DeanAmbrose
کاربر سایت
بازی به صورت فقط-آنلاین هست.از گرافیکش انتظار زیادی نداشته باش.به طور 100% میگم حتی 1 نفر از اعضای تحریریه بتاش رو بازی نکردن وگرنه همچین نمره ای بهش نمیدادن.متاسفانه بازیش چندان جالب نیست(لگ+محیط بیش از حد بزرگ).اگه سونی planetside2 رو روی ps3 میاورد خیلی بهتر بود.این لیست Most Anticipated ِسایت دلیل شد تا دوباره این بازی یادم بیاد![]()
Art های بازی که از همون اول خبر از یک گرافیک هنری خیلی خوب رو میدادن ولی Screenshot ها برعکس Art ها یک محیط مرده رو نشون میدن ! هرچه رنگبندی Art ها پررنگ و زنده و شاداب بود ، عکس های خود بازی خیلی بی حالن ! ( باید TV رو هک کنم که بتونم Contrast رو 3 برابر حالت Maximum کنم![]()
)
یه توضیح مختصری میدی در مورد بازی؟:dدوستان بتای بازی رو من 2-3 هفته پیش برای پلاس دانلود کردم و کمی بازی کردم و مثل اینکه از 1-2 روز پیش هم برای همه در دسترس قرار گرفته پس برید دانلود کنید و هرکی پایه بود بگه باهم دیگه بزنیم.
خوشت اومد؟دوستان بتای بازی رو من 2-3 هفته پیش برای پلاس دانلود کردم و کمی بازی کردم و مثل اینکه از 1-2 روز پیش هم برای همه در دسترس قرار گرفته پس برید دانلود کنید و هرکی پایه بود بگه باهم دیگه بزنیم.