Multi Platform Dying Light

سازنده
Techland
تاریخ انتشار
January 2015
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
این عنوان توسط Techland ساخته و انتشار آن برعهده ی Warner Bros است و در سبک action survival horror دسته بندی میشود..بازی در محیطی کاملا باز و با چرخه شب و روز اتفاق می افتد که بازیبازان باید در روز در محیطی که زمانی شهر بوده به دنبال منابع و وسایل بگردند و تا قبل از غروب به پایگاه برگردند زیرا در شب هرگونه فعالیت بازیباز بسیار خطرناکتر می شود.ساخت سلاح و تغییر آنها قسمتی از توانایی بازیباز برای مقابله با جمعیت آفت زده که در حال رشد می باشند است.همچنین در شب غارتگران به بازیباز حمله کرده و وی باید از هرچه دارد تا صبح در مقابل آنها مقاومت کند.

بازی در سال 2014 عرضه میشود.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Warner Bros[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Techland[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dynig Light[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 27 ژانویه 2015
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MINIMUM

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
  • Memory: 4 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

RECOMMENDED

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
  • Memory: 8 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

آخرین ویرایش:
بله باید همه ماموریت های فرعی رو انجام بدید.
تروفی های آنلاینش زیاده. چند تا پست بالاتر یکی از بچه ها لینک گذاشته همه تروفی های بازی با توضیحات داخلش نوشته شدن.
بله میتونی از سیو هات هم کپی بگیری بریزی تو فلش مموری.
خب یه User جدید تو کنسولت درست کن بعد سیو هات رو که تا ۹۰ درصد رفتی تو User جدید کپی کن اون User جدید میشه واسه داداشت هر موقع بخواد میتونه بره از اون User جدید از ۹۰ درصد بازی کنه.
برای پلات کردن بازی باید ترافی های دی ال سی هم بگیرم؟

برای پلات کردن بازی باید ترافی های دی ال سی هم بگیرم؟

نه نیازی نیست. اون تروفی های DLC که جدیدا اضافه شده کلا جدا هستن. شما کافیه فقط تروفی های بازی اصلی رو بگیری تا تروفی پلات باز بشه.

اما برای کامل کردن درصد تروفی های گرفته شده باید همه تروفی های DLC ها رو هم بگیری.

کسی پایست ترافی های کوآپ رو بگیریم؟

سلام
چند تا سوال دارم ممنون میشم که ج بدید
وقتی بازی رو تموم کردم میتونم بین دو شهر سوییچ کنم؟
برای پلات کردن بازی باید ماموریت های فرعی هر دو شهر رو انجام بدم؟
ماموریت های فرعی با علامت تعجب نشون داده میشن؟
یکی از ترافی های کوآپ برنده شدن 10 تا مسابقه هست. چجوری میتونم تو این مسابقه ها شرکت کنم؟
مرسی

Last edited by a moderator:
سلام
یکی از ترافی های کوآپ برنده شدن 10 تا مسابقه هست. چجوری میتونم تو این مسابقه ها شرکت کنم؟
مرسی

اره میتونی.تو شهر اولی همون ساختمونی که اول بازی میری داخلش یه پوستره اونو بزنی میره شهر بعد
مسابقه ها فک کنم همون dlc رایگانس که همزمان با بازی اومد 1 نفر زامبی میشه 3 نفر بقیه باید اونو بکشن!فک کنم این باشه مطمین نیستم

سلام
مرسی
آره
آره
آره
این مسابقه ها وقتی با چند نفر تو بازی هستی خود بازی ایجاد میکنه که میتونی با لمس وسط دسته توشون شرکت کنی.

دوستانی که تموم کردن بازی رو این رو بخونن
دوستان من بازی رو تموم کردم.
فقط اینگلیسیم خوب نیست.
میشه بگید اخر بازی چی شد؟
رایز به ما چی میگفت؟
gre چی میگفت؟
دکتر کمدن چی میگفت؟
دمتون گرم

دوستانی که تموم کردن بازی رو این رو بخونن
دوستان من بازی رو تموم کردم.
فقط اینگلیسیم خوب نیست.
میشه بگید اخر بازی چی شد؟
رایز به ما چی میگفت؟
gre چی میگفت؟
دکتر کمدن چی میگفت؟
دمتون گرم
یکی ج بده خوشحال میشیم.
یه سوال دیگه
من تو ویدیو ها یه چیزی دیدم که یارو یه وسیله داره که طناب میندازه رو ساختمونا و خیلی راحت حرکت میکنه.
من بازی رو تموم کردم ولی این رو ندارم.
چجوری باید بگیرمش؟

Last edited by a moderator:
دوستان جواب چرا نمیدید؟
برای گرفتن اون قلاب باید آبگریدهای بیشتری رو باز کنی. باید در بین بازی ماموریت ها جانبی بیشتری رو بازی میکردی تا لولت زودتر بالا بره و زودتر بازش کنی.
من خودم وقتی وارد شهر دوم شدم بازش کردم که خیلی به کارم اومد

- - -ویرایش - - -

دوستان جواب چرا نمیدید؟
درست یادم نیست ولی توی قسمت آپگریدها روی کدومشون که قفلن یه دکمه مربع بزن یه فیلم کوتاه 4 . 5 ثانیه ای ازش نشون میده. میتونی قلابو پیدا کنی

منم با تجربه شیرینی که با dead island داشتم تصمیم گرفتم بازیو بگیرم ، فقط و فقط هم بازی کوآپ وگرنه لذت نمیبرم

پ.ن : کسی اگه خواست بازیشو بفروشه بهم پیام بده

منم با تجربه شیرینی که با dead island داشتم تصمیم گرفتم بازیو بگیرم ، فقط و فقط هم بازی کوآپ وگرنه لذت نمیبرم

پ.ن : کسی اگه خواست بازیشو بفروشه بهم پیام بده

اتفاقا این از اون دسته بازی هاست که سینگل فوق العاده قوی داره و خیلی کم شما به کو اپ گرایش پیدا میکنی. به شخصه 30 ساعت فقط سینگلش رو رفتم و فقط 2 ساعت کو اپ زدم.

اتفاقا این از اون دسته بازی هاست که سینگل فوق العاده قوی داره و خیلی کم شما به کو اپ گرایش پیدا میکنی. به شخصه 30 ساعت فقط سینگلش رو رفتم و فقط 2 ساعت کو اپ زدم.

آخه اون حس ترس رو اصلا دوس ندارم تنهایی تجربه کنم ، تنها وقتی که چنتا یار تو بازی باشه برام لذت بخش میشه ، dead island هم اینقدر صبر میکردم تا یکی جوین بشه و باشه کنم

آخه اون حس ترس رو اصلا دوس ندارم تنهایی تجربه کنم ، تنها وقتی که چنتا یار تو بازی باشه برام لذت بخش میشه ، dead island هم اینقدر صبر میکردم تا یکی جوین بشه و باشه کنم

اخه اینجا یه مقدار کو اپش عجیب غریب بود ...من خودم به یه نفر جوین شدم . بعد 1 ساعت بازی طرف رفت . همین که اون رفت بازی دوباره برگشت به همون سیوی که تو بخش افلاین داشتم ! یعنی اصلا بخش های داستانی که با اون طرف رفتم رو حساب نکرد ...منم بی خیال کو اپ شدم و تنهایی رو ترجیح دادم.

در مورد حس ترس هم بگن که شما اگه در طول روز ماموریت ها رو انجام بدی زیاد چیز ترسناکی و استرس زایی نداره و بیشتر زامبی ها کندن و شما با حرکات پارکور میتونی رد شی از کنارشون.

.اما شب ها دقیقا برعکس میشه و بازی فوق العاده هیجان انگیز! هانتر ها شب ها میان بیرون و کلا خیلی باید مراقب بود.چون کافیه شما رو ببینن و اون موقع یا باید فرار کرد یا زدشون که همون فرار بهترین گزینست . چون خیلی سخت جونن .

اخه اینجا یه مقدار کو اپش عجیب غریب بود ...من خودم به یه نفر جوین شدم . بعد 1 ساعت بازی طرف رفت . همین که اون رفت بازی دوباره برگشت به همون سیوی که تو بخش افلاین داشتم ! یعنی اصلا بخش های داستانی که با اون طرف رفتم رو حساب نکرد ...منم بی خیال کو اپ شدم و تنهایی رو ترجیح دادم.

در مورد حس ترس هم بگن که شما اگه در طول روز ماموریت ها رو انجام بدی زیاد چیز ترسناکی و استرس زایی نداره و بیشتر زامبی ها کندن و شما با حرکات پارکور میتونی رد شی از کنارشون.

.اما شب ها دقیقا برعکس میشه و بازی فوق العاده هیجان انگیز! هانتر ها شب ها میان بیرون و کلا خیلی باید مراقب بود.چون کافیه شما رو ببینن و اون موقع یا باید فرار کرد یا زدشون که همون فرار بهترین گزینست . چون خیلی سخت جونن .

در مورد اون قضیه سیو نشدن تو کوآپ الان سرچ کردم مثل اینکه قضیه اینجوره که اگه به بازی کسی جوین بشی که دقیقا مطابق با مرحله توی سینگلت نباشه و جلوتر باشه هرچی بازی کنی بعدش سیو نمیشه ...
یجورایی بهترین حالتش اینه که با یکی هماهنگ کنی طبق قرار باهم برین
ولی در هر صورت تهیه میکنم بازیشو...

پ.ن : متوجه شدم علاوه بر نکته ای که بالا گفتم درمورد سیو ، اینه که تو حالت کوآپ تا وقتی که ماموریت اصلی رو انجام ندین چیزی سیو نمیشه !ینی اینجوری که هرچقد ماموریت جانبی و تغییرات میخوایم باید اعمال کنیم ،بعد تموم کردن ماموریت اصلیه که همشون سیو میشه ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or