DVDVideo

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به به از این طرفها .

سلام آقا خلیل. مرسی که جواب دادی . اتفاقا من همیشه تقریبا هر روز به سایت سر میزنم. ولی چیزی نمینویسم. اکثرا مسئولیت نوشتن به عهده محمد رضا هست. ;)

از راهنماییت خیلی ممنونم. من برنامه رو دانلود میکنم. و به روشی که گفتی عمل میکنم.
باز هم تشکر.

سلام
راستش من هم همین مشکل رو دارم...با im TOO DVD creator 2.0.12 هم تبدیل میکنم...ولی بگیر نگیر داره..یعنی بعد از 3 ساعت که تبدیل میکنه میذارم توی دستگاه، صدا نداره مثلا...نمیدونم چرا...
این برنامه نسبت به برنامه هایی که شما استفاده میکنید ضعیفتره؟؟

دوست عزیز من اصلا سری برنامه های ImToo و همین طور Xilisoft رو برای تبدیل حرفه ای مشکل دارم اصلا توصیه نمیکنم این برنامه رو .!

اون برنامه ای که معرفی کردم صفحه قبل رو خودتون دیگه باید تست کنید

در اصل این برنامه رو از هکری به اسم NhaNc3 بدست اوردم که ایشون خودشون یکی از بهترین ریپ کننده ها
در سروس X264 هستند که این برنامه رو برای تبدیل بهتر و ساده فایل های
Mkv که در قالب X264 هستند، که این برنامه برای تبدیل فایل ها بر روی DVDR هستش .

حال شما این برنامه رو تست کنید و نسخه ای از اون روی TV پخش کنید اگه کیفیت راضی کننده نبودش
یک راهی هستش که بشه فهمید اون فیلم هایی که شما دارید و میگید که مجموعه ای هستند و از
کیفیت خوبی برخودار هستند رو بشه فهمید که با چه برنامه ای تبدیل کردند .

پست رو زیاد طولانی نمیکنم

تا بعد حق نگهدار

من الان 2 ساله که دارم تو این زمینه کار می کنم ،آخرش به کیفیت مطلوب نرسیدم هیچ نرم افزاری کامل نیست.nero vision که بعد تبدیل خوب نمیشه فیلمو باهاش جلو عقب کرد.power producer و خیلی نرم افزارای شبیش که نمیشه مثلا کامل 4 تا فیلمو ریخت رو یه دی وی دی .خیلیای دیگه هم همین مشکلا رو دارن . یه نکته هست که بهتره رعایت بشه فیلمهای پالتونو باهم روی یه دی وی دی با تنظیمات پال بزنین ،فیلمای ntscتونم با تنظیمات ntsc جدا.

آقا من یک نرم افزار میخوام که برای dvd منو بسازه مثل همین converx dvd ولی منو هاش اینا بدرد بخور نیست بدبختی من دیال دارم نمیتونم dvdlab proدانلود کنم برنامه ای داردی که منو هایی بسازه که توی منو گزینه داشته باشه منو قشنگ باشه و بشه از منو زیرنویسش را انتخاب کرد

سلام
آقا با چه برنامه ای می تونم یه dvd بسازم
که توش 5 یا 6 تا فیلم باشه
یعنی حجم فایل های اصل رو افزایش نده
اکثر برنامه ها موقع اینکد کردن حجم رو افزایش می دن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or