Dust: An Elysian Tail برای PS4 تایید شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
14850982449_87e9552590_o.jpg

Dust: An Elysian Tail دیروز در Blog Playstation برای PS4 توسط Dean Dodrill سازنده بازی از استدیو Humble Hearts تایید شد.

این بازی از ویژگیهای DualShock 4 در PS4 بهره خواهد برد. تصاویر بازی به صورت 2D side-scrolling پلتفرمر هستند. بازی در 60 فریم ریت و 1080p برروی PS4 اجرا می شود.

Dust : An Elysian Tail در سال 2012 برای Xbox 360 و 2013 برای PC با همکاری Microsoft Studios انتشار یافته بود.

14850982489_994744f5e8_n.jpg

تصاویری از نسخه PS4:

منبع

باحال ترین بخش بازی! :دی (تصویر ارتباط مستقیمی با داستان بازی نداره، ولی یه Easter Egg بامزه هست که اون هایی که بازی نکردن بهتره خودشون توی بازی ببینن)

رو 360 گرفته بودم بازی رو ، خیلی خوب بود هم از نظر جو هم از نظر طراحی هنری نسبتاً هم سخت بود در کل این بازی به کسی که سبک ایندیه پلتفرمر رو دوست داره به شدت توصیه میشه.نسخه ی PS4 هم به نظر میرسه گرافیکش خیلی خوب شده.حیف که به دلایلی به تمام کردنش نایل نیومدم ایشالله تو این نسل:d

خدایی شما که از اوریج خوری خوشتون نمیاد یه PC ندارید که این بازی های دو بعدی رو روش بازی کنید؟ همینی که باهاش میای اینترنت هم میتونه اجرا کنه اونو بابا
:biggrin1:

والا هیچکی خوشش نمیاد فقط من تنها نیستم :d اصلا با PC نمیتونم بازی کنم.عمرمو گذاشتم پای کنسول
هیییی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or