Multi Platform Dying Light

سازنده
Techland
تاریخ انتشار
January 2015
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
این عنوان توسط Techland ساخته و انتشار آن برعهده ی Warner Bros است و در سبک action survival horror دسته بندی میشود..بازی در محیطی کاملا باز و با چرخه شب و روز اتفاق می افتد که بازیبازان باید در روز در محیطی که زمانی شهر بوده به دنبال منابع و وسایل بگردند و تا قبل از غروب به پایگاه برگردند زیرا در شب هرگونه فعالیت بازیباز بسیار خطرناکتر می شود.ساخت سلاح و تغییر آنها قسمتی از توانایی بازیباز برای مقابله با جمعیت آفت زده که در حال رشد می باشند است.همچنین در شب غارتگران به بازیباز حمله کرده و وی باید از هرچه دارد تا صبح در مقابل آنها مقاومت کند.

بازی در سال 2014 عرضه میشود.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Warner Bros[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Techland[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dynig Light[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 27 ژانویه 2015
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MINIMUM

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
  • Memory: 4 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

RECOMMENDED

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
  • Memory: 8 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

آخرین ویرایش:
بازی واقعا خوبه بخصوص بخش پارکور که واقعا جذابه دلت میخواد همنیجوری از این ساختمون به اون ساختمون بپری :d
جذا از پارکور گیم پلی خیلی شبیه سری دد ایسلند اما خوب تفاوت ها و ویژگی هایی هم داره.
متاسفانه دوستان درست گفتن افت فریم برای من که شدید بوده از 30 یکدفعه میاد رو 16 دوباره ده ثانیه بعد میره رو 30 همینجوری میچرخه که خیلی رو مخ.حالا نمیدونم دلیل بخاطر مشکل با AMDیا کلا بازی این مشکل داره.یک نکته ای تو تریلرها محیط ها شلوغ تر بود زامبی ها بیشتر بود اما الان تو محیط بازی تعداد زامبی ها نسبت به تریلر خیلی کمتر حالا در ادامه نمیدونم چطور بشه.گرافیک فنی هم خوبه ولی عالی نیست
به طور کلی تجربه بازی حتما توضیه میکنم اما فعلا نه تا موقعی که پچی جیزی بیاد این اوضاع فریم درست بشه چون اونجوری بازی اصلا لذت بخش نیست.اگر دوستان میخوان عکس بزارم از بازی

بازی واقعا خوبه بخصوص بخش پارکور که واقعا جذابه دلت میخواد همنیجوری از این ساختمون به اون ساختمون بپری :d
جذا از پارکور گیم پلی خیلی شبیه سری دد ایسلند اما خوب تفاوت ها و ویژگی هایی هم داره.
متاسفانه دوستان درست گفتن افت فریم برای من که شدید بوده از 30 یکدفعه میاد رو 16 دوباره ده ثانیه بعد میره رو 30 همینجوری میچرخه که خیلی رو مخ.حالا نمیدونم دلیل بخاطر مشکل با AMDیا کلا بازی این مشکل داره.یک نکته ای تو تریلرها محیط ها شلوغ تر بود زامبی ها بیشتر بود اما الان تو محیط بازی تعداد زامبی ها نسبت به تریلر خیلی کمتر حالا در ادامه نمیدونم چطور بشه.گرافیک فنی هم خوبه ولی عالی نیست
به طور کلی تجربه بازی حتما توضیه میکنم اما فعلا نه تا موقعی که پچی جیزی بیاد این اوضاع فریم درست بشه چون اونجوری بازی اصلا لذت بخش نیست.اگر دوستان میخوان عکس بزارم از بازی
ممنون از توضیحات فقط نگفتی رو چه سیستمی اجرا کردی بازی رو !

دوستانی که بازی رو دارند تست میزنند
اگر لطف کنند مدل گرافیک خودشونو هم بنویسند یه مشخصاتی بدند خیلی بهتر میشه فهمید با سیستم های مشابه چه مشکلاتی وجود داره
راستی حجم بازی بعد از اینستال واقعا 40 گیگ شد ؟
چون کل بازی یه 12-13 گیگ بیشتر نیست !!!

Cpu 8350
gpu 280x
8 gig ram
كلا فريم دهي در حد بز! همش بين 15 تا 25 متغيره. به زور سالي يه بار ميشه 30. به هيچ عنوان سراغش نريد فعلا. واقعا اينجوري ديگه نوبره، اينا يعني تست نمي كنن بازي رو؟!

من با لپ تاپ acer Aspire v5 اجرا کردم.
ram 8
cpu core i5 4200u
AMD Radeon r7 m265 2gb
بازی بعد نصب 16 گیگ شد برای من خبری از 40 گیگ نبود
اینم تعدادی عکس از محیط بازی و تنظیمات گرافیکی
qz6hgwnjc913opfmzozw.jpg
rl4w19uhtam9untp7wy5.jpg
tscdh5ur5zjd9w0shq5v.jpg
tvuxbox8qfl0ossn2kus.jpg
brkifiutmiznptlxjp3j.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند