا از آدمای Tahir باید بگم کشتن آدما داره کم کم آسون تر میشه. این نکته مجید هم حتما باید مد نظر داشته باشم که اسلحه بالای صد دمیج پیدا کنم :d الان فعلا بهترین اسلحه هام دو تا داس با دمیج 87 هستش و یه باتون پلیس که حدود 80 تا.

با توجه به چیزی که توی سایت DSO زده، برای بهبود عملکرد بازی خیلی خوبه و از RAM بهتر استفاده میکنه. کسی لینک کرکی داشت دریغ نکنه لطفا :| @};-

شما برو online با tungle بازی کن تو سرورای بقیه join بزن بهشون بگو اصلحه می خوام . شمشیر بهت میدن 2000 تا دمیج میده :d

محیطش که بیشتر به شهرای برزیل میخوره :دی طراحی خونه هاش بیشتر به محله Favela ـه برزیل شبیهه!
ولی فک میکنم قضیه یک چیز دیگه بوده! تریلرای بازی رو اگه دیده باشین همون موقع هم گفتم بعضی از زامبیاش با حجاب کامل بودن و همون موقع احتمال دادم تو کشورای عربی باشه ولی بر عکس بازی اصلی یک زامبی اونطوری هم نداشته همشون دوتیکه لباس بیشتر ندارن :دی:دی:دی اسماشونم که همه عربی!
فک کنم تو کشورای عربی قرار بوده اتفاق بیوفته یک جورایی بنظر میاد عوض شده باشه :-b
داستان بازی در شهر Harran در کشور ترکیه داره اتفاق می افته

• Like
بازی عالی بود بعد 12 ساعت فینیتو شد.
تازه آخرش فهمیدم میشد اسلحه ها را برقی و این حرفا کرد.:-)
ولی کلا با سبک حال کردم ترکیبی از Far cry و dead island
از 10 بهش 8 میدم
درضمن کسی هست برا Coop آد کنه

اونی که شما می گید یه شهر تاریخیه (با توجه به چیزی که در ویکی پدیا دیدم الان) با خونه های کاه گلی باستانی به نظرم تا یه چیزی که مثل Rio :d
در کل همه چیز توی این بازی تخیلیه. بازی رو اجرا می کنید خودش هم میگه همه چیز تخیلیه و هرگونه همخونی با واقعیت تصادفی هستش. توی ویکی این بازی هم برید حران رو رو یک شهر تخیلی معرفی کرده ولی ترکیب خیلی عجیب و جالبی داره. پوشش زن ها اصلا به ایران نمی خوره و یه چیزی تو مایه های برزیل هستش، اسامی ترکیبی از ایرانی، عربی و آمریکایی هستش (Jade، Alexi، Rahim و غیره)، خوراکی هایی پیدا میشه که اصالتا فقط و فقط از ایران بیرون اومدند و لهجه شخصیت ها هم یه چیز کاملا تخیلی ترکیبی از آمریکای جنوبی، عربی که انگلیسی حرف میزنه و لحجه های بریتانیایی هستش.
در یک کلام: هر چی دستشون اومده چپوندند :d این سرزمین اصطلاحا Original نیست و هیچ گونه زمینه و اصالتی هم پشت اون قرار نداره. بالاخره هر چی که باشه اون بالا هم گفتم، فردی به اسم داستان نویس توی Techland وجود خارجی نداره :>

