Multi Platform Dying Light

سازنده
Techland
تاریخ انتشار
January 2015
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
این عنوان توسط Techland ساخته و انتشار آن برعهده ی Warner Bros است و در سبک action survival horror دسته بندی میشود..بازی در محیطی کاملا باز و با چرخه شب و روز اتفاق می افتد که بازیبازان باید در روز در محیطی که زمانی شهر بوده به دنبال منابع و وسایل بگردند و تا قبل از غروب به پایگاه برگردند زیرا در شب هرگونه فعالیت بازیباز بسیار خطرناکتر می شود.ساخت سلاح و تغییر آنها قسمتی از توانایی بازیباز برای مقابله با جمعیت آفت زده که در حال رشد می باشند است.همچنین در شب غارتگران به بازیباز حمله کرده و وی باید از هرچه دارد تا صبح در مقابل آنها مقاومت کند.

بازی در سال 2014 عرضه میشود.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Warner Bros[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Techland[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dynig Light[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 27 ژانویه 2015
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MINIMUM

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
  • Memory: 4 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

RECOMMENDED

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
  • Memory: 8 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

آخرین ویرایش:
نسخه Enhanced Edition بهمراه dlc جدید The Following نهم فوریه عرضه میشه:

Dying Light Enhanced Edition and The Following release date announced • Eurogamer.net

لیست تغییرات این نسخه:

• Nightmare difficulty setting
  • Legend system
  • Bounties system
  • New Parkour moves
  • New enemy attacks and behaviours
  • Enhanced facial expressions
  • New NPC models
  • Improved human enemy AI
  • Improved volatile AI
  • Greater firearm variety
  • HUD and video fil ter customisations
  • Audio upgrades
  • Gameplay quality improvements
  • Console performance upgrades
  • Overall game look and feel improvements
  • #DrinkForDLC Content

n6igh0gsv37x1zrykr57.jpg

واقعا جا داره این بازی رو برترین بازی زامبی کشی نسل هفت و هشت رو تا این لحظه بدونیم و اونو در کنار برترین عناوین زامبی کشی تاریخ قرار بدیم.
بنظرم روانترین عنول اول شخصی بوده که تجربه کردم سیستم زرات و فیزیک بازی فوق العاده قدرتمند و زیبا طراحی شدن سیستم رنگ بندی بازی منو یاد فیلم مردگان متحرک میندازه و همین باعث شد بیشتر لذت ممکن رو از بازی ببرم بازی واقعا داستان خوبی نداره ولی گیم پلی اش واقعا مثال زدنی هست سیستم عظیم طراحی سلاح ها که فقط سلاح های حرفه ای و قابل ساخته شدنش بیش از 100 هاست رو در کمتر عنوانی دیدم که هر سلاحی رو هم میشه بشدت شخصی سازی کرد که نحوه دمیج و نوع بریدنش هم با همه فرق داره سیستم اپگرید بازی هم واقعا فوق العاده حساس و کاربردی هست و توانایی های که به بازی اضافه میکنه که واقعا عملکردو تغییر میده نه مثل یک سری بازی چند صد تا توانایی میزارنند و تغییر زیادی تو محیط گیم پلی ایجاد نمیکنن نمونشم شیطان درون هست، شوتینگ بازی پرفکت ترین شوتینگی بوده که دیدم که واقعا هیچ مشکلی ازش نمیشه گرفت من الان دقیقا بیش از 100 ساعت این بازی رو انجام دادم بیشتر از 13 سلاح رو نتونستم پیدا و شخصی سازی کنم که اون مقدار هم فوق العاده قدرتمند هست که میشه تو 5 ثانیه سیل عظیمی رو باهاش به فنا داد. واقعا حرف تو این بازی زیاد هست واسه گفتن چون به معنی واقعی کلمه سیستم لوت و ساخت و سازش بسیار عظیمه.

چه خوب مشد بازی مثل مردگان متحرک رو به این استدیو میدادن میساخت فکر کن اون شخصیت پردازی و داستان فیلم رو در این بازی می گنجادن به جای این داستان چرت چه شاهاری تاریخی ازش در میومد... حیف اینو گفتم چون واقعا رنگبندی و طراحی بازی یه جورایی من یاد فیلم مردگان متحرک مینداخت...

ولی از خوبیاش که بگذرین بازم مشکلات داشت که بعضی مواقع رو اعصاب بودن مثل باس فایت های تکراری، و همچنین زامبی ها زیاد تنوع نداشتن و این که سلاح ها خیلی زود خراب میشدن، و این که هانتر ها هوش مصنوعی شون خیلی سخت بود و کمتر کسی از پسشون بر میومد امید وارم اگه این استدیو dead island 2 رو ساخت شاهد اینجور سوتی ها نباشیم.

آخرین ویرایش:
واقعا جا داره این بازی رو برترین بازی زامبی کشی نسل هفت و هشت رو تا این لحظه بدونیم و اونو در کنار برترین عناوین زامبی کشی تاریخ قرار بدیم.
بنظرم روانترین عنول اول شخصی بوده که تجربه کردم سیستم زرات و فیزیک بازی فوق العاده قدرتمند و زیبا طراحی شدن سیستم رنگبندی بازی منو یاد فیلم مردگان متحرک میندازه و همین باعث شد بیشتر لذت ممکن رو از بازی ببرم بازی واقعا داستان خوبی نداره ولی گیم پلی اش واقعا مثال زدنی هست سیستم عظیم طراحی سلاح ها که فقط سلاح های حرفه ای و قابل ساخته شدنش بیش از 100 هاست رو در کمتر عنواینی دیدم که هر سلاحی رو هم میشه بشدت شخصی سازی کرد که نحوه دمیج و نوع بریدنش هم با همه فرق داره سیتم اپگرید بازی هم واقع فوق العاده حساس و کاربردی هست و توانایی های که به بازی اضافه میکنه که واقعا عملکردو تغغیر میده نه مثل یک سری بازی چند صد تا توانایی میزارنند و تغییر زیادی تو محیط گیم پلی ایجاد نمیکنن نمونشم شیطان درون هست، شوتینگ بازی پرفکت ترین شوتینگی بوده که دیدم که واقعا هیچ مشکلی ازش نمیشه گرفت من الان دقیقا بیش از 100 ساعت این بازی رو انجام دادم بیشتر از 13 سلاح رو نتونستم پیدا و شخصی سازی کنم که اون مقدار هم فوق العاده قدرتمند هست که میشه تو 5 ثانیه سیل عظیمی رو باهاش به فنا داد. واقعا حرف تو این بازی زیاد هست واسه گفتن چون به معنی واقعی کلمه سیستم لوت و ساخت و سازش بسیار عظیمه.

چه خوب مشد بازی مثل مردگان متحرک رو به این اسدتیو میدادن میساخت فکر ک اون شخصیت پردازی و داستان فیلم رو در این بازی می گنجائن به جای این داستان چرت چه شاهاری تاریخی ازش در میاومد... حیف اینو گفتم چون واقعا رنگبندی و طراحی بازی یه جورایی من ید فیلم مردگان متحرک مینداخت...

ولی از خوبیاش که بگذرین بازم مشکلات داشت که بعضی مواقع رو اعصاب بودن مثل باس فایت های تکراری، و همچنین زامبی ها زیاد تنوع نداشتن و این که سلاح ها خیلی زود خراب میشدن، و این که هانتر ها هوش مسصونعیشون خیلی سخت بود و کمتر کسی از پسشون بر میومد امید وارم اگه انی استدید dead island 2 رو ساخت شاهد اینجور سوتی ها نباشیم.

هرچه قدر survivor rank ت بیاد بالا تر لوت بهتری گیرت میاد ایتم های بهتری هم میتونی بخری،از رنک 14 یا 15 به بعد بیشتر اسلحه ها دمیجشون 300+

سلام دوستان.

میگم کسی تا حالا بازی اصلی و البته The Following را رو درجه Hard رفته؟

من الان که دارم DLC را بازی میکنم، فعلا شب شده و نمیتونم بخوابم. ولی مشکل اینجاست که این شبش انگار اصلا تمومی نداره.

البته خونده بودم که رو درجه هارد، شب‌هاش دو برابر طولانی تر هستش، ولی من بیشتر از یک ساعت منتظر موندم و هنوزم که هنوزه شبه. باگی در کاره؟ یا مشکل چیز دیگست؟

راستی من در DLC هم ماموریت دوم هستم. همون ماموریتی که باید اون افرادی که‌ آب میفروشن را بکشم.

• Like
Reactions: kamyy
دوستان من نسخه اصلی بازیرو یک سال پیش بازی کردم

حالا میخوام enhanced edition the Following رو بگیرم

باید ریجن نسخه بازی the Following با ریجن بازی اصلی یکی باشه؟

الان میتونم بدون از اول شروع کردن بازی قسمت the Following رو برم؟؟

دوستان من نسخه اصلی بازیرو یک سال پیش بازی کردم

حالا میخوام enhanced edition the Following رو بگیرم

باید ریجن نسخه بازی the Following با ریجن بازی اصلی یکی باشه؟

الان میتونم بدون از اول شروع کردن بازی قسمت the Following رو برم؟؟

سلام. بله اگه میخوایید فالوینگ رو بخرید اگر دیسکتون ریجن 1 هست باید اون دی ال سی رو هم از یه اکانت ریجن 1 بخرید

آره فقط بخش آموزشی بازی اصلی رو میرید و بعدش فالوینگ باز میشه

• Like
Reactions: Arios 22
سلام. بله اگه میخوایید فالوینگ رو بخرید اگر دیسکتون ریجن 1 هست باید اون دی ال سی رو هم از یه اکانت ریجن 1 بخرید

آره فقط بخش آموزشی بازی اصلی رو میرید و بعدش فالوینگ باز میشه

ممنون

خوب من بازی رو فروختم و الان بعد یکسال یادم نمیاد ریجنش چی بود که ریجن دیسک فالویینگ هم همون باشه
نمیشه از تو دستگاه پیدا کرد؟

• Like
Reactions: ehsan M
ممنون

خوب من بازی رو فروختم و الان بعد یکسال یادم نمیاد ریجنش چی بود که ریجن دیسک فالویینگ هم همون باشه
نمیشه از تو دستگاه پیدا کرد؟

آها من فکر کردم از استور میخوای بخری. شما منظورت اینه دیسک فالوینگ رو بخری؟ اگه اینه که اصن نمیخواد به ریجن توجه کنی
یه نسخه از بازی بصورت دیسک هست Dying Light Enhanced Edition این تمام محتوای بازی از جمله فالوینگ و بقیه دی ال سی ها روشه

و ریجن هم براش مهم نیس فقط دیسک رو بگیر و بازی کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or