Dungeon Siege III توسط Obsidian در دست ساخت.

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
DSIII.jpg

امروز اسکوئر انیسک در یک اقدام غیر منتظره ساخت شماره ی سوم از نقش آفرینی کلاسیک Dungeon Siege را توسط استودیوی Obsidian Entertainment تایید کرد.

البته ظاهرا Obsidian Entertainment این بازی را تحت نظارت Chris Taylor و استودیوی او Gas Powered Game خواهد ساخت.
ضمنا برای اولین بار این بازی برای کنسول ها منتشر خواهد شد.

همچنین به گفته ی اسکوئر انیکس بازی از یک Co-Op بسیار قوی پشتیبانی خواهد کرد وبازیکنان قادر خواهند بود به همراه دوستانشان بازی را به صورت Online Co-Op به اتمام برسانند.

همچنین قابلیت تعامل بسیار زیاد با محیط بازی وتصمیم گیری هایی که روند وداستان بازی را تغییر میدهند در بازی وجود خواهد داشت.

تصاویر بازی:

glacern_01.jpg

memorial_building.jpg

swamp01_final.jpg

crypt_stairs.jpg

یعنی زاویه ی دید بازی دیگه ایزومتیک نیست ؟؟؟؟ :((

حیف این بازی نبود که بدنش به Obsidian ( مگه Gas powered games انقدر سرش شلوغه ؟؟؟ )

از کدوم عکس نتیجه گرفتی که ایزومتریک نیست!؟

در ضمن خود گاس هم همچین تو این مدته کم گند نزده!:biggrin1:

ولی در کل این بازی با الفا خیلی فرق داره تو این سبک هم گاس هم ابسیدیان استادند ونیازی هم به جلوه های بصری فوقالعاده نیست.

از کدوم عکس نتیجه گرفتی که ایزومتریک نیست!؟

در ضمن خود گاس هم همچین تو این مدته کم گند نزده!:biggrin1:

ولی در کل این بازی با الفا خیلی فرق داره تو این سبک هم گاس هم ابسیدیان استادند ونیازی هم به جلوه های بصری فوقالعاده نیست.
موافقم که
گاس هم کم کاری کرده اما بهتر بود خودش میساخت ....

در ضمن نتیجه گرفتن نمیخواد .... ! وقتی بازی داره برای کنسول ها منتشر میشه مطمئنا ایزومتیک نخواهد بود ( مگه اینکه عین Dragon age بشه که بعید میدونم )

یعنی زاویه ی دید بازی دیگه ایزومتیک نیست ؟؟؟؟ :((

حیف این بازی نبود که بدنش به Obsidian ( مگه Gas powered games انقدر سرش شلوغه ؟؟؟ )
من و شما کلا" باهم سلیقه هامون زمین تا زیر زمین فرق داره ... ! اون از Mass Effect , اینم از ........
آخه عزیز من مگه ایزومتیک خیلی شاخه که اگه بخوان عوضش کنن شما ناراحت میشی ؟:biggrin1:من که اصلا با ایزومتریک حال نمی کنم ...تازه,:sick::sick::sick:!

آخرین ویرایش:
من و شما کلا" باهم سلیقه هامون زمین تا زیر زمین فرق داره ... ! اون از Mass Effect , اینم از ........
آخه عزیز من مگه ایزومتیک خیلی شاخه که اگه بخوان عوضش کنن شما ناراحت میشی ؟:biggrin1:من که اصلا با ایزومتریک حال نمی کنم ...تازه,:sick::sick::sick:!
آخه فکر کن بازی که دو شماره کاملا ایزومتیک بوده و البته با این سبکش کاملا موفق و معروف بوده حالا بیاد بشه سوم شخص ( البته به احتمال زیاد یا اینکه همونطور که گفتم مثل dragon age بشه )
قضیه کاملا شده مثل سری fallout که شاهکارهای fallout 1,2 رو تبدیل کردن به بازی بیمزه action/RPG بی سرو ته ای مثل fallout 3 ....

آخه فکر کن بازی که دو شماره کاملا ایزومتیک بوده و البته با این سبکش کاملا موفق و معروف بوده حالا بیاد بشه سوم شخص ( البته به احتمال زیاد یا اینکه همونطور که گفتم مثل dragon age بشه )
قضیه کاملا شده مثل سری fallout که شاهکارهای fallout 1,2 رو تبدیل کردن به بازی بیمزه action/RPG بی سرو ته ای مثل fallout 3 ....
حالا منم اصلا با fallout 3 حال نکردم . ولی همین action/RPG بی سرو ته به عقیده خیلی سایتا و مجله ها بهترین بازی سال شد !

حالا منم اصلا با fallout 3 حال نکردم . ولی همین action/RPG بی سرو ته به عقیده خیلی سایتا و مجله ها بهترین بازی سال شد !

بخاطر این بازی سال شد که لنگه کفش کهنه هم در بیابان غنیمتیست. این بازی در مقابل شماره قبلیش چیز خاصی نبود ولی در مقابل بازیهای هم دوره اش شاهکار بود. در دوران بایوشاک و تحول و ... . حتی oblivion که اون همه ازش ایراد میگرفتیم هم از بازیهای این روزها بهتره. شما یه مدت صبر کنی تحول 3 میشه نماد rpg. وقتی بازی مثل fable رو ملت rpg حساب میکنن باید جلوی امثال 3 fallout (بعنوان rpg ) تعظیم کرد.

شما یه مدت صبر کنی تحول 3 میشه نماد rpg.
می‌گن تحول 4 قراره المان‌های استراتژی داشته باشه تا اون ژانر رو هم متحول کنه. 5 و 6 رو هم می‌خوان Racing بسازن، 7 هم فوتباله. 8 هم شبیه ساز پروازه، 9 هم Shoot'em up... تا برسه به تحول 10 که همه کاراکترهای سری تحول رو توی یه بازی Fighting جمع می‌کنه دور هم.

خيلي خوبه.
من ميميرم واسه بازي Dungeon Siege!
بازي اكشن ادونچر با حس و حال و آيتم هاي RPG كه ميشه يه دستي بازي كرد و با دست ديگه چيپس و تخمه و پسته خورد!!
شماره يك خوب بود. همينجوري ميكشتي و ميرفتي جلو، بعد يه دفه ميديدي Quest انجام شد بدون اينكه اصلاً لازم باشه به Quest هات نگاه بندازي!:biggrin1:
شماره دو در اين زمينه بهتر بود و خود بازي هم باحال بود و بعضي فضاهاي بازي بسيار جذاب و خوشجال بود! تا حدودي حس NWN رو ميداد به آدم.:smile:
البته اكسپنشنش دقيقاً گلاب به روتون، روم به ديوار بود!!:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or