Dust: An Elysian Tail برای PS4 تایید شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
14850982449_87e9552590_o.jpg

Dust: An Elysian Tail دیروز در Blog Playstation برای PS4 توسط Dean Dodrill سازنده بازی از استدیو Humble Hearts تایید شد.

این بازی از ویژگیهای DualShock 4 در PS4 بهره خواهد برد. تصاویر بازی به صورت 2D side-scrolling پلتفرمر هستند. بازی در 60 فریم ریت و 1080p برروی PS4 اجرا می شود.

Dust : An Elysian Tail در سال 2012 برای Xbox 360 و 2013 برای PC با همکاری Microsoft Studios انتشار یافته بود.

14850982489_994744f5e8_n.jpg

تصاویری از نسخه PS4:

منبع

من نگرفتم!این بازی مگه با همکاری مایکرو.سافت ساخته نشده بود!؟انحصاری بود دیگه!!یادمه اصلا با موتور XNA ساخته بودنش! بس عجیب بود خبر :d

2D sidescrolling اگه یه دستی سرو گوشش میکشدن شاید میتونستن 4k اجرا کنن. به احتمال زیاد بازی پورت از نسخه PC خواهد بود که شباهت زیادی به معماری PS4 داره
درکل سال پیش این بازی 1080/60 تجربه کردم بازی خوبیه.

خیلی ناراحت بودم نتونستم نسل قبل تجربه ـش کنم! (3)
هر چند که همین الانم میتونم تجربش کنم ولی صبر میکنم تا برا 4 بیاد . اندازه کل کنفرانس TGS که هنوز نیومده هایپ شدم .

رو نسل قبل هرچقدر رو ایکس باکس امتحانش کردم کرش میکرد و بالا نمیومد بدبختی
گویا قسمت بود که رو این نسل بازی کنیم و خداتومن هم بابتش پیاده شیم :|

رو نسل قبل هرچقدر رو ایکس باکس امتحانش کردم کرش میکرد و بالا نمیومد بدبختی
گویا قسمت بود که رو این نسل بازی کنیم و خداتومن هم بابتش پیاده شیم :|
خدایی شما که از اوریج خوری خوشتون نمیاد یه PC ندارید که این بازی های دو بعدی رو روش بازی کنید؟ همینی که باهاش میای اینترنت هم میتونه اجرا کنه اونو بابا:دی
من یک PC دارم با CPU دو هسته ای و رم دو گیگ. چند سال پیش Batman Arkham City رو باهاش مثل هلو اجرا کردم ولی الآن در اجرای بعضی بازیهایی دوبعدی ساده کم میاره. همون BAC رو هم با لگ اجرا میکنه. فکر کنم بخاطر فرسوده شدن قطعات باشه. ولی این اواخر Borken Age رو روش بازی کردم، شرمندم نکرد و بسی لذت بردم
yahoo_4.gif
امیدوارم این هم رو سیستمم جواب بده.
آره، بازش کن تمیزش کن و خمیر سیلیکونشو عوض کن درست میشه:دی

آخرین ویرایش:
این بازی اگه ناشرش مایکروسافت بوده، چطور داره برای PS4 میاد؟ :-/
درکل به نظر بازی خوبی میاد ولی زیاد با گرافیک هنریش (برطبق عکس ها) حال نمیکنم.
خدایی شما که از اوریج خوری خوشتون نمیاد یه PC ندارید که این بازی های دو بعدی رو روش بازی کنید؟ همینی که باهاش میای اینترنت هم میتونه اجرا کنه اونو بابا:دی
من یک PC دارم با CPU دو هسته ای و رم دو گیگ. چند سال پیش Batman Arkham City رو باهاش مثل هلو اجرا کردم ولی الآن در اجرای بعضی بازیهایی دوبعدی ساده کم میاره. همون BAC رو هم با لگ اجرا میکنه. فکر کنم بخاطر فرسوده شدن قطعات باشه. ولی این اواخر Borken Age رو روش بازی کردم، شرمندم نکرد و بسی لذت بردم :d امیدوارم این هم رو سیستمم جواب بده.

آره، بازش کن تمیزش کن و خمیر سیلیکونشو عوض کن درست میشه:دی
PC هم خمیر سیلیکون داره؟! یا سر کارم گذاشتی؟! :d
ولی خوب اگه بخاطر این نیست دیگه چه مرگشه. یه بازی دو بعدی یوبی سافت داشت تو مایه های Super Meat Boy، میان پرده هاش برام پر لگ بود.
همین که باهاش میشه از اینترنت استفاده کرد و فایل دانلود کرد برام بسه :d فوقش باهاش انحصاری های سبک PC رو انجام میدم :x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or