Dust 514

خواستم به یه بهونه ای تاپیک رو بالا بیارم ! :d

83393201110774483784.png

این لیست Most Anticipated ِسایت دلیل شد تا دوباره این بازی یادم بیاد :دی
Art های بازی که از همون اول خبر از یک گرافیک هنری خیلی خوب رو میدادن ولی Screenshot ها برعکس Art ها یک محیط مرده رو نشون میدن ! هرچه رنگبندی Art ها پررنگ و زنده و شاداب بود ، عکس های خود بازی خیلی بی حالن ! ( باید TV رو هک کنم که بتونم Contrast رو 3 برابر حالت Maximum کنم :| :دی )

این لیست Most Anticipated ِسایت دلیل شد تا دوباره این بازی یادم بیاد :دی
Art های بازی که از همون اول خبر از یک گرافیک هنری خیلی خوب رو میدادن ولی Screenshot ها برعکس Art ها یک محیط مرده رو نشون میدن ! هرچه رنگبندی Art ها پررنگ و زنده و شاداب بود ، عکس های خود بازی خیلی بی حالن ! ( باید TV رو هک کنم که بتونم Contrast رو 3 برابر حالت Maximum کنم :| :دی )
بازی به صورت فقط-آنلاین هست.از گرافیکش انتظار زیادی نداشته باش.به طور 100% میگم حتی 1 نفر از اعضای تحریریه بتاش رو بازی نکردن وگرنه همچین نمره ای بهش نمیدادن.متاسفانه بازیش چندان جالب نیست(لگ+محیط بیش از حد بزرگ).اگه سونی planetside2 رو روی ps3 میاورد خیلی بهتر بود.

دوستان بتای بازی رو من 2-3 هفته پیش برای پلاس دانلود کردم و کمی بازی کردم و مثل اینکه از 1-2 روز پیش هم برای همه در دسترس قرار گرفته پس برید دانلود کنید و هرکی پایه بود بگه باهم دیگه بزنیم.

دوستان بتای بازی رو من 2-3 هفته پیش برای پلاس دانلود کردم و کمی بازی کردم و مثل اینکه از 1-2 روز پیش هم برای همه در دسترس قرار گرفته پس برید دانلود کنید و هرکی پایه بود بگه باهم دیگه بزنیم.
یه توضیح مختصری میدی در مورد بازی؟:d

خوشت اومد؟
من كه قبلا بازي كردم واقعا نكته ي مثبتي توش نديدم و پاكش كردم:d

من دارم بتا رو دانلود میکنم خیلی وقت بود که منتظرش بودم . از نظر من 100 درصد ارزش داره و بچه هایی هم که میخوان داخل یه دنیای چندصد برابر وسیع تر از کیلزون غرق بشن پیشنهاد میکنم حتما بتا رو که در واقع حکم پیش غذای Dust 514 داره دانلود کنن .

اتمسفر مدرن
مپ هاي بي كران
تا اندازه اي حماسي
دنيايي منحصر به فرد
قابليت هاي شخصي سازي كارامد و خوب

ايا اين موارد براي اين كه يك بازيه mmo fps را تجربه كنيد كافي نيست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or