• Like
اونی که شما می گید یه شهر تاریخیه (با توجه به چیزی که در ویکی پدیا دیدم الان) با خونه های کاه گلی باستانی به نظرم تا یه چیزی که مثل Rio :d
در کل همه چیز توی این بازی تخیلیه. بازی رو اجرا می کنید خودش هم میگه همه چیز تخیلیه و هرگونه همخونی با واقعیت تصادفی هستش. توی ویکی این بازی هم برید حران رو رو یک شهر تخیلی معرفی کرده ولی ترکیب خیلی عجیب و جالبی داره. پوشش زن ها اصلا به ایران نمی خوره و یه چیزی تو مایه های برزیل هستش، اسامی ترکیبی از ایرانی، عربی و آمریکایی هستش (Jade، Alexi، Rahim و غیره)، خوراکی هایی پیدا میشه که اصالتا فقط و فقط از ایران بیرون اومدند و لهجه شخصیت ها هم یه چیز کاملا تخیلی ترکیبی از آمریکای جنوبی، عربی که انگلیسی حرف میزنه و لحجه های بریتانیایی هستش.
در یک کلام: هر چی دستشون اومده چپوندند :d این سرزمین اصطلاحا Original نیست و هیچ گونه زمینه و اصالتی هم پشت اون قرار نداره. بالاخره هر چی که باشه اون بالا هم گفتم، فردی به اسم داستان نویس توی Techland وجود خارجی نداره :>
شما تو گوگل تایپ کن
dying light turkey
بهت کامل میگه بازی کجا داره اتفاق می افته

• Like
والا شهرش که به شهرای ترکیه شباهتی نداره!
مخصوصا وقتی 45 درصد از بازی تموم میشه و وارد قسمت جدید شهر میشین کلا معماری و ... کپی شهرای فرانسوی هست! همونطور که آرش گفت کلا فاز بازی مشخص نیست از هر جایی یک چیزی چپوندن توی بازی معلوم نیست چی به چیه :دی

• Like
بعد خروج از سرور میمونه!؟ البته من تفنگ زیاد دارم ولی تیر ندارم اصلن!!!:دی
آره من تاحالا 4 تا از اون شمشیرا که 2000 تا دمیج میده بهم رسوندن :d بعدم COOP این بازی خیلی بیشتر حال میده تا تنهایی بخایی مرحلهای بازی رو بری مخصوصا مرحلهای فرعی

داداش شما مطمینی Dying light داری بازی میکنی؟ :دی

واسه اینکه خیلی از بچه ها پیام دادن همینجا توضیح میدم که هرکی خواست استفاده کنه از این روش. البته این تا زمان آپدیت بعدی پابرحاست، احتمالا با آپدیت بعدی این رو حل کنن، پس هرکی مشکل پول و مهمات داره زود این رو انجام بده.

اولین کار اینه که باید برید کنار Stash خودتون و یه آیتم تعداد بالا( برای راحتی کار ) داشته باشید. منظور از آیتم تعداد بالا اینه که بیشترین نوع از هرچیزی که دارید؛ مثلا به فرض Flare که تعداد بالا را دارید. این تعداد Flare رو به Stash آنتقال بدید. برای راحتی کار ترجیحا Stash رو خالی نگه دارید و همین آیتم تعداد بالا رو نگه دارید. حالا به تعداد یک عدد از هر نوع جنسی که میخوایید رو به Stash انتقال بدید. پس تو Stash شما در این لحظه یک عدد آیتمی که میخوایید از اون رو داشته باشید قرار داره+ آیتم تعداد بالا.!

حالا بر روی آیتم تعداد بالا تو Stash، دکمه های دایره و ضربدر رو همزمان فشار بدید. اگر اینکار رو درست انجام داده باشید، از صفحه Stash خارج میشید و یه صفخه نافص تعداد آیتم ظاهر میشه. تو همین حالت، بدون دست زدن به چیز اضافی دیگه ای، داخل Stash برید و بر روی آیتمی که یک عدد از اون موجود بود، برید و دکمه مثلث رو بزنید.

حالا به تعداد اون مقدار آیتم زیادی که داشتید، آیتم یک عددی افزایش پیدا کرذ و به inventory شما انتقال یافت. این روش رو میتونید n بار برای هر آیتمی جز اسلحه ها بکار ببرید.

با فروختن این آیتم ها به مغازه ها میتونید به مقدار n $ پول برسید و هر آیتمی که خواستید بخرید. ;)
منم همین کارو کردم تعدادش زیاد میشه ولی موقه فروش پول یکش حساب میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